superlevus 22.03.08, 10:17 Jaki wzór obowiązuje w tym roku? i na jakich jajach? przepiórcze, kurze, kacze, gęsie, strusie i tp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
superlevus Re: Jak malować jaja? 22.03.08, 10:23 wujtarabuk napisał: > Męża żony pijaka. > > > Pytanie było jak a nie czyje. > > Odpowiedz Link Zgłoś
wujtarabuk Re: Jak malować jaja? 22.03.08, 10:25 Pytanie brzmiało: " na jakich jajach?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christal pisanki IP: *.hsi3.kabel-badenwuerttemberg.de 22.03.08, 10:33 moje dzieci malowaly w przedszkolu w szkole teraz juz* nie ale moja mama tak robi sa, farby gotowe w supermarkach roz*ne kolory jajko ugotowane w wode rozs*ciszona, farba, i pare minut i juzÜ gotowe niebieskie jajko i czerwone i violetowe moj sa,siad powiesil kolorowe jajka na baziach w ogrodku-w nocy s*WIE;CA; pozdrawiam- wiosennie-- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Jak malować jaja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 10:32 Jaja mus malować po szczecińsku, czyli: 1. ogłaszasz konkurs, lub przetarg 2. informujesz o tym Pana Litwinskiego i Panią Piterę 3. konkurs wygrywa twoja żona - bo jest najlepsza! (jeżeli Ty jesteś żoną to w pkt.3 poprawną odpowiedzię jest: konkurs wygrywa syn - bo jest najlepszy? lub ewentualnie córka. Maż może tylko zajmować się czymś poważnym.) Odpowiedz Link Zgłoś
superlevus Re: Jak malować jaja? 22.03.08, 10:36 Chcę malować w gryfy ale boję się, że rzecznik u. m. mnie do sądu zapoda albo gdzieś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frycek Re: Jak malować jaja? IP: *.chello.pl 22.03.08, 11:32 Wpierwej jaja trza umyć, później łogolić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonrZ Re: Jak malować jaja? IP: 83.168.106.* 22.03.08, 11:50 "Szanowny Panie Rumian - czy można trzymać jajka w lodówce? Tak !. Tylko jak Pan zamknie lodówkę" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frycek Re: Jak malować jaja? IP: *.chello.pl 22.03.08, 11:55 Heheheh, dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
wujtarabuk Re: Jak malować jaja? 22.03.08, 13:03 Jaja należy przede wszystkiem wietrzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogolone jaja Gładko ogolone męskie jaja najlepsze w tym roku!!! IP: *.courtanet.net 22.03.08, 12:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christal hallo co z moimi pisankami/Herb miasta srogo patrz IP: *.hsi3.kabel-badenwuerttemberg.de 22.03.08, 20:57 oko Gryfa i szpukuje ogien*? Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: hallo co z moimi pisankami/Herb miasta srogo 22.03.08, 21:05 Brak weny, że o improwizacji nie wspomnę, piszcie do siebie dzieci, piszcie, tylko wy to czytacie. Zero wyobraźni, nie żryjcie tyle ruskich pierogów !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frycek Re: hallo co z moimi pisankami/Herb miasta srogo IP: *.chello.pl 22.03.08, 22:30 Cymbalista. Odpowiedz Link Zgłoś