dyzurny-malkontent 03.06.08, 21:47 Panie Łuczak... taka pierdółka się Panu zgubiła? No, no... A to przypadkiem nie była tajemnica poliszynela, że przetargi robi się tak, by ktoś na nich zarobił? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
solid.solvent Re: Afera kalendarzowa. Numer 6628/07 istnieje 03.06.08, 22:47 Mam nadzieje, ze w koncu nikt wiecej tej lgajacej kanali nie bedzie bral POwaznie. To sa te wysokie stndardy POwskich swin! Odpowiedz Link Zgłoś
solid.solvent Ku.wy i zlodzieje!!! 03.06.08, 22:52 Poseł Sławomir Nitras (szef PO w Szczecinie) na konferencji prasowej tego samego dnia rozwinął temat: -Ten dokument nie istnieje. Nie ma [go] zaksięgowanego w żadnym dokumencie Urzędu Marszałkowskiego. Sugerował, że notatka mogła zostać spreparowana i podrzucona "Gazecie", by zaszkodzić PO, że ten dokument powstał później. - Jeżeli [pismo] istnieje, to proszę mi to udowodnić - zakończył. No to udowadniamy. Notatka znajduje się w sekretariacie marszałka. Widzieliśmy oryginał. Złożony jest w segregatorze, w którym umieszczane są wszystkie tzw. wewnętrzne pisma (czyli te, które od pracowników Urzędu Marszałkowskiego kierowane są do marszałka lub jego sekretariatu). Została również zarejestrowana w księdze wpływów dokumentów do sekretariatu marszałka pod numerem 6628/07. Służbowy obieg dokumentu był prawidłowy. Dlaczego poseł Nitras wprowadził opinię publiczną w błąd? - To mnie wprowadzono w błąd - stwierdził wczoraj poseł Nitras. - Przedstawiłem informacje, które otrzymałem od marszałka Władysława Husejki. Wyjaśnię to. Na jakiej podstawie przewodniczący sejmiku Michał Łuczak twierdził w radiowym wywiadzie, że takiego dokumentu nie ma? - Nie sprawdzałem w sekretariacie marszałka, a w kancelarii sejmiku. Poprosił mnie o to poseł Nitras - odpowiada Łuczak. - Przecież dokumenty kierowane do marszałka nie znajdują się w kancelarii sejmiku! - zauważyłam. Łuczak: - Wtedy nie wiedziałem, gdzie ich szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Afera kalendarzowa. Numer 6628/07 istnieje IP: *.astermedia.pl 03.06.08, 23:10 albo jestem ślepy, albo to przekręt, pismo wpłynęło do sekretariatu 20.12.2007 a opissuje syutację przyszłą, jaka ma zaistniec, ciekawe, ale może na tym polega polityka, dużo hałasu o nic Odpowiedz Link Zgłoś
solid.solvent Re: Afera kalendarzowa. Numer 6628/07 istnieje 03.06.08, 23:13 jestes slepy... 28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hadek Re: Afera kalendarzowa. Numer 6628/07 istnieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 13:45 Fakt. Data wpływu notatki do sekretariatu jest mało czytelna (dot. terminu dnia). Może też super wypasieni pracownicy nie przeszli szkolenia jak ustawia się datownik. Dziwi mnie też, że tacy profesjonaliści z kadry zarządzającej poszczególnymi komórkami organizacyjnymi Urzędu Marszałkowskiego Województwa Zachodniopomorskiego nie posiadają własnych pieczątek. Generalnie ta notatka to dupochron (pytanie brzmi kogo ma chronić, kierownika biura, dyr. GM, dyr. Genaralnego czy członków Zarządu Województwa).Z konkretów podaje się tylko imiona i nazwiska szergowych pracowników. Brak jest informacji o meritum tj. ile brakuje matariału. Mógłbym pominąć fakt, że znacząca większość kadry kierowniczej jest p.o. Dyr, p.o. kier. to żenada (chyba, że jest tak, iż pełniący obowiązki w skrócie po ma ukazywać przynależność lub sympatnie do ugrupowania politycznego obecnie sprawującego władzę w regionie). Dzieciolandia uczy się kierując pracami Urzędu. Przypomnę tylko, że z każdym rokiem UMWZ przejmuje zadania Wojewody. Z taką kadrą (pomijam zaplecze poliyczne) to możemy przebrać się już dzisiaj za żebraków i puszczać wianki na Odrze. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 jak oni moga tak okłamywac 03.06.08, 23:48 naprawde tego nie rozumiem... poseł, radny sejmiku - oklamuja opinie, ludzi, wyborców! Czuja sie zupełnie bezkarni, nasze prawo tworzy klase rzadzaca, moga kłamac bez zadnych konsekwencji... Odpowiedz Link Zgłoś
