enancjo 16.06.08, 16:40 .. nadchodzi pierwszy dzień lata ... i ... .. oświadczam, że w okresie letnim będę pisał tylko pozytywnie o wszystkim i o wszystkich .. tak dla odmiany .. spróbuje .. bo nie wiem czy jescze umiem .. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: awatar Re: .. positive vibration na lato .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 16:45 tylko pisz na swoim forum, tego nie zaśmiecaj Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 same korzysci 16.06.08, 16:50 alez zawsze na ten przykład uwazałem, ze zlodziejstwo, to pozytywna rzecz, bo po pierwsze udowadnia w ten sposób, ze warto sie ubezpieczyc, a wiec zarabia ubezpieczalnia, ale takze przedstawiciele... Nadto po stracie i zwrocie ubezpieczeniowym, mozemy kupic nowy towar, a wiec nakrecamy rynek producenta, ale takze handel... bo kupujemy i leca takze podatki, a skradziona rzecz za tanie pieniadze laduje u osoby, której nie stac by było na zakup towaru po normalnej cenie! Tak wiec jak widzisz nawet o zlodziejstwie - mozna pozytywnie! Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: same korzysci 16.06.08, 16:55 .. w Vabanku było .. lepiej kraśc par excellence jako złodziej niż jako Dyrektor lub inny urzędnik ( coś koło tego ) .. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: same korzysci 16.06.08, 16:59 Dzieki takiemu zlodziejowi zobacz ile osób moze pracowac, a nawet jak zlapia zlodzieja - patrz to jeszcze policja ma robote, potem oczywiscie prokurator i sad, no wieziennictwo! Natomiast, ze zlodziejstwa dyrektora czy urzednika nikt nie ma korzysci oprocz wzmiankowanego, bo policja nie szuka, prokurator nie sciga i nie dochodzi do wyroku! Nadto nikt sie nie ubezpiecza, ani nie nakreca spiraki produkcji... Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: same korzysci 16.06.08, 17:06 .. prawadziwy złodziej pomogł mi zamortyzowac auto :)) .. mieszkałem w Stargardzie (bo tam miałem robotę) i swego czasu 2 razy w krótkim czasie okradli mi z lamp i różnych elementów moj samochód .. policja spisała protokół i grzecznie umorzyła sprawę, ubezpieczyciel wypłacił kasę jak za nowe lampy, lampy i te inne części (w tym swoje) odkupiłem legalnie w sklepie .. za każdym razem miałem 120% zwrot kwoty za moje ubezpieczenia ... jeszcze z 5 razy moje stare autko byłoby w 100% zamortyzowane ... echh .. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. positive vibration na lato .. 16.06.08, 16:53 .. widocznie prosisz o próbkę mojej letniej dobroci .. WYBACZAM Ci płaskodenna, doczesna i ucieleśniona kopio czyjegoś punktu widzenia ... :)) Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: .. positive vibration na lato .. 16.06.08, 20:51 alez Becia, dalem przykład, ze zlodziejstwem... Mozna o wszystkim pisac pozytywnie! Powiedzmy nawet o stworzeniu miasteczka piwnego... bo kształtuje, jak okreslili organizatorzy wraz z Biurem Promocji Miasta, bo "kształtuje pozytywne postawy kibiców" - jak kibic nie wypije to nie ma pozytywnej postawy! Dobrze wiec, ze miasto zasponsorowało kompanie piwowarska, a przy okazji lokalnego dzialacza PO... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anzelm Re: .. positive vibration na lato ..TROLL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 20:54 czemu żywicie trolla ? Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. positive vibration na lato ..TROLL 17.06.08, 08:27 .. bo trolla trzeba żywić .. gdyż to osoba nadprzyrodzona, olbrzym, choć karzeł :)) Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. positive vibration na lato .. 17.06.08, 08:29 .. dziękuje Ci za wsparcie :)) Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
bella1 Re: .. positive vibration na lato .. 17.06.08, 08:39 Bez wzgledu na gabaryty?... Jak lato - to lato! www.youtube.com/watch?v=1UPA1c2GAR0&feature=related /tak bezpieczniej...;)/ Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. positive vibration na lato .. 17.06.08, 09:02 .. don't think twice!! It's all right !!! www.youtube.com/watch?v=GtkVGClqrT4Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. positive vibration na lato .. 20.06.08, 12:16 enancjo napisał: > .. don't think twice!! It's all right !!! > <a href="www.youtube.com/watch?v=GtkVGClqrT4 .. od jutra zaczynam .. i okazuje sie ze bede mial wspolpracownika, czyli cien ktory bedzie wszystkiemu negowal .. jak dotad pod nickami awatar = anzelm = astma .. i pewnie cala masa innych .. ot widac ze kazdy musi miec swojego cwanego BolKa z urzedu ... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astma sam sobie enancjo podbijasz wątek, nieszczęśniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 12:28 że to sie jakoś pisać nauczyło Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: sam sobie enancjo podbijasz wątek, nieszczęśn 20.06.08, 12:31 .. bys mial przestrzen do popisow :)) .. drogi wielbicielu !!! .. tylko nie przesadzaj z adrenalina .. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christal kalendarzowe lato... jutro IP: 78.42.21.* 20.06.08, 15:04 dni sa, coraz dluz+sze do 30.6 potem be,da, ktotsze kto ma wakacje...to Hura!!!!! my jeszcze nie w b.w. ksie,z+yc wielki byl wczoraj a dzis* zobaczymy od poludniowej strony i do tego moge, gwiazdy i skorpion z czerwona, ze dalekiej poludniowej od strony morza s*rud.m. i coraz wie,cej boingow ze szwizi przylatuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christal "Slon*ce Lata Skre,ca sie, na niebie IP: *.hsi3.kabel-badenwuerttemberg.de 21.06.08, 16:09 "Sommersonnenwende" powitajmy Odpowiedz Link Zgłoś