Dodaj do ulubionych

Do Operatora Teleskopu i Zibiego

19.09.03, 01:05
Operatorku kochany, zibi zreszta tez. Szacuje, ze przed Sylwestrem powstanie
strona internetowa (profesjonalna i kolorowa) poswiecona w calosci mojemu
uczuciu jakim darze OD NOWE. Uznalem, ze skoro Teresa Lubinska zwiera szyki
do Europarlamentu, to wymaga to nalezytej oslony propagandowej.

Co sie odwlecze, to nie uciecze. Byc moze w okrojonej wersji strona ruszy
wczesniej.
Obserwuj wątek
    • Gość: kibic Re: Do Operatora Teleskopu i Zibiego IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.03, 01:09
      absztyfikant napisał:

> Operatorku kochany, zibi zreszta tez. Szacuje, ze przed Sylwestrem powstanie
      > strona internetowa (profesjonalna i kolorowa) poswiecona w calosci mojemu
      > uczuciu jakim darze OD NOWE. Uznalem, ze skoro Teresa Lubinska zwiera szyki
      > do Europarlamentu, to wymaga to nalezytej oslony propagandowej.
      >
      > Co sie odwlecze, to nie uciecze. Byc moze w okrojonej wersji strona ruszy
      > wczesniej. kibic:poważnie?
      • absztyfikant Re: Do Operatora Teleskopu i Zibiego 19.09.03, 01:10
        powaznie, tym razem juz pod imieniem i nazwiskiem
        • Gość: kibic Re: Do Operatora Teleskopu i Zibiego IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.03, 01:16
          absztyfikant napisał:

> powaznie, tym razem juz pod imieniem i nazwiskiemkibic:czekam
    • Gość: OT Abszyfie. Jeżęli o mnie chodzi to jest to kolejne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.03, 07:32
      To jest kolejne Twoje postanowienie, którego nie spełnisz. Już taki typ
      wariatuńka (pieszczotliwie!) jesteś . Zapalasz się, rysujesz koncepcję i ....
      nic z tego nie wynika.
      Ja ze swojej strony oczekuję tej strony ale raczej przewiduję kolejny
      ochdziesiąty Twój blamaż na tym Forum i być może zniknięcie w wirtualnej
      niepamięci.
    • Gość: zibi Re: Do Operatora Teleskopu i Zibiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.03, 07:41
      Dobrze, dobrze. Just do it!
    • absztyfikant Re: Do Operatora Teleskopu i Zibiego 19.09.03, 11:32
      Rzeczywiscie idea strony jest na razie w fazie rozwazan. Nie zarzekam sie, ze
      powstanie. Moglbys wymienic kilka moich blamazy ? Z 5-10 ?
      • Gość: OT Co druga wypowiedż. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.03, 15:10
        A psychoalizy nie będę Ci robił za darmo.
    • absztyfikant Re: Do Operatora Teleskopu i Zibiego 19.09.03, 15:27
      Ja cie nie prosze o psychoanalzie. Wiesz kolego, ty po prostu nie masz nic do
      powiedzenia i probujesz przyprawic mi gebe wariata. Czasami mi sie to podoba,
      bo podsyca zaiteresowaniew, ale z drugiej strony bywa przerazliwie nudne.

Bo ilez razy mozna w odpowiedzi slyszec, ze dajmy na to idz sie lecz,
      frustracie itp.

