Dodaj do ulubionych

Prywatna Szkoła Podstawowa Leonarda Piwoni (Śró...

11.06.08, 21:16
Beznadziejna szkoła. Byłem w niej przez 7 lat i nie było za ciekawie.
Jeżeli ktoś chce się do niej zapisac to proszę przemyśleć. Nie jest tak kolorowo jak mówią!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Uczennica Re: Prywatna Szkoła Podstawowa Leonarda Piwoni (Ś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 20:23
      Szkoła SUPER polecam
      • Gość: patrycja tam jeden bachor co chodzi to córka prostytutki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 22:47
        i zlodzieja samochodowego, plebs!
        • Gość: bony francuz Re: tam jeden bachor co chodzi to córka prostytut IP: *.chello.pl 20.03.09, 23:40
          Dzisiaj w pudle podawało ,że do tej szkoły gdzie pokłóciło się dwóch gnojków
          przyszedł tatuś jednego z nich i napier..ł drugiemu szczeniakowi.
          Tatuś drugiego poszedł na pały i zrobiła się afera . Wtedy dyrektor wypi..ł tego
          co jego tatuś wymierza sprawiedliwość rękę w obronie swojego synalka.
          I 5 set poszło się je...
          W poniedziałek ma sie przyczołgać jakaś masojciowa kurator z pretensjami .

Ja kiedyś w obronie swojego syna też musiałem tak zareagować , zacząłem od
          dyrektora szkoły przedstawiając mu trzy warianty, dyrektor sam zaproponował mi
          trzeci.
          Do napastnika przychodziła kuratorka i starała mu sie tłumaczyć i wpłynąć na
          niego, jak odwróciła się do okna to gnojek zapier..ł jej pieniądze z torby i
          tyle . Ja gnoja według wskazówek dyr. dorwałem wieczorem w bramie , cztery słowa
          w narzeczu gdzie go znajda w częściach wystarczyły, potem był ochroniarzem
          mojego syna i się polubiliśmy.
          A jak wy sobie radzicie w takich sytuacjach , może rzeczywiście tak jak ten
          tatuś w stylu kowbojskim. Może to ten tatus od tych samochodów.
          tyle nasz rząd mówi o RODZINIE, a rodzina najważniejsza drogi Corleone.
          Dlatego ta reklama o szkole Piwoniego.
        • Gość: patrycjo to do cie Re: tam jeden bachor co chodzi to córka prostytut IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.10, 09:30
          żal i złość was bierze,że waszych rodziców nie było stać na prywatna szkołę;))
        • Gość: ags Re: tam jeden bachor co chodzi to córka prostytut IP: *.centertel.pl 13.02.15, 20:25
          ZAMKNIJ PIZDE JEBANY FASZYSTO!! TOLERANCJI ,SZANUJE SIE KAZDEGO CZLOWIEKA .KTO JEST BEZ WINY NIECH PIERWSZY RZUCI KAMIEŃ
          • Gość: drowyz Re: tam jeden bachor co chodzi to córka prostytut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.15, 05:45
            Co lekarza kolego, do lekarza.
    • Gość: taki coś ci licznie dalej nie wychodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 01:06
      skoro podstawowa trwa 6 a gimnazjum 3 to nijak nie wychodzi 7. właśnie widać za
      co cię wylali
      • Gość: daga Re: coś ci licznie dalej nie wychodzi IP: *.internet.szczecin.pl 21.03.09, 08:04

zerówka też tam jest...
        • Gość: Ja Re: coś ci licznie dalej nie wychodzi IP: *.static.espol.com.pl 21.03.09, 22:27
          Też tam chodziłem. Jeżeli miałbym wybierać jeszcze raz nigdy bym tam nie
          poszedł. Można się spotkać z bogatymi, agresywnymi gnojkami oraz ludźmi
          "dziwnymi".Nie polecam!!
    • Gość: kasia Re: Prywatna Szkoła Podstawowa Leonarda Piwoni (Ś IP: *.centertel.pl 22.05.10, 14:09
      fajna szkoła .. kto tak piszę to zazdrości
      • Gość: hanna Re: Prywatna Szkoła Podstawowa Leonarda Piwoni (Ś IP: *.centertel.pl 22.05.10, 14:12
        po tej szkole dużo w głowie zostaję,bardzo wysoki poziom nauczania
        pozdrawiam.
        • Gość: kurkuma Re: Prywatna Szkoła Podstawowa Leonarda Piwoni (Ś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.10, 01:21
          Moje dzieci odmówiły chodzenia tam po dwóch tygodniach.
    • Gość: marta Re: Prywatna Szkoła Podstawowa Leonarda Piwoni (Ś IP: *.centertel.pl 25.05.10, 14:38
      moja córa do tej szkoły uczęszcza drugi rok ... jest naprawdę
      zadowolona!
      Jest tam bardzo wysoki poziom a zwłaszcza duży nacisk na j.angielski!
      Ale to dorze , moja Oliwia dużo umie. Jestem samotną mamusią i prawie
      całą swoją pensje wydaję na czesne ale warto!
      W klasie jest 11 osób i to również jest fajne.Polecam Piwonii!!!!
      • Gość: maria Re: Prywatna Szkoła Podstawowa Leonarda Piwoni (Ś IP: *.centertel.pl 27.05.10, 18:03
        super szkoła ! również polecam!
        • Gość: waldi Re: Prywatna Szkoła Podstawowa Leonarda Piwoni (Ś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 09:58
          bardzo wysoki poziom nauczania już od pierwszej klasy! nie każde
          dziecko do szkoły piwoni się dostanie są do przejscia testy.
          Polecam Piwoni ! dużo w głowie zostaje.Córka uczęszcza juz do
          państwowego gimnazium i w klasie uczy się najlepiej,bez żadnych
          korepetycji , ona też zadowolona ,szkołe dobrze wspomina to jest
          najważniejsze.
          • Gość: ILONA @* Re: Prywatna Szkoła Podstawowa Leonarda Piwoni (Ś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 22:38
            tak popieram wysoki poziom ,moje dziecko chodzi tam od trzeciej
            klasy ale nie ma porównania ze szkołą państwową , szkoda,że nie ma
            stołówki to chyba jedyny minus Piwoniego ale za to jest bardzo
            dobrze zaopatrzony sklepik ( pierogi, musli,zupki,bułeczki z
            szynką,serem,warzywami,owoceitp.jednym słowem zdrowe jedzonko.Brak
            coli i chipsów!!!!
          • Gość: prof. Re: Prywatna Szkoła Podstawowa Leonarda Piwoni (Ś IP: *.cable.smsnet.pl 27.03.16, 14:38
            Douczałem maturzyste (matematyka) - poziom poniżej średniej, a uczeń był oceniany bdb.
        • Gość: DODI Re: Prywatna Szkoła Podstawowa Leonarda Piwoni (Ś IP: *.dynamic.chello.pl 12.02.16, 10:56
          GOŚĆ: Chyba nie wiesz co tam tak naprawde sie dzieje. Mialam tam corke do 6 klasy. skonczyla ta szkołe ze srednia 5.80 ,poszla do dobrego gimnazjum i zeszla na srednia 3.25. jak to mozliwe? No wlasnie tak bo oni dzialaja tak aby kasa im sie zgadzala. Nauczyciele normalni szybko uciekaja i dlatego ta częsta rotacja. Syn gral tam w pilke i tez dopoku nie powiedzielismy ze pewne rzeczy nie powinny miec miejsca to co usłyszelismy...... WOLIMY GOTOWY PRODUKT ,KTORY SIE PRZYDA BO SZKODA CZASU NA SZKOLENIE A SYNOWI PILKA SIE ZNUDZI I TAK.....wiec przemyslcie swoj wybor. Osobiscie nie polecam . Pozostala dwojke dzieci zabralam z tego chorego srodowiska szybciej.
      • Gość: gość Re: Prywatna Szkoła Podstawowa Leonarda Piwoni (Ś IP: *.147.116.102.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.11.10, 11:44
        Poczekasz i zobaczysz tą "fajną" szkołę jak będziesz musiała drugie tyle co za czesne wydać na korepetycje, nie mówiąc już o uczeniu własnego dziecka codziennie po południu.
    • goldnet Prywatna Szkoła Podstawowa Leonarda Piwoni (Śró... 22.06.10, 09:26
      Ciekawe jaki poziom ma szkoła
      • Gość: lewus Re: Prywatna Szkoła Podstawowa Leonarda Piwoni (Ś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.12, 22:34
        Jaki poziom?
        Łatwo sprawdzić!
        Wystarczy przejrzeć wyniki konkursów przedmiotowych odbywających się w Szczecinie.
        Próżno szukać wśród laureatów uczniów tej szkoły!!!
        • Gość: szczecinianka Re: Prywatna Szkoła Podstawowa Leonarda Piwoni (Ś IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.12, 22:29
          Teoretycznie łatwo sprawdzić więc ktoś widać bezinteresownie? wprowadza innych w błąd pisząc o braku laureatów konkursów .Przykre...
    • esmeralda_2 Re: Prywatna Szkoła Podstawowa Leonarda Piwoni (Ś 22.06.10, 09:43
      Dziwny artykuł,pewnie sponsorowany.
    • Gość: magda Re: Prywatna Szkoła Podstawowa Leonarda Piwoni (Ś IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.10, 09:28
      Witam.
      Ja uważam,że Szkoła jest fajna z wysokim poziomem...
      ale widzę,że podzielone są zdania.Tylko osoby zadowolone nie piszą tak często jak osoby które Nie są zadowolone.
      Moja córa chodzi juz 4 rok, z usmiechem od ucha do ucha.Zaletą jest 12 osób w klasie.J.angielski- b.w poziom niz w szkołach państwowych.
      • Gość: Lena Re: Prywatna Szkoła Podstawowa Leonarda Piwoni (Ś IP: *.range81-159.btcentralplus.com 18.03.11, 12:03
        Bardzo faja szkola!! Malo dzieci w klasach, wysoki poziom nauczania. Klada nacisk na jezyki obce. Organizuja ciekawe wyjazdy, wyjscia do teatru...moja corka jest bardzo zadowolona!
        • Gość: karolcia pytam powaznie IP: *.dynamic.chello.pl 18.03.11, 21:33
          nie jest to dowcip czy coś - czy w tej prywatnej szkole jest też religia ? szukam podstawówki swieckiej , bez religji.
          • Gość: Vlad.H. Re: pytam powaznie IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 18.03.11, 21:40
            jak to bez religi? a kto bedzie dotykal twoje dziecko praciem? pozowlisz by jakis swiecki pedofil brukal twoje dziecko?
          • Gość: kama Re: pytam powaznie IP: *.13-2.cable.virginmedia.com 10.04.12, 19:14
            jest religia ale jesli dziecko nie uczeszcza to idzie na inne zajęcia w tym czasie;-)
    • Gość: ;-)RITKA' Re: Prywatna Szkoła Podstawowa Leonarda Piwoni (Ś IP: *.13-2.cable.virginmedia.com 16.04.12, 10:21
      SZKOŁA PIWONII to moim zdaniem dobra SZKOŁA. Jest wysoki poziom, przytulna,kolorowa,cieplutka..i co mi sie podoba to bardzo bezpieczna.Przed wejsciem do szkoły siedzi pan który wszystko uważnie obserwuje.Dzieci od 0 do 2 klasy nie mogą same spacerować po szkole.W sklepiku można zjeść ciepły obiadek ( kotlecik,gołąbek,kopytka,zupka,sorówki,pierogi) CHipsów,cukierków,lizaków raczej się nie kupi ale w zamian są świeże owoce i soki. Mój syn jest zapisany na odrabianie lekcji w szkole z czego jestem bardzo zadowolona bo po przyjściu ze szkoły mamy czas dla siebie.Jak jest ciepło dzieciaki mają swój prywatny koncik zabaw na swieżym powietrzu. Ogólnie Szkołe oceniam na 5.
      • Gość: rodzic Re: Prywatna Szkoła Podstawowa Leonarda Piwoni (Ś IP: *.dynamic.chello.pl 16.04.12, 15:30
        Nie stać mnie na czesne dwójki moich dzieci z dodatkami. Nie musicie na chama tak reklamować tej szkoły.
        • Gość: on Re: Prywatna Szkoła Podstawowa Leonarda Piwoni (Ś IP: 79.162.204.* 20.01.13, 11:45
          SERDECZNIE NIE POLECAM TEJ SZKOŁY PONIEWAŻ NAUCZYCIELE OD ANGIELSKIEGO SĄ STRASZNIE AROGANCCY A A PRZEZWANE PANI NA POZIOMIE PODSTAWOWYM KOMPLETNIE NIE UMIE UCZYĆ MOJE DZIECKO NIE NAUCZYŁO SIĘ DOBRZE ANGIELSKIEGO. TA SZKOŁA NICZEGO NIE UCZY TYLKO WYŁUDZA PIENIĄDZE !!!!
    • wisnia1011 Prywatna Szkoła Podstawowa Leonarda Piwoni (Śró... 25.06.13, 14:26
      Nie ma gorszej szkoły niż Piwoniego. Szkoła nastawiona jest tylko i wyłącznie na zysk, nie liczy się uczeń i jego umiejętności. Liczy się fakt,że rodzic ma w szkole więcej niż jedno dziecko, dzięki czemu zysk jest większy.
      Pseudonauczyciele są niekonsekwentni i nie umieją nauczyć dzieci.
      • obcasy Re: Prywatna Szkoła Podstawowa Leonarda Piwoni (Ś 26.06.13, 13:35
        moje dziecko właśnie kończy 3ci rok edukacji.Lubi szkołę (tragedia, jak ma opuścić jakieś zajęcia), a ja jestem z niej zadowolona.Jedyny mankament to kiepska sala gimnastyczna i catering, ale za to ma dużo innych zalet.Jak jest taka beznadziejna, to jakim cudem zdobyła I miejsce w testach szóstoklasistów w tym roku?
        • wisnia1011 Re: Prywatna Szkoła Podstawowa Leonarda Piwoni (Ś 26.06.13, 19:51
          moja córka skończyła właśnie muzyczną szkołę;
          szkoła jest nastawiona na zysk, jeżeli czyjeś dziecko kończy szkołę,a rodzic ma jeszcze młodsze dzieci w szkole,to temu dziecku,które kończy, nauczyciele sztucznie zawyżają oceny, żeby rodzic przypadkiem nie zabrał drugiego dziecka przed ukończeniem nauki;
    • nicki1202 prywatna szkoła podstawowa Piwoniego 07.04.15, 10:09
      Szczerze odradzam prywatną szkołę podstawową Piwoniego. Po pół roku pobytu w kl. I ,musiałam córkę zabrać. Córka trafiła do grupy w której, łącznie z nią było 5 dziewczynek. Wśród tych dziewczynek była przywódczyni która decydowała kto się bawi w grupie a kto nie. Z reguły moja córka nie mogła się bawić. Gdy zaś pytała się tych innych dziewczynek czy może się z nimi pobawić to one odpowiadały cyt: by spytała się...przywódczyni. W ogóle doszło do tego, że te pozostałe 3 dziewczynki mówiły mojej córce, że polubią ją jak cyt:.. ją polubi przywódczyni ( która oczywiście nie chciała ją polubić). Wychowawczyni problem bagatelizowała a właściwie w ogóle nie widziała problemu. Uważała że dziewczynki się docierają. W końcu doszło ( w kl. I wśród dziewczynek) do bójki ( nie wiem gdzie był nauczyciel dyżurujący na przerwie). Ostatecznie wyszło, że wszystkiemu jest jednak winna moja córka bo nie jest możliwe by 4 dziewczynki się zmówiły przeciwko niej. To jest zdanie Pani Dyrektor która uznała, że wynika to pewnie z naszej sytuacji osobistej ( Jestem samotną a właściwie samodzielną matką). Zaczęto chodzić po nauczycielach a nawet do Pani od sklepiku i pytać się jak się moja córka zachowuje. Ach, szkoda gadać. Mimo, że córka była jedną z najlepszych uczennic w klasie, zabrałam Ją do innej szkoły. I powiem, że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Córka wraca do życia. Znów jest uśmiechnięta i bardzo lubiana. Żałuję tylko, że tak późno to zrobiłam. Tak więc zdecydowanie odradzam prywatną szkołę podstawową Piwoniego.
      • Gość: rodzce Doskonała prywatna szkoła podstawowa Piwoniego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.15, 10:37
        Fantastyczna szkoła. Dwójka naszych dzieci uczęszcza do niej. Idą do szkoły radośnie.
        Wysoki poziom i widoczne zaangażowanie kadry nauczycielskiej. Polecamy wszystkim.
        • Gość: Vlad.H. Serio? IP: *.ftth.telfortglasvezel.nl 08.04.15, 17:58
          mam odmienna opinie - nie o dzieci ale o kase tu chodzi...
          • Gość: rodzice Absolutnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.15, 13:46
            Masz prawo. Nam o dzieci chodzi:) Tanie mięso psy jedzą.
            Byłeś ostatnio w państwowej przychodni lekarskiej:)
            • Gość: Vlad.H. Re: Absolutnie IP: *.ftth.telfortglasvezel.nl 09.04.15, 20:04
              Buehehe - trzeba bylo od razu napisac ze dla was kasa jest wazna i ze oczekujecie tego ze kupicie sobie wszystko za pieniadze ale wtedy... wtedy powiem tak Piwoni to tani przybytek dajacy tylko namiastke wiejskiej elitarnosci - chcecie elitarnosci to musiscie naprawde sie postarac bo... bo tanie mieso psy jedza, nie oszczedzajcie...
              • Gość: rodzice Re: Absolutnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.15, 11:07
                Vlad, masz odległą perspektywę i osądzasz sprawę z poziomu depresyjnego:).
                Daj se siana i zakąś śledziami na słodko.
      • Gość: . Re: prywatna szkoła podstawowa Piwoniego IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.09.16, 20:58
        To nie jest rzetelna informacja, jedna z tych dziewczynek była moją córką. Sprawa "bójki" (właściwe agresji jednej dziewczynki wobec drugiej) de facto potoczyła się inaczej niż tu została opisana, aczkolwiek dziewczynki w klasie już nie ma. Niestety nie jestem osobą uprawnioną do ujawniania szczegółów.
      • Gość: Niezalezna Re: prywatna szkoła podstawowa Piwoniego IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 06.03.17, 09:44
        Brawo dla córki! Zuch dziewczyna! Umiała walczyć o swoje a postawić się czterem nie każdy by potrafił, ma to pewnie po Mamie. Oby więcej takich dziewczyn było.
    • patllinka Re: Prywatna Szkoła Podstawowa Leonarda Piwoni (Ś 30.03.16, 11:08
      Ja też nie narzekałem. Potem byłem w państwowym gimnazjum, a teraz znowu wybieram się do szkoły prywatnej, bo jednak wydaje mi się, ze one dużo lepiej kształcą. Podoba mi się oferta szkolykreatywne.pl/technikum/technik-informatyk/ - ktoś coś o nich słyszał? Lubię infromatykę, więc może jednak to byłby dla mnie dobry pomysł....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka