exman 21.05.08, 23:58 No i tyle na dzisiaj, dobranoc kochani :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
techniczny_1 ja twoim kochanym nie jestem, przesadzasz 22.05.08, 00:28 z tymi antysemickimi okrzykami - pamietaj, ze trenerem Chelsea jest Granat a wlascicielem klubu Abramowicz. Nie masz odwagi otwarcie nagadywac sie na Zydow, to w sportowym kamuflazu sie wyzywasz ? Jak ja nie znosze antysemitow !!! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Manchester, England England !!! 22.05.08, 12:27 też "kochany" skakałam z radości po ostatniej wpadce Therriego no i dobrze ,że w bramce nie było Kuszczaka przy karnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Manchester, England England !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 12:32 ja nie znosze antypolonizmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Manchester, England England !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 12:36 A ja tam wszystko mielę i pakuję na grilla. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Manchester, England England !!! 22.05.08, 15:08 nawet piłkę i korki ? :) Odpowiedz Link Zgłoś