techniczny_1 30.06.08, 12:19 www.niezalezna.pl/index.php/article/show/id/4160 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DamaKier Re: "Ketman" a honor Adama M. IP: *.xdsl.centertel.pl 30.06.08, 12:30 Przeczytałam też kilka postów zamieszczonych po artykułem i muszę przyznać, że ich autorzy nie wydają mi się nic lepsi od Maleszki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twarda wazelina Re: "Ketman" a honor Adama M. IP: *.chello.pl 30.06.08, 12:32 Czekam kiedy się wypowie Wandzia Rapaczyński, co dostała kopa za Rywina. Kto dostanie za Maleszkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: "Ketman" a honor Adama M. IP: 85.219.206.* 30.06.08, 12:46 widzę że dzienikarze GW dalej brną w kłamstwo umiejszając role maleszki przecież to jest nagrane ukryta kamerą jak kształtuje wasze wypociny, przestańcie bo skończycie jak Wałesa. Wałęsa na czas się nie wyspowiadał a pózniej jak był prezydentem próbowł wymazać to co nabroił wcześniej.Ale zyciorysu zawodowego w GW maleszki nie da sie już ukryć.Najlepiej milczeć albo zasłaniac się niepamiecią, jak niektórzy z was to robią. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: "Ketman" a honor Adama M. 30.06.08, 14:12 Jak wiecie, okupacja niemiecka w 2 wojnie swiatowej w Norwegii miala calkiem inny przebieg niz w Polsce. Moze nie bylo kawy i czekolady, ale dalo sie przezyc.. Jednak tam powiesili Quslinga a dziewczyny za spanie z niemcami czy tylko pojscie do kina spotykaly calkiem bolesne represje, dlugo nawet po wojnie.. Taki narod, taka moralnosc.. A teraz wezmy katolaka.. Toleruje, a nawet reke caluje roznym zdrajcom, kapusiom, wlasnym oprawcom itp..CZY MOZNA NIZEJ UPASC?? Dzieci UBowcow, czlonkow KPP, a takze sami czlonkowie PZPR, nie represjonowani maja sie nie tylko dobrze, ale wrecz swietnie zajmujac czesto eksponowane stanowiska w zyciu publicznym bez cienia skruchy, strachu czy wyrzutow sumienia. Jak demoralizujacy wplyw ma to na postawy Polakow, szczegolnie tych mlodszych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Re: "Ketman" a honor Adama M. IP: *.chello.pl 30.06.08, 14:43 Bardzo złe porównanie . Norwedzy nie mieli bolszewików , za to mieli partie faszystowską i sumiennie naganiali razem z niemcami Żydów na statki. Ruch oporu bardzo wyolbrzymiony. To nasi marynarze i Cichociemni ginęli tam pod Narvikiem. Norweg jak mu się D..paliła swobodnie przechodził na stronę szwedzką . Norweskie dziewczyny puszczały sie z niemcami , u nas robiły to tylko prostytutki , którym golono łby. Norwegia po wojnie była biednym państwem, mimo duzej pomocy USA. Norwescy marynarze mieli zakaz wyjścia do portu w Hamburgu za urządzane tam burdy pijackie. Niemcy były juz bogate, Bitelsi swoja karierę zaczęli w Hamburgu nie Oslo. Polskajeszcze nie jest wolnym krajem. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Jezuickie dzieci.. 30.06.08, 14:44 Oskarżam Oskarżam wszystko co jezuickie A Polsce wrogie i katolickie, Wszystko, co trąci rzymską kabałą. Przez nią Rzecz Wielka stała się małą. Ileż to wieków polakatolik Bity po twarzy, pląsał w niewoli? Po całym świecie poniewierany, Po dziś dzień nosi ducha kajdany. O to wielebnych oskarżam drani Ja, jako Polak, jako Słowianin. Antoni Wacyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Re: Jezuickie dzieci.. IP: *.chello.pl 30.06.08, 15:10 Ty mnie też pocałuj w Wacyk Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Jezuickie dzieci.. 30.06.08, 15:24 a ty mnie dziadek pocaluj w zadek.. ale co ja tu wierszem bede mowic skoro poezja do ciebie nie przemawia.. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek "Ketman" a honor Adama M. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 16:19 swan, ty czasami logicznie nadajesz, pewnie przez przypadek a często jak byś był upośledzony, współczuje ci Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: "Ketman" a honor Adama M. 30.06.08, 16:22 Gość portalu: Marek napisał(a): swan, ty czasami logicznie nadajesz, pewnie przez przypadek a często jak byś był upośledzony, współczuje ci '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Drogi Marku, wspolczuciem swoim umyj se nogi i nawet nie probuj mnie zrozumiec, bo glowa moze cie rozbolec, a mnie az tak bardzo nie zalezy aby kazdy mnie rozumial.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: "Ketman" a honor Adama M. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 16:53 sam dla siebie pisz w notatniku --------------------------------- czytaj bo może nie być tinylink.pl/hhti Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: honorowyadam Re: "Ketman" a honor Adama M. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.08, 19:05 ta sucza cieczka już dawno zalała całą załogę gazety wyborczej. Towarzysz Adam M. kąpie się w tym codziennie z nieukrywaną rozkoszą. Wybudował ponoć specjalny basen; dla siebie, urbana i jaruzela. Maleszka ma dolewać i dbać o właściwy poziom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syfarek Re: "Ketman" a honor Adama M. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 21:21 są i takie sługusy sowieckie i esbeckie, które wyjechały do Norwegii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plazzek Re: Jezuickie dzieci.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 22:13 No dobra. Jest rok 1000. Istnieją trzy główne cywilizacje starego świata: katolicka, muzułmańska i chińska. Która przoduje w roku 1500? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maleszka Szukam pracy były redaktor gazety wyborczej IP: 85.219.206.* 01.07.08, 07:37 może u ciebie jureczku urbanie sam adam mnie poleca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: honorowyadamuś Re: Szukam pracy były redaktor gazety wyborczej IP: 213.155.165.* 01.07.08, 19:23 może i poleca sam adam - guru, ale za jaką cenę ? wszystko jest do ustalenia, jak na allegro ! Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Jezuickie dzieci.. 01.07.08, 14:06 Gość portalu: Plazzek napisał(a): No dobra. Jest rok 1000. Istnieją trzy główne cywilizacje starego > świata: katolicka, muzułmańska i chińska. Która przoduje w roku 1500? ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Sprawdzian robisz jaccek? Przoduje muzulmanska, ale zapomniales o ortodoxach bizantyjskich.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekając.na.godota Re: "Ketman" a honor Adama M. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 15:57 Wcale nierzadko dochodzi wręcz do nieśmiesznych i niezabawnych wynaturzeń gdzie np poseł z czasów stanu wojennego w każdym razie z czasów mundurowej komuny występuje w TV i ...broni demokracji a nawet poucza społeczeństwo jak wyglądają wartości demokratyczne i na czym w istocie rzeczy polega wolny rynek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na honor adama.m Re: "Ketman" a honor Adama M. IP: 213.155.165.* 01.07.08, 19:16 ...tuszę, że maleszkowaty dolewa dbając o poziom... Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: "Ketman" a honor Adama M. 01.07.08, 19:18 jasne, święta racja, szczurki wdrapują się na ostatnia deskę ratunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. te tluste szczury nie pozwalaja IP: 80.53.41.* 01.07.08, 22:26 juz dawno dorwaly deske z klopa, wdrapaly sie i teraz odcinaja kupony od przeszlosci Odpowiedz Link Zgłoś