czrewona 08.04.08, 07:31 Dzsiaj o 3:20 wyłączyli prąd. Mieszkam na lewobrzeżu i nie mogłam się dostać na prawobrzeże. Ponoć został powołany sztab antykryzysowy... moze ktoś wie co się stało Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anus-hka Re: brak prądu!! IP: 62.29.136.* 08.04.08, 07:42 Hej, mieszkam w prawdzie w Beskidach ale słyszałam wiadomości podobno nieźle szalała u Was natura - wiatr, gwałtowne opady śniegu i marznącego deszczu pozbawiły miasto dostaw prądu - faktycznie miał się tez zebrać sztab antykryzysowy a naprawa szkód może potrwać dłuzej i trzeba uzbroić się w cierpliwośc - moim zdaniem ten sztab powinien poprosić o pomoc z innych miast coby szybciej przywrócić energie... ;-) Trzymajta sie ciepło Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czrewona Re: brak prądu!! 08.04.08, 07:51 dojechałam na prawobrzeże i jest tu prąd i w TVN24 przeczytałam, że śnieg spowodował zerwanie lini... tak dużo śniegu nie napadało, aqle cóż. Kolo 8 mają włączyć. Zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: brak prądu!! IP: 83.168.106.* 08.04.08, 07:59 A w jakich dzielnicach nie ma prądu????? Czy na 26 Kwietnia jest??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: brak prądu!! IP: *.toya.net.pl 08.04.08, 12:22 > Czy na 26 Kwietnia jest??? NIE, ale będzie dopiero za 18 dni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec ale parkomaty dzialaja i pociag do berlina IP: *.eranet.pl 08.04.08, 07:59 Parkomaty to jedyne dzis dzialajace sprawnie urządzenia, pierwszy pociag jaki dzis pojekchal to opociag do berlina, drugi to IC do warszawy (z lokomotywa spalinowa) - wlasnie jest w stargardzie. Odpowiedz Link Zgłoś
czrewona Re: ale parkomaty dzialaja i pociag do berlina 08.04.08, 08:13 no tak jakoś miasto musi zarabiać ;/ jest po 8 a prądu jak nie było tak nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quba Re: brak prądu!! IP: *.eastwest.com.pl 08.04.08, 08:15 A może to kara boska na Szczecin padła. Odpowiedz Link Zgłoś
czrewona Re: brak prądu!! 08.04.08, 08:34 może. ale napewno 6 klasiści się cieszą mieli dzisaj pisać egzamin. ale wyłączenie telefonów to chyba przesada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graf Re: brak prądu!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.08, 09:36 > może. ale napewno 6 klasiści się cieszą mieli dzisaj pisać egzamin. > ale wyłączenie telefonów to chyba przesada... Komórki wysiadły bo nie ma dość mobilnych agregatów aby podtrzymać wszystkie stacje bazowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanka Re: brak prądu!! IP: *.eranet.pl 08.04.08, 10:54 i cienko jakos bez pradu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRZEZORNY Re: brak prądu!! IP: *.ip.netia.com.pl 08.04.08, 11:34 SZCZĘŚLIWI CI KTÓRZY MAJĄ UPS'A ;) JA SOBIE SIEDZE I KORZYSTAM Z UPSA I NAPARZAM NA KOMPIE... MAM ZASILACZ EVERA SINLINE XL 3000 Z MODUŁEM BATERYJNYM I KORZYSTAM DO WOLI... ;) BATERIA W LAPTOPIE UMARŁA PO 1,5 GODZINY ALE UPS'IK TRZYMA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spinka Re: brak prądu!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.08, 11:45 Pradu nie ma nadal i jeszcze ok 2 godz nie bedzie... Szkoła mojej córki podjeła decyzje i szóstoklasiśi napisali test...ale z tego co słyszałam tylko 2 szkoły pisały,reszta uczniów będzie pisać w maju Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: brak prądu!! 08.04.08, 11:54 Dzieci powinny napisac wiersz pod tytulem, "Co sadze o planowaniu katolackim" Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: brak prądu!! 08.04.08, 11:55 ja mysle ze akurat ci 6-sto klasisci sie nie ciesza, bo po co im dodatkowy stres. mi sie jakos udalo znalezc sie w strefie zenergetyzowanej...ale w domu ani pradu, ani wody, ani ogrzewania...naprawde sie przestraszylem jak wstalem ze w ramach nowej kampani Szczecina 'najbardziej wizjonerskiego miasta Europy' wladze Szczecina postaowily odciac mieszkancow od pradu. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 To próba wyprowadzenia szczecinian z miasta? 08.04.08, 13:36 Nie wiem czy sztab antykrzystkowy da radę. Oni maja wszystko w swoich rękach. Ale nie damy sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wylogowany Re: To próba wyprowadzenia szczecinian z miasta? IP: *.ias.bredband.telia.com 08.04.08, 13:46 juz sie nawet nie mozna zalogowac! To juz koniec miasta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Spokojnie to tylko awaria IP: 217.116.110.* 08.04.08, 14:20 Ma byc moze do 16.00. Podobno to historyczne wydarzenie ta awaria. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit A mi sie wydaje ze to 08.04.08, 14:22 tylko dobrze przygotowane cwieczenia Obrony Cywilnej.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: A mi sie wydaje ze to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 14:23 banda nieudacznikówW ma w domu małe dziecko, a jest 17 stopni, kto mi da na leki jak zachoruje? Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Latwiej byloby dowiesc 08.04.08, 15:22 gdyby byla zachodnia obwodnica miasta.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Latwiej byloby dowiesc IP: 15.203.169.* 08.04.08, 15:48 swantevit napisał: > gdyby byla zachodnia obwodnica miasta.. niedlugo nie bedzie gdzie dowozic bo chlopaki likwiduja szpitale, przydlaby sie jakas no nie wiem... mobilna akuszerka ? Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Latwiej byloby dowiesc 08.04.08, 15:51 Nie, to niemozliwe! Szczecin ma przeciez takie mozliwosci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Latwiej byloby dowiesc IP: *.europe.hp.net 08.04.08, 16:08 i coraz ostrzejsza wizje najjakiegos tam miasta w Europie, aaa wizjonerskiego!!! no to fakt, dzisiaj rzeczywistosc pokazala, ze trzebac miec wizje bo audio (tel.) odciete... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: brak prądu!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.08, 15:09 U nas własnie w goleniowie właczony został prąd:) Odpowiedz Link Zgłoś