solid.solvent Re: jak oni moga tak okłamywac 03.06.08, 23:49 andreas.007 napisał: > Czuja sie zupełnie bezkarni, nasze prawo tworzy klase rzadzaca, > moga kłamac bez zadnych konsekwencji... i miec 48% POparcia! ha! majac ciebie, mnie a przede wszytskim kazdego swojego wyborce gleboko w D U P I E !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demokrata Re: jak oni moga tak okłamywac IP: *.chello.pl 04.06.08, 00:17 I będzie tak dopóki władzę będą zawłaszczały partie, czyli towarzystwa nikomu niepotrzebnych, nie mających żadnych kompetencji członków (podobieństwo nazwy nieprzypadkowe). Demokracja polega zupełnie na czymś innym - na organizacjach mieszkańców, organizacjach społecznych i tylko oddolnym kierunku agregacji wszelkich spraw i wszelkiej władzy. To, że jakaś kanapa (na ogół partie na jednej kanapie się mieszczą, rzadko mają tych członków więcej), na której usiedli ludzie, którzy nic sobą nie reprezentują, karierowicze i oszuści, ma prawo startować w wyborach i udawać, że kogokolwiek - poza sobą - reprezentuje, de facto rżnąc cynicznie wszystkich dookoła i głośno się z tego śmiejąc - urąga mojemu poczuciu sprawiedliwości. Czym różnią się rządy dzisiejszych politycznych mafiozów od rządów komuny? Że mogę jeździć po świecie? Że nie pójdę siedzieć za ten post? Ale jaki jest mój realny wpływ na to, co się dookoła wyprawia? Na moją ulicę, miasto, kraj? Nie wolno mi głosować na autentycznych fachowców - bo musieliby być partyjni; a gdyby nawet, to te głosy chapnie jakiś Łuczak czy inny Nitras, Brudziński, Napieralski, bo więcej ludzi widziało jego gębę na plakatach i tak im się utrwaliła... I rządzą nie ci, co są kompetentni, tylko ci, którzy potrafią po ich plecach wdrapywać się do mikrofonu. Żal. Odpowiedz Link Zgłoś
solid.solvent Re: jak oni moga tak okłamywac 04.06.08, 00:19 Gość portalu: demokrata napisał(a): > Demokracja polega zupełnie na czymś innym - na organizacjach mieszkańców, > organizacjach społecznych no to sie zorganizuj i zachec do tego innych, a nie pier... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brodek123 Demokrata ma rację, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.08, 13:15 a to pier...sz, co to znaczy "zorganizuj się"? Partie ma założyć? Umiesz czytać? Właśnie o to chodzi, że partie polityczne to są quasi gangi, zorganizowane grupy interesów gdzie wygrywa ten kto sprawniej d..sko liże i w tym jest problem. Obojętnie kto założy partię, ZAWSZE stworzy się się nieformalnych zalezności, powiązań, układów itp. i w końcu grupa żyje własnym życiem mając w d..pie wyborców. Na to nie ma lekarstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zak Re: jak oni moga tak okłamywac IP: *.chello.pl 04.06.08, 07:31 A plakaty drukuje się na kreskę. A płaci się potem naszymi pieniędzmi. Perpetuum mobile. Demokracja. Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 Afera kalendarzowa. Numer 6628/07 istnieje 04.06.08, 00:14 Proszę Państwa, ostrzegałem już od dawna, to nie są żadni politycy, to młodzi watażkowie którzy chcą się "nachpać" legalnie za nasze! A ostrzegałem! Ostrzegałem, inteligencję ze szpitala na Św, Wojciecha, to mi w czoło pukali, że Marian głupi! No i co Państwo? No i co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keks Re: Afera kalendarzowa. Numer 6628/07 istnieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 00:25 No bo Marian głupi Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 Re: Afera kalendarzowa. Numer 6628/07 istnieje 04.06.08, 00:38 ale na szpitale by ręki nigdy nie podniósł! Frajerze jeden, albo złodzieju! Odpowiedz Link Zgłoś
solid.solvent Re: Afera kalendarzowa. Numer 6628/07 istnieje 04.06.08, 00:41 maxymus1 napisał: > ale na szpitale by ręki nigdy nie podniósł! co racja to racja... Odpowiedz Link Zgłoś
fifrock Re: Afera kalendarzowa. Numer 6628/07 istnieje 04.06.08, 07:58 By by nie wiedział jak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghjg Afera kalendarzowa. Numer 6628/07 istnieje IP: *.globalconnect.pl 04.06.08, 00:27 Faktycznie analizując wszystkie wypowiedzi polityków i tych stojących obok nich to wygląda na jedną wielką farsę. Tak jakby koledzy z jednej partii bili się między sobą o stołki przy okazji wymyślając aferę. Notatka mówi, że nie stwierdzono części materiałów na stanie Urzędu. Dyrektor Kowalewski twierdzi, że wszystko było w porządku. Jakaś urzędniczka sporządza notatkę, że część materiałów składowana jest w ZAPOLU, dlatego nie ma ich w urzędzie. Olbrycki nie reaguje (nie toczy się przecież żadna sprawa) Marzszałek Olbrycki za coś zwalnia Kowalewskiego. Po tym chcą odwołać Marszałka. On nie chce. Twierdzą, że w przetargach są jakieś nieprawidłowości i powołują komisję. Do akcji wkracza Pan Kazaniecki nowy Dyrektor (kseruje materiały) dostarcza komisji notatkę urzędnika że nie ma części materiałów. Znajduje się notatka urzędniczki, że materiały są ale w ZAPOLU i koło się zamyka. Dla mnie zwykłe polityczne bicie piany. Jężeli ktoś twierzi że P. Kazaniecki jest człowiekiem Olbryckiego, to dlaczego kopał by pod nim dołki. Jeżeli faktycznie były jakieś nieprawidłowości w przetargu a Olbrycki nie zareagował na notatkę urzędnika to przecież Pan Kazaniecki pokazując tę notatkę komisji uwala Olbryckiego. Jeżeli ktoś twierdzi, że Kowalewski został zwolniony za nieprawidłowości przy przetargu, to dlaczego tak późno i dla czego nie powiadomiono organów ścigania. Mówię wam to wszystko polityczne zabawy i to o tyle przykre, że kolegów z jednej patii. Jakieś oskarżenia i twierdzenia, że popełniono przestępstwo to słowa rzucane na wiatr i pewnie nie mające żadnego pokrycia w rzeczywistości. Poprostu przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twarda wazelina Re: Afera kalendarzowa. Numer 6628/07 istnieje IP: *.chello.pl 04.06.08, 06:30 Szkoda ,że ci przykro, a mnie jest przykro ,że nie widzisz ordynarnego wału na kasie z naszych podatków. Firma zapol dostała pół bańki w tamtym roku , a towar wyprodukowali z 3 miesiecznym opóźnieniem, już nikomu nie potrzebny. Niepotrzebny , bo nawet nie mozna sie nim podetrzeć , za śliski i w piecyku mojej altanki nie chce sie palić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghjg Re: Afera kalendarzowa. Numer 6628/07 istnieje IP: *.globalconnect.pl 04.06.08, 08:24 a skąd twarda wazelina masz takie informacje? W gazecie o tym nie pisali. Podziel się swoją wiedzą, przedstaw dowody. Nie oskarżaj ludzi nie jesteś prokuratorem. Chyba że jesteś? Jeszcze nikt za niewinne ale idiotyczne polityczne gierki do więzienia nie trafił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vizjer Re: Afera kalendarzowa. Numer 6628/07 istnieje IP: *.chello.pl 04.06.08, 09:38 całkowicie zgadzam się ze zdaniem kolegi ghjg zwłaszcza że Obrycki najpierw nie chciał się przyznać za co zwalnia Kowalewskiego a teraz nagle po takim czasie podaje powód, bez sensu Koledzy próbują się wykończyć i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hadek Re: Afera kalendarzowa. Numer 6628/07 istnieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 13:52 Polityczne zabawy politycznymi zabawami. Zazdroszczę właścicielowi Zapolu. W tym roku nie musi wydać złamanego grosza na marketnig regionalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekając.na.godota Re: Afera kalendarzowa. Numer 6628/07 istnieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 06:32 Łuczak >Ten dokument nie istnieje. Nie ma >[go] zaksięgowanego w żadnym dokumencie Urzędu Marszałkowskiego.Mnie z kolei szokuje brak elementarnej wiedzy u takiego politruka. Gdyby ktos mógł mi wyjasnic jak "księguje się dokumenty" typu pismo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: układ Re: Afera kalendarzowa. Numer 6628/07 istnieje IP: *.chello.pl 04.06.08, 07:34 Pozdrawiam wszystkich którzy robili na forum osobistą jazdę na ludzi zeznających w sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babwe Re: Afera kalendarzowa. Numer 6628/07 istnieje IP: *.chello.pl 04.06.08, 07:37 Husejko okłamał NItrasa? HAHAHAHA. Zastanawiałem się jak się ta kanalia będzie tłumaczyć. Łuczak powiedział w radiu szczecin że sprawdzał i w urzędzie marszałkowskim i sejmiku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabok Michał Łuczak = Misiu Pierdoła IP: *.chello.pl 04.06.08, 07:46 po wywiadzie w radiu Autor: Gość: Iza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 17:21 Wyprawa do Chin zła, wyprawa do Iraku dobra. Gdyby Meyer sprowadził biedne chińskie dzieci do Szczecina to wtedy byłoby wszystko cacy. Podlizywanie się Krzystkowi mimo że jest na odstrzał po kadencji bo naraził się Nitrasowi - bardzo słodkie. A najfajniejsze jak nie mogą znaleźć u siebie w Urzędzie dokumentów - to że coś tu jest nie tak. Coś tu jest nie tak, boś ciamajada. A czego szukałeś w dokumetach w sejmiku odnośnie afery w gabinecie to już sama nie wiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
girej Re: Michał Łuczak = Misiu Pierdoła 04.06.08, 08:07 - Nie sprawdzałem w sekretariacie marszałka, a w kancelarii sejmiku. Poprosił mnie o to poseł Nitras - odpowiada Łuczak. - Przecież dokumenty kierowane do marszałka nie znajdują się w kancelarii sejmiku! - zauważyłam. Łuczak: - Wtedy nie wiedziałem, gdzie ich szukać. Michał nie wiedział bo właśnie wrócił z wycieczki:) Wszystko mu się pomyliło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mich Re: Michał Łuczak = Misiu Pierdoła IP: *.europe.hp.net 04.06.08, 08:08 girej napisał: > Michał nie wiedział bo właśnie wrócił z wycieczki:) Wszystko mu się > pomyliło. Jacyna mowila, ze chlopak cierpi na syndrom pola walki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Ta sprawa pokazuje że w PO są też ludzie pożądni IP: 85.219.206.* 04.06.08, 07:49 że za cene stanowiska są w stanie zachowywać się przyzwoicie lecz niestety więcej mają do powiedzenia ci co udaja wiarygodnych. W porządnej parti przyjeżdża ktoś z centrali np pitera bada sprawę i wyciagane są wnioski, ludzie porządni zostaja ludzie niewiarygodni są ukarani.A tu decydują o wszystkim ludzie niewiarygodni, którzy karzą ludzi przyzwoitych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mich Re: Ta sprawa pokazuje że w PO są też ludzie pożą IP: *.europe.hp.net 04.06.08, 07:50 Od Pitery wara!!! zajeta jest!!! sprawdza kto wydal dyche na taksowke!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
girej w PO? 04.06.08, 08:01 Nitras niszczy PO. U nas w regionie każdy członek tej partii wychodzi na kłamcę, oszusta i kanalię. Nitras działa na szkodę platformy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekając.na.godota Re: Ta sprawa pokazuje że w PO są też ludzie pożą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 08:01 As. Odkryłeś prawdę już dawno odkrytą. Odpowiedz Link Zgłoś
sroka40 Re: Afera kalendarzowa. Numer 6628/07 istnieje 04.06.08, 08:33 Czy na ważne stanowiska pracy możemy w Polsce wybierać choćby połiteligentów, a nie tylko ćwiećinteligentów? Sięgam pamięcią w przeszlość - Monthy Pyton organizował konkurs na największego głupka - dzisiaj wszystkie pierwsze miejsca należą się Szczecinowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belus. MASAKA jakaś i inne pierdoły. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.08, 09:02 Jeśli skończy się TYLKO na kilkudniowej pożodze medialne to już naprawdę KONIEC ŚWIATA. Przekret za przekrętem przekrętem pogania, niekompetencje, rozbite auta i inne PIERDOŁY. I co? I NIC. kompletnie nic. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny-malkontent Re: MASAKA jakaś i inne pierdoły. 04.06.08, 09:11 spox. to pampersy, które nadal wierzą, wbrew dotychczasowej logice, że za 3 lata będą sprawować władzę. Jeszcze nie zostały przeczołgane przez kolejną ekipę, bo dopiero dorwały się do koryta... za młodzi i za głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vizjer super kierownik IP: *.chello.pl 04.06.08, 09:32 nie to żebym przepadał za PO, ale tak się dziwię że Pan Pilip jako kierownik swojego biura sam powinien być odpowiedzialny za to co tam się dzieje się, a w szczególności powinien być odpowiedzialny za prawidłowe przeprowadzenie przetargów, a więc skoro towarł nie dotarł DO JEGO WŁASNEGO BIURA to nie powinien podpisać faktury i tyle. A tymczasem Pan Pilip zamiast tego pisze notatki obciążające swoich pracowników????? to się zupełnie kupy nie trzyma. Rozumiem że tłumaczeniem może być to ze pracownicy wprowadzili go w błąd że towar dotarł na miejsce, ale skoro wszystko składuje się na korytarzu to chyba nie trudno zauważyć że go tam nie ma. Zresztą co to za kierownik który nie pilnuje swoich własnych zadań, chyba że jego zadaniem było szukanie haka na własnych pracowników????? Bo jakkolwiek to się nie skończy to Pan Nitras czy inny Łuczak na pewno na tym nie ucierpią. Odpowiedz Link Zgłoś
jack_sparrow_pl Re: super kierownik 04.06.08, 09:40 Bo jakkolwiek to się nie skończy to Pan Nitras czy inny Łuczak na pewno na tym > nie ucierpią. wiara we wszechmocną PO ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vizjer Re: super kierownik IP: *.chello.pl 04.06.08, 09:41 nie, raczej wiara w to że gnidy długo pływają na powierzchni Odpowiedz Link Zgłoś
jack_sparrow_pl Re: super kierownik 04.06.08, 09:44 Gość portalu: vizjer napisał(a): > nie, raczej wiara w to że gnidy długo pływają na powierzchni chyba tylko w mętnej wodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vizjer Re: super kierownik IP: *.chello.pl 04.06.08, 09:50 niestety polityka w Polsce to wciąż mętna woda :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: super Re: super kierownik IP: *.chello.pl 04.06.08, 11:23 MOże bał się szefa czyli Kowalewskiego przyjaciela Nitrasa? Pomyślałeś o tym? Poza tym faktury podpisuje dyrektor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vizjer Re: super kierownik IP: *.chello.pl 04.06.08, 11:42 a ty skąd o tym wiesz, czy przypadkiem nie nazywasz się Pilip? ps. nie bronię Kowaleskiego, ale nawet jeśli zaszła taka sytuacja, że kierownik się bał i poszedł z tym do marszałka a nie do dyrektora to dlaczego obciąża pracowników a nie dyrektora a poza tym dyrektor powinien podpisać chyba fakturę która jest sprawdzona przez kierownika zwykła szujostwo, gdyby afera była prawdziwa to trzeba było ją zrobić w grudniu lub styczniu a nie pod koniec maja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghjg Re: super kierownik IP: *.globalconnect.pl 04.06.08, 13:05 vizjer pomyśl jak on - ten kierownik może obciążać pracowników, za co? Przecież to wszystko lipa. Stwierdza jedynie tą notatką, że nie ma materiałów w urzędzie. Okazuje się, że są one w ZAPOLU Jedynie kogo może obciążać to marszałka, że nic z tym nie zrobił. Będąc w gnieździe os pewnie tak samo bym zrobił - tak na wszelki wypadek. A dyrektora czemu nie zawiadomił? - No cóż problem może być bardzo błach, np. z jakiś powodów nie mógł go zastać w urzędzie. Mówię wam to wszystko lipa i polityczne gierki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zamęt Re: super kierownik IP: *.chello.pl 04.06.08, 15:43 Skąd wiesz że nie zawiadomił? Czyżbyś nazywał się Kowalewski:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: off Re: Afera kalendarzowa. Numer 6628/07 istnieje IP: *.gprs.plus.pl 04.06.08, 10:09 A jak Krzystek spłacił zobowiązania wyborcze sponsorów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: Afera kalendarzowa. Numer 6628/07 istnieje IP: *.chello.pl 04.06.08, 11:25 a jak to się ma do tematu? Ludzie sławka powinni już przestać przerzucać odpowiedzialność na innych, a odnosić się do konkretów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulan Re: Afera kalendarzowa. Numer 6628/07 istnieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 11:35 kłamca, kłamca i nitras i łuczak. w kancelarii sejmiku to on sprawdzał coś innego, przy zamkniętych drzwiach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alamo Re: Afera kalendarzowa. Numer 6628/07 istnieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 14:05 > kłamca, kłamca i nitras i łuczak. w kancelarii sejmiku to on sprawdzał coś > innego, przy zamkniętych drzwiach :-) kto komu? Łuczak Nitrasowi czy Nitras Łuczakowi? chociaż to chyba żadna różnica i tak brzmi obrzydliwie ...fuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiu Re: Afera kalendarzowa. Numer 6628/07 istnieje IP: *.szczecin.mm.pl 04.06.08, 17:44 zatrudniają tam dziewczyny a z jedną Łuczak lubi jeździć, nie zdziwiłbym się jakby za jakiś czas wybuchła kolejna sex afera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hadek Afera kalendarzowa. Numer 6628/07 istnieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 13:18 Zachodniopomorskie zawsze zasługiwało na CUD. Po długich modlitwach nastała Notatka Służbowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka P. wg tych kalendarzy Turcja jest członkiem UE! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.08, 13:49 mówię tu o kalendarzach książkowych, w twardej okładce. Są tam wymienione państwa UE i podstawowe informacje o nich (flaga, waluta, ludność itp.) Brakuje Rumunii, jest za to Turcja. Ktoś się nieźle popisał wiedzą. Już o tym pisałam wcześniej, ale powtórzę bo to mnie nieźle bawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hadek Re: wg tych kalendarzy Turcja jest członkiem UE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 13:57 Gdzie mogę dostać taki kalendarz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vizjer Re: wg tych kalendarzy Turcja jest członkiem UE! IP: *.chello.pl 04.06.08, 13:59 w Zapolu hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka P. Re: wg tych kalendarzy Turcja jest członkiem UE! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.08, 14:12 Nie wiem czy one są rozdawane, mi pokazywał go znajomek z marszałkowskiego jako ciekawostkę. Generalnie ponoć urząd sie połapał jak już wszystko było wydrukowane, a i tak nie od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: wg tych kalendarzy Turcja jest członkiem UE! 04.06.08, 14:16 sołtys Ksistek tyle razy juz tłumaczył zasady marketingu... Błedy robi sie po to zeby uatrakcyjnic produkt! To był specjalny bład! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: wg tych kalendarzy Turcja jest członkiem UE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 15:33 masz rację taki specjalny błąd dżejms błąd żeby nie dodać : Agent 007 ( a propos to taki numer ktos dokleim na samochodzie marszauuuka?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: wg tych kalendarzy Turcja jest członkiem UE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 15:38 masz rację taki specjalny błąd dżejms błąd żeby nie dodać : Agent 007 ( to taki numer ktos dokleił na samochodzie marszauuuka?) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: wg tych kalendarzy Turcja jest członkiem UE! 04.06.08, 17:47 to po wypadku drobnym z peugeota 607... zrobiło sie 007! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekając.na.godota Re: wg tych kalendarzy Turcja jest członkiem UE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 16:01 Gość portalu: Agnieszka P. napisał(a): > mówię tu o kalendarzach książkowych, w twardej okładce. Są tam wymienione > państwa UE i podstawowe informacje o nich (flaga, waluta, ludność itp.) Brakuje > Rumunii, jest za to Turcja. Brawo biurwy ! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: wg tych kalendarzy Turcja jest członkiem UE! 04.06.08, 17:52 to nie biurwy, bo na pewno przygotowanie materiałów zlecono jakiejs firme specjalnej i specjalizujacej sie w zamowieniach na zlecenie... Sadzac po błedzie, to moze była BNA? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska A gdzie można dostać taki kalendarz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 19:40 Chętnie kupię 2 sztuki. Mogą być kradzione, ale kompletne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekając.na.godota Re: wg tych kalendarzy Turcja jest członkiem UE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 19:45 ...aaa...no to może ten błąd też takim sprytnym sposobem zwroci uwagę na ten kalendarz.Taki trick maketingowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: wg tych kalendarzy Turcja jest członkiem UE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 19:47 Tak, Turcja go wykupi i będzie udowadniała, że Polska jest za. A może naawet, że już jest w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babwe Afera kalendarzowa. Numer 6628/07 istnieje IP: *.astermedia.pl 04.06.08, 21:47 szukałem tego kalendarza, poza kilkoma błeddami merytorycznymi jest przepiękny, rzeczywiście rozdali go w grudniu i styczniu, dostali VIP-i sporą partię marszałek i ciekawe komu on to rozdał bo zagadkowo milczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zubr Re: Afera kalendarzowa. Numer 6628/07 istnieje IP: *.chello.pl 05.06.08, 07:33 Sławek, Sławek nie daj się! Trzeba walczyć o swoją dupę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizi Re: Afera kalendarzowa. Numer 6628/07 istnieje IP: *.chello.pl 05.06.08, 23:05 Najbardziej mnie rozbrajają takie buraczane komentarze. Masz rację kolego, najciekawsze w tej całej aferze jest komu rozdał kalendarze marszałek. Gdyby Nitras mógł znieść chociaż jednego mądrego obok siebie może nie byłoby tylu idiotycznych komentarzy na forum, a on nie musiałby wciskać kłamstwa Husejce że jakiejś notatki nie ma. Mam nadzieję że marszałek spuścił te żenujące kalendarze w kiblu. Odpowiedz Link Zgłoś