Napisz, gdzie bladze, bo sugerujac mi urojenia utwierdzasz mnie w mojej jak ty
      to mowisz nieomylnosci i tezie o tym, ze jestem wybrankiem - a nie jestem ani
      jednym ani drugim.:)
      Milego dnia.
      • tuner Re: Do Operatora Teleskopu i Zibiego 19.09.03, 15:47
        Absztyfie!Operator ostatnio stwierdził,że jest współpracownikiem
        prof.Wolszczana,więc może okaż mu więcej szacunku(z racji wieku i urzędu...:)))
      • Gość: Oparator Teleskopu Re: Do Operatora Teleskopu i Zibiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.03, 21:54
        "Napisz, gdzie bladze, bo sugerujac mi urojenia utwierdzasz mnie w mojej jak
        ty
        to mowisz nieomylnosci i tezie o tym, ze jestem wybrankiem - a nie jestem ani
        jednym ani drugim.:)"
        Struś chowa głowę w piasek i zapewne uważa, że go nie ma. I podobnie z Tobą
        tchórzem podszyty oszczerco !
    • Gość: hania Re: Do Operatora Teleskopu i Zibiego IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.03, 16:20
      czytam sobie o mojej przyjaciółce Małgosi na forum od czasu do czasu i cieszę
      się że nie schodzi z pierwszej strony. To fajnie że ktoś im napędza koniunkturę
      nawet jeżeli jest to w tonacji krytycznej. Mądry człowiek odróżni prawdę od
      idiotyzmów.
      • absztyfikant Re: Do Operatora Teleskopu i Zibiego 19.09.03, 21:10
        Pani Haniu,

Nie wiem czy akurat o taka koniunkture chodzi pani przyjaciolce, ale fakt jest
        faktem. Podobno nie wazne jak mowia, byle nazwiska nie przekrecili. Z ta
        strona internetowa to byl blef - szkoda czasu na punktowanie pani kolezanki.
        Jej wystarczy dac bezplatny czas antenowy - skompromituje sie sama. Czekam na
        kolejny pomysl ratowania stoczni:)

> czytam sobie o mojej przyjaciółce Małgosi na forum od czasu do czasu i
        cieszę
        > się że nie schodzi z pierwszej strony. To fajnie że ktoś im napędza
        koniunkturę
        >
        > nawet jeżeli jest to w tonacji krytycznej. Mądry człowiek odróżni prawdę od
        > idiotyzmów.
        • Gość: Operator Teleskopu Re: Do Operatora Teleskopu i Zibiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.03, 21:51
          Nie wiem czy akurat o taka koniunkture chodzi pani przyjaciolce, ale fakt jest
          > faktem. Podobno nie wazne jak mowia, byle nazwiska nie przekrecili. Z ta
          > strona internetowa to byl blef - szkoda czasu na punktowanie pani kolezanki.
          > Jej wystarczy dac bezplatny czas antenowy - skompromituje sie sama.

I to jest ta Twoja uargumentowana dyskusja. Jesteś zaślepiony w nienawiści. W
          w/w tekście nie ma żadnego argumentu za wyjątkiem zwykłej pyskówy odpowiedniej
          dla tak prostych ludzi jak Ty.
          Proszę podaj mi z powyższego Twojego tekstu coś co spełnia cechy argumentu.
          Tezę już znamy.
          • absztyfikant Re: Do Operatora Teleskopu i Zibiego 19.09.03, 21:53
            Nie wtracaj sie do cudzej rozmowy. Arumenty walkuje od roku - ilez mozna ?
            Plan wejscia miasta do stoczni - rzuce haslem. Populizm, kolesiostwo,
            pomaganie Jurczykowi, obluda - malo ?

--
            Uciekajcie przez zboze, magazynier we wsi stoi

• peeten Re: Do Operatora Teleskopu 19.09.03, 21:56
            Wstyd przyznac, a lubilem Cie od poczatku, ale sie wypaliles, jak zreszta i
            rado, skuter, swarozyc. brak juz wam pazura, inteligentnej uszczypliwosci,
            porownawczej dygresji, blyskotliwych point, itp. Rozdrabniasz swe dobre imie
            na drobne w tych chlopiecych bojkach. Czas na relax?
            • absztyfikant Re: Do Operatora Teleskopu 19.09.03, 22:26
              Od rado to ty sie odpatyczkuj. Swarozyca z jego slowianska telenowela tez
              zostaw w spokoju. Raz sa okresy lepsze, raz gorsze - jak w zyciu. Zycie to
              wogole taka sinusoida.

Obiecuje poprawe:)

--
              Uciekajcie przez zboze, magazynier we wsi stoi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka