jabermun 11.06.08, 21:16 Beznadziejna szkoła. Byłem w niej przez 7 lat i nie było za ciekawie. Jeżeli ktoś chce się do niej zapisac to proszę przemyśleć. Nie jest tak kolorowo jak mówią!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Uczennica Re: Prywatna Szkoła Podstawowa Leonarda Piwoni (Ś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 20:23 Szkoła SUPER polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrycja tam jeden bachor co chodzi to córka prostytutki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 22:47 i zlodzieja samochodowego, plebs! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bony francuz Re: tam jeden bachor co chodzi to córka prostytut IP: *.chello.pl 20.03.09, 23:40 Dzisiaj w pudle podawało ,że do tej szkoły gdzie pokłóciło się dwóch gnojków przyszedł tatuś jednego z nich i napier..ł drugiemu szczeniakowi. Tatuś drugiego poszedł na pały i zrobiła się afera . Wtedy dyrektor wypi..ł tego co jego tatuś wymierza sprawiedliwość rękę w obronie swojego synalka. I 5 set poszło się je... W poniedziałek ma sie przyczołgać jakaś masojciowa kurator z pretensjami . Ja kiedyś w obronie swojego syna też musiałem tak zareagować , zacząłem od dyrektora szkoły przedstawiając mu trzy warianty, dyrektor sam zaproponował mi trzeci. Do napastnika przychodziła kuratorka i starała mu sie tłumaczyć i wpłynąć na niego, jak odwróciła się do okna to gnojek zapier..ł jej pieniądze z torby i tyle . Ja gnoja według wskazówek dyr. dorwałem wieczorem w bramie , cztery słowa w narzeczu gdzie go znajda w częściach wystarczyły, potem był ochroniarzem mojego syna i się polubiliśmy. A jak wy sobie radzicie w takich sytuacjach , może rzeczywiście tak jak ten tatuś w stylu kowbojskim. Może to ten tatus od tych samochodów. tyle nasz rząd mówi o RODZINIE, a rodzina najważniejsza drogi Corleone. Dlatego ta reklama o szkole Piwoniego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrycjo to do cie Re: tam jeden bachor co chodzi to córka prostytut IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.10, 09:30 żal i złość was bierze,że waszych rodziców nie było stać na prywatna szkołę;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ags Re: tam jeden bachor co chodzi to córka prostytut IP: *.centertel.pl 13.02.15, 20:25 ZAMKNIJ PIZDE JEBANY FASZYSTO!! TOLERANCJI ,SZANUJE SIE KAZDEGO CZLOWIEKA .KTO JEST BEZ WINY NIECH PIERWSZY RZUCI KAMIEŃ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drowyz Re: tam jeden bachor co chodzi to córka prostytut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.15, 05:45 Co lekarza kolego, do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki coś ci licznie dalej nie wychodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 01:06 skoro podstawowa trwa 6 a gimnazjum 3 to nijak nie wychodzi 7. właśnie widać za co cię wylali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: coś ci licznie dalej nie wychodzi IP: *.internet.szczecin.pl 21.03.09, 08:04 zerówka też tam jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: coś ci licznie dalej nie wychodzi IP: *.static.espol.com.pl 21.03.09, 22:27 Też tam chodziłem. Jeżeli miałbym wybierać jeszcze raz nigdy bym tam nie poszedł. Można się spotkać z bogatymi, agresywnymi gnojkami oraz ludźmi "dziwnymi".Nie polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Prywatna Szkoła Podstawowa Leonarda Piwoni (Ś IP: *.centertel.pl 22.05.10, 14:09 fajna szkoła .. kto tak piszę to zazdrości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanna Re: Prywatna Szkoła Podstawowa Leonarda Piwoni (Ś IP: *.centertel.pl 22.05.10, 14:12 po tej szkole dużo w głowie zostaję,bardzo wysoki poziom nauczania pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurkuma Re: Prywatna Szkoła Podstawowa Leonarda Piwoni (Ś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.10, 01:21 Moje dzieci odmówiły chodzenia tam po dwóch tygodniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Prywatna Szkoła Podstawowa Leonarda Piwoni (Ś IP: *.centertel.pl 25.05.10, 14:38 moja córa do tej szkoły uczęszcza drugi rok ... jest naprawdę zadowolona! Jest tam bardzo wysoki poziom a zwłaszcza duży nacisk na j.angielski! Ale to dorze , moja Oliwia dużo umie. Jestem samotną mamusią i prawie całą swoją pensje wydaję na czesne ale warto! W klasie jest 11 osób i to również jest fajne.Polecam Piwonii!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: Prywatna Szkoła Podstawowa Leonarda Piwoni (Ś IP: *.centertel.pl 27.05.10, 18:03 super szkoła ! również polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: Prywatna Szkoła Podstawowa Leonarda Piwoni (Ś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 09:58 bardzo wysoki poziom nauczania już od pierwszej klasy! nie każde dziecko do szkoły piwoni się dostanie są do przejscia testy. Polecam Piwoni ! dużo w głowie zostaje.Córka uczęszcza juz do państwowego gimnazium i w klasie uczy się najlepiej,bez żadnych korepetycji , ona też zadowolona ,szkołe dobrze wspomina to jest najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ILONA @* Re: Prywatna Szkoła Podstawowa Leonarda Piwoni (Ś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 22:38 tak popieram wysoki poziom ,moje dziecko chodzi tam od trzeciej klasy ale nie ma porównania ze szkołą państwową , szkoda,że nie ma stołówki to chyba jedyny minus Piwoniego ale za to jest bardzo dobrze zaopatrzony sklepik ( pierogi, musli,zupki,bułeczki z szynką,serem,warzywami,owoceitp.jednym słowem zdrowe jedzonko.Brak coli i chipsów!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prof. Re: Prywatna Szkoła Podstawowa Leonarda Piwoni (Ś IP: *.cable.smsnet.pl 27.03.16, 14:38 Douczałem maturzyste (matematyka) - poziom poniżej średniej, a uczeń był oceniany bdb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DODI Re: Prywatna Szkoła Podstawowa Leonarda Piwoni (Ś IP: *.dynamic.chello.pl 12.02.16, 10:56 GOŚĆ: Chyba nie wiesz co tam tak naprawde sie dzieje. Mialam tam corke do 6 klasy. skonczyla ta szkołe ze srednia 5.80 ,poszla do dobrego gimnazjum i zeszla na srednia 3.25. jak to mozliwe? No wlasnie tak bo oni dzialaja tak aby kasa im sie zgadzala. Nauczyciele normalni szybko uciekaja i dlatego ta częsta rotacja. Syn gral tam w pilke i tez dopoku nie powiedzielismy ze pewne rzeczy nie powinny miec miejsca to co usłyszelismy...... WOLIMY GOTOWY PRODUKT ,KTORY SIE PRZYDA BO SZKODA CZASU NA SZKOLENIE A SYNOWI PILKA SIE ZNUDZI I TAK.....wiec przemyslcie swoj wybor. Osobiscie nie polecam . Pozostala dwojke dzieci zabralam z tego chorego srodowiska szybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Prywatna Szkoła Podstawowa Leonarda Piwoni (Ś IP: *.147.116.102.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.11.10, 11:44 Poczekasz i zobaczysz tą "fajną" szkołę jak będziesz musiała drugie tyle co za czesne wydać na korepetycje, nie mówiąc już o uczeniu własnego dziecka codziennie po południu. Odpowiedz Link Zgłoś
goldnet Prywatna Szkoła Podstawowa Leonarda Piwoni (Śró... 22.06.10, 09:26 Ciekawe jaki poziom ma szkoła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewus Re: Prywatna Szkoła Podstawowa Leonarda Piwoni (Ś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.12, 22:34 Jaki poziom? Łatwo sprawdzić! Wystarczy przejrzeć wyniki konkursów przedmiotowych odbywających się w Szczecinie. Próżno szukać wśród laureatów uczniów tej szkoły!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczecinianka Re: Prywatna Szkoła Podstawowa Leonarda Piwoni (Ś IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.12, 22:29 Teoretycznie łatwo sprawdzić więc ktoś widać bezinteresownie? wprowadza innych w błąd pisząc o braku laureatów konkursów .Przykre... Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_2 Re: Prywatna Szkoła Podstawowa Leonarda Piwoni (Ś 22.06.10, 09:43 Dziwny artykuł,pewnie sponsorowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Prywatna Szkoła Podstawowa Leonarda Piwoni (Ś IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.10, 09:28 Witam. Ja uważam,że Szkoła jest fajna z wysokim poziomem... ale widzę,że podzielone są zdania.Tylko osoby zadowolone nie piszą tak często jak osoby które Nie są zadowolone. Moja córa chodzi juz 4 rok, z usmiechem od ucha do ucha.Zaletą jest 12 osób w klasie.J.angielski- b.w poziom niz w szkołach państwowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Prywatna Szkoła Podstawowa Leonarda Piwoni (Ś IP: *.range81-159.btcentralplus.com 18.03.11, 12:03 Bardzo faja szkola!! Malo dzieci w klasach, wysoki poziom nauczania. Klada nacisk na jezyki obce. Organizuja ciekawe wyjazdy, wyjscia do teatru...moja corka jest bardzo zadowolona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolcia pytam powaznie IP: *.dynamic.chello.pl 18.03.11, 21:33 nie jest to dowcip czy coś - czy w tej prywatnej szkole jest też religia ? szukam podstawówki swieckiej , bez religji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: pytam powaznie IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 18.03.11, 21:40 jak to bez religi? a kto bedzie dotykal twoje dziecko praciem? pozowlisz by jakis swiecki pedofil brukal twoje dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: pytam powaznie IP: *.13-2.cable.virginmedia.com 10.04.12, 19:14 jest religia ale jesli dziecko nie uczeszcza to idzie na inne zajęcia w tym czasie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-)RITKA' Re: Prywatna Szkoła Podstawowa Leonarda Piwoni (Ś IP: *.13-2.cable.virginmedia.com 16.04.12, 10:21 SZKOŁA PIWONII to moim zdaniem dobra SZKOŁA. Jest wysoki poziom, przytulna,kolorowa,cieplutka..i co mi sie podoba to bardzo bezpieczna.Przed wejsciem do szkoły siedzi pan który wszystko uważnie obserwuje.Dzieci od 0 do 2 klasy nie mogą same spacerować po szkole.W sklepiku można zjeść ciepły obiadek ( kotlecik,gołąbek,kopytka,zupka,sorówki,pierogi) CHipsów,cukierków,lizaków raczej się nie kupi ale w zamian są świeże owoce i soki. Mój syn jest zapisany na odrabianie lekcji w szkole z czego jestem bardzo zadowolona bo po przyjściu ze szkoły mamy czas dla siebie.Jak jest ciepło dzieciaki mają swój prywatny koncik zabaw na swieżym powietrzu. Ogólnie Szkołe oceniam na 5. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic Re: Prywatna Szkoła Podstawowa Leonarda Piwoni (Ś IP: *.dynamic.chello.pl 16.04.12, 15:30 Nie stać mnie na czesne dwójki moich dzieci z dodatkami. Nie musicie na chama tak reklamować tej szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Prywatna Szkoła Podstawowa Leonarda Piwoni (Ś IP: 79.162.204.* 20.01.13, 11:45 SERDECZNIE NIE POLECAM TEJ SZKOŁY PONIEWAŻ NAUCZYCIELE OD ANGIELSKIEGO SĄ STRASZNIE AROGANCCY A A PRZEZWANE PANI NA POZIOMIE PODSTAWOWYM KOMPLETNIE NIE UMIE UCZYĆ MOJE DZIECKO NIE NAUCZYŁO SIĘ DOBRZE ANGIELSKIEGO. TA SZKOŁA NICZEGO NIE UCZY TYLKO WYŁUDZA PIENIĄDZE !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wisnia1011 Prywatna Szkoła Podstawowa Leonarda Piwoni (Śró... 25.06.13, 14:26 Nie ma gorszej szkoły niż Piwoniego. Szkoła nastawiona jest tylko i wyłącznie na zysk, nie liczy się uczeń i jego umiejętności. Liczy się fakt,że rodzic ma w szkole więcej niż jedno dziecko, dzięki czemu zysk jest większy. Pseudonauczyciele są niekonsekwentni i nie umieją nauczyć dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
obcasy Re: Prywatna Szkoła Podstawowa Leonarda Piwoni (Ś 26.06.13, 13:35 moje dziecko właśnie kończy 3ci rok edukacji.Lubi szkołę (tragedia, jak ma opuścić jakieś zajęcia), a ja jestem z niej zadowolona.Jedyny mankament to kiepska sala gimnastyczna i catering, ale za to ma dużo innych zalet.Jak jest taka beznadziejna, to jakim cudem zdobyła I miejsce w testach szóstoklasistów w tym roku? Odpowiedz Link Zgłoś
wisnia1011 Re: Prywatna Szkoła Podstawowa Leonarda Piwoni (Ś 26.06.13, 19:51 moja córka skończyła właśnie muzyczną szkołę; szkoła jest nastawiona na zysk, jeżeli czyjeś dziecko kończy szkołę,a rodzic ma jeszcze młodsze dzieci w szkole,to temu dziecku,które kończy, nauczyciele sztucznie zawyżają oceny, żeby rodzic przypadkiem nie zabrał drugiego dziecka przed ukończeniem nauki; Odpowiedz Link Zgłoś
nicki1202 prywatna szkoła podstawowa Piwoniego 07.04.15, 10:09 Szczerze odradzam prywatną szkołę podstawową Piwoniego. Po pół roku pobytu w kl. I ,musiałam córkę zabrać. Córka trafiła do grupy w której, łącznie z nią było 5 dziewczynek. Wśród tych dziewczynek była przywódczyni która decydowała kto się bawi w grupie a kto nie. Z reguły moja córka nie mogła się bawić. Gdy zaś pytała się tych innych dziewczynek czy może się z nimi pobawić to one odpowiadały cyt: by spytała się...przywódczyni. W ogóle doszło do tego, że te pozostałe 3 dziewczynki mówiły mojej córce, że polubią ją jak cyt:.. ją polubi przywódczyni ( która oczywiście nie chciała ją polubić). Wychowawczyni problem bagatelizowała a właściwie w ogóle nie widziała problemu. Uważała że dziewczynki się docierają. W końcu doszło ( w kl. I wśród dziewczynek) do bójki ( nie wiem gdzie był nauczyciel dyżurujący na przerwie). Ostatecznie wyszło, że wszystkiemu jest jednak winna moja córka bo nie jest możliwe by 4 dziewczynki się zmówiły przeciwko niej. To jest zdanie Pani Dyrektor która uznała, że wynika to pewnie z naszej sytuacji osobistej ( Jestem samotną a właściwie samodzielną matką). Zaczęto chodzić po nauczycielach a nawet do Pani od sklepiku i pytać się jak się moja córka zachowuje. Ach, szkoda gadać. Mimo, że córka była jedną z najlepszych uczennic w klasie, zabrałam Ją do innej szkoły. I powiem, że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Córka wraca do życia. Znów jest uśmiechnięta i bardzo lubiana. Żałuję tylko, że tak późno to zrobiłam. Tak więc zdecydowanie odradzam prywatną szkołę podstawową Piwoniego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzce Doskonała prywatna szkoła podstawowa Piwoniego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.15, 10:37 Fantastyczna szkoła. Dwójka naszych dzieci uczęszcza do niej. Idą do szkoły radośnie. Wysoki poziom i widoczne zaangażowanie kadry nauczycielskiej. Polecamy wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Serio? IP: *.ftth.telfortglasvezel.nl 08.04.15, 17:58 mam odmienna opinie - nie o dzieci ale o kase tu chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzice Absolutnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.15, 13:46 Masz prawo. Nam o dzieci chodzi:) Tanie mięso psy jedzą. Byłeś ostatnio w państwowej przychodni lekarskiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Absolutnie IP: *.ftth.telfortglasvezel.nl 09.04.15, 20:04 Buehehe - trzeba bylo od razu napisac ze dla was kasa jest wazna i ze oczekujecie tego ze kupicie sobie wszystko za pieniadze ale wtedy... wtedy powiem tak Piwoni to tani przybytek dajacy tylko namiastke wiejskiej elitarnosci - chcecie elitarnosci to musiscie naprawde sie postarac bo... bo tanie mieso psy jedza, nie oszczedzajcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzice Re: Absolutnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.15, 11:07 Vlad, masz odległą perspektywę i osądzasz sprawę z poziomu depresyjnego:). Daj se siana i zakąś śledziami na słodko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: prywatna szkoła podstawowa Piwoniego IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.09.16, 20:58 To nie jest rzetelna informacja, jedna z tych dziewczynek była moją córką. Sprawa "bójki" (właściwe agresji jednej dziewczynki wobec drugiej) de facto potoczyła się inaczej niż tu została opisana, aczkolwiek dziewczynki w klasie już nie ma. Niestety nie jestem osobą uprawnioną do ujawniania szczegółów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niezalezna Re: prywatna szkoła podstawowa Piwoniego IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 06.03.17, 09:44 Brawo dla córki! Zuch dziewczyna! Umiała walczyć o swoje a postawić się czterem nie każdy by potrafił, ma to pewnie po Mamie. Oby więcej takich dziewczyn było. Odpowiedz Link Zgłoś
patllinka Re: Prywatna Szkoła Podstawowa Leonarda Piwoni (Ś 30.03.16, 11:08 Ja też nie narzekałem. Potem byłem w państwowym gimnazjum, a teraz znowu wybieram się do szkoły prywatnej, bo jednak wydaje mi się, ze one dużo lepiej kształcą. Podoba mi się oferta szkolykreatywne.pl/technikum/technik-informatyk/ - ktoś coś o nich słyszał? Lubię infromatykę, więc może jednak to byłby dla mnie dobry pomysł.... Odpowiedz Link Zgłoś