Dodaj do ulubionych

absztyfikant-paranoik z obsesją

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.03, 15:39
Rwij stary z tego forum ze swoimi obsesjami. Przecież tego kxxxx nie można
już czytać. Przypierdzieliłeś się do dwóch bab i jeździsz po nich jak
ostatni frajer. Stań ze mną na klatę to pogadamy. Co za esbecka wesz kąsająca
podstępnie. A ty roboty nie masz że napieprzasz ciągle w ten kompter?
Obserwuj wątek
    • piotr33k2 Re: absztyfikant-paranoik z obsesją 28.08.03, 15:45
      niestety zgadzam się z tobą ,mówię niestety bo poza tą obsesją facet chyba nie
      jest idiotą.
    • absztyfikant Re: absztyfikant-paranoik z obsesją 28.08.03, 15:49
      Kazdy ma taka obsesje na jaka zasluguje. Ale przyjmijmy ciewkawe zalozenie, ze
      mam obsesje. Odpowiedzcie na zarzuty jakie sformulowalem. Macie cos
      merytorycznego do powiedzenia? Jesli nie, to wyplaczcie sie kobitom z Od Nowy w
      spodnice i zycze milego dnia. Pozdrawiam.
      • Gość: Krecik Re: absztyfikant-paranoik z obsesją IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.03, 16:03
        absztyfikant napisał:

> Kazdy ma taka obsesje na jaka zasluguje. Ale przyjmijmy ciewkawe zalozenie,
        ze
        > mam obsesje. Odpowiedzcie na zarzuty jakie sformulowalem. Macie cos
        > merytorycznego do powiedzenia? Jesli nie, to wyplaczcie sie kobitom z Od Nowy
        w
        >
        > spodnice i zycze milego dnia. Pozdrawiam.

Jakie zarzuty zasrańcu. Zcykorzyłeś i skaczesz. Nie jesteś chory psychicznie.
        Jesteś pieprzonym esbekiem. Tylko esbek pomawia anonimowo nie biorąc
        odpowiedzialności za to co mówi bo wie że ma za sobą siłę. Jezuuuuu ale
        frajer.
        • piotr33k2 Re: absztyfikant-paranoik z obsesją 28.08.03, 16:13
          on ma chyba jakieś osobiste całkiem prywatne urazy i wykorzystuje forum do
          swoich rozgrywek czy też zemsty .najlepiej nie odpowiadać na te niczym nie
          uzasadnione insynuacje i olać absztyfikanta krótkim sikiem z góry na dół
    • absztyfikant Do Kret(yn)a 28.08.03, 16:12
      Obrazaniem ludzi nie dodajesz sobie powabu. Zwlaszcza jesli uzywasz
      prymitywnych bluzgow. Jesli ja krytykuje OD NOWE, to mam do tego prawo, bo jak
      na to nie spojrzec sa to osoby publiczne. Gdzies sie w ich ocenie pomylilem?
      Powiesz mi?
    • Gość: rado Re: absztyfikant-paranoik z obsesją IP: 111.111.51.* 28.08.03, 16:15
      no to i ja jedno slowo. krecik ja mowisz ze on krytykuje anonimowo a sam jestes
      krecik i do niego startujesz to cos tu nie gra. chyba ze masz tak na nazwisko.
      w sumie dobrze ze nie cypisek.
      swoja droga ja odnowe lubie bo widze w nich najdzieje dla tego miasta. to jest
      taka mizerna szczecinaska nadzieja ale jest. pozdrawiam rado
      • piotr33k2 Re: absztyfikant-paranoik z obsesją 28.08.03, 16:21
        no właśnie ,spokojnie panowie rado ma racje ,a absztyfikant niech zostanie
        sobie drugim swarożycem tylko w innym temacie i wymiarze.
        • swarozyc piotrus 28.08.03, 16:30
          Piotrus lamany przez dziewiec kropka trzy kreska siedem, uwazaj co mowisz!
          Swarozyc jest tylko jeden i niepowtarzalny...
          Prosze wiec bez zamachow na ma pozycje. w przeciwnym razie zaczne razic
          gromami!
          • piotr33k2 Re: piotrus 28.08.03, 16:48
            swarozyc napisała:

> Piotrus lamany przez dziewiec kropka trzy kreska siedem, uwazaj co mowisz!
            > Swarozyc jest tylko jeden i niepowtarzalny...
            > Prosze wiec bez zamachow na ma pozycje. w przeciwnym razie zaczne razic
            >
            gromami
            no widzisz jaki jesteś popularny !, i jeszcze z autorytetem!.no dobra
            powiedziałem przecież że w innym wymiarze itp.
      • Gość: Krecik Re: absztyfikant-paranoik z obsesją IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.03, 16:41
        Stary, jest pewna różnica. Ja nie oskarżam nikogo personalnie, nie czepiam się
        wyglądu czy wieku, nie przypisuję bezpodstawnie wszystkich plag egipskich
        konkretnym osobom tylko opluwam walniętego nicka-absztyfikanta. Absztyfikant-
        nikt zrzuca kamienie z mostu na jadące samochdoy. To wyjątkowe skuxxxsyństwo.
        Ja rozumiem gdyby napisał: Lubińska wzięła 10.000 łapówki od Kowalskiego za
        załatwienie sprawy. Ale gadanie że ktoś kogoś zna i dlatego jest mataczem jest
        frajerskie. To są metody esbeckie i już.
        • Gość: rado Re: absztyfikant-paranoik z obsesją IP: 111.111.51.* 28.08.03, 16:55
          Gość portalu: Krecik napisał(a):

> Stary, jest pewna różnica. Ja nie oskarżam nikogo personalnie, nie czepiam
          się
          > wyglądu czy wieku, nie przypisuję bezpodstawnie wszystkich plag egipskich
          > konkretnym osobom tylko opluwam walniętego nicka-absztyfikanta.

no wlasnie nie za bardzo lapie roznice.
          jeszcze jakbys zapodal tu link gdzie on mowi ze one biora lapowki czy w ogole
          twoim zdaniem nieladnie o nichmowi to ja bylbym wdzieczny.

pozdrawiam rado
          • Gość: baba Nie będę posądzała absztyfa o kretynizm IP: 212.14.60.* 28.08.03, 18:44
            Ale niech zniknie na jakiś czas. Niech odpocznie. Polecam sanatorium. Może
            Wieliczka , Władysławowo ?
            • absztyfikant Re: Nie będę posądzała absztyfa o kretynizm 28.08.03, 18:46
              Dziekuje za troske, przebywam wlasnie w Krynicy Morskiej. Pozdrawiam.

PS. Niech zniknie? Taki Endloesung na Absztyfikancie ? U kogo ty lekcje babo
              bralas ? U Pana z wasikiem ?
        • Gość: stasiek Re: absztyfikant-paranoik z obsesją IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.08.03, 18:31
          Gość portalu: Krecik napisał(a):

> Stary, jest pewna różnica. Ja nie oskarżam nikogo personalnie, nie czepiam
          się
          > wyglądu czy wieku, nie przypisuję bezpodstawnie wszystkich plag egipskich
          > konkretnym osobom tylko opluwam walniętego nicka-absztyfikanta. Absztyfikant-
          > nikt zrzuca kamienie z mostu na jadące samochdoy. To wyjątkowe skuxxxsyństwo.
          > Ja rozumiem gdyby napisał: Lubińska wzięła 10.000 łapówki od Kowalskiego za
          > załatwienie sprawy. Ale gadanie że ktoś kogoś zna i dlatego jest mataczem
          jest
          > frajerskie. To są metody esbeckie i już.

Oj Kreciku, Kreciku
          Chyba lepiej by było, gdyby ksywka lub wg Ciebie nick, brzmiała Pomysłowy
          Dobromir. Obyłoby się bez walenia w głowę przy myśleniu .
    • absztyfikant posluchaj 28.08.03, 16:44
      Po pierwsze: to, ze ktos kogos zna rzeczywiscie nie oznacza, ze dopuszcza sie
      matactw. Ale juz jesli ktos z kims wspolpracuje w wyborach i bierze od niego
      kase prowadzi do prostego wniosku, ze Od Nowa tkwi po uszy w ukladach.

Uzywanie przez mnie terminu "mataczenie" odnosi sie wylacznie do zbajerowania
      dziennikarki Gazety Ewy Milewicz i naklamania jej bzdur, ktore ukazaly sie
      drukiem w glownym wydaniu GW.
      • Gość: rado Re: posluchaj IP: 111.111.51.* 28.08.03, 16:59
        moze to nie krecik ani absztyfikant sa nienormalni ale ja? bo ja nie widze nic
        niezwyklego ani w tym co mowi lubinska ani w tym ze absztyfikant tu zamiescil
        ten wywiad. pozdrawiam rado

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka