kotbehemot6 30.06.08, 12:22 Gdzie w Szczecinie można zrobic badania dotyczące jakości gazu????? Coś mi się widzi,ze teraz też jest "uszlachetniany". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DamaKier Re: gaz IP: *.xdsl.centertel.pl 30.06.08, 12:36 Jak pamiętasz osoba prywatna jest tu bezsilna. Nawet badania prowadzone na PS też nie miały wartości dowodowej. Ciekawa jestem, czy ktoś z reklamujących te zimowe rachunki ostatecznie wygrał? Ja reklamowałam rachunek i potem jeszcze się odwoływałam, ale ostatecznie zapłaciłam... Jak ktoś wygrał z gazownią, to niechby się pochwalił. Odpowiedz Link Zgłoś
techniczny_1 nie podobaja mi sie te wasze kryptoantysemickie 30.06.08, 13:09 pogawedki ! Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny-malkontent Re: gaz 30.06.08, 13:16 Bo to nie tyle problem zbadania, co pobrania w sposób taki, żeby oszołomy z Gazowni nie mogły byle pierdnięciem obalić, że sobie samemu nadmuchało. Proponuje do nich zadzwonić i się zapytać, albo do BBN-u, koło Prezydenta, Ci tam spłodzili podobno jakiś raport, to podobno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotbehemot6 Re: gaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 13:35 wątpię zeby oszołomy z gazowni udzielili prawdziwej informacji. ja nie wiem czy to techniczie możliwe, ale jestem święcie przekonana,ze w godzinach intensywnego uzywania gazu np. wieczorem kiedy ludziska sie kąpią, gaz jest więcej niż marnej jakości-piec mi szaleje, koor gazu inny, a wdzień jakoś nie.....ciekawam rachunku Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: gaz 30.06.08, 13:56 kotbehemot6 napisała: > Gdzie w Szczecinie można zrobic badania dotyczące jakości gazu????? Coś mi > się widzi,ze teraz też jest "uszlachetniany". Chyba trzeba bedzie zrobic jakis obywatelski projekt ustawy (bo jakos ZADEN posel sie tym ni ezinteresowal w calej Polsce) odnosnie powolania niezaleznych inspektorow majacych certyfikat na pobieranie probek i ich badanie/ Bo ostatnio, to zakwestionowano analizy jakiegos profesora chemii z politechniki, bo "niecertyfikowany" i nie moga sluzyc jako dowod. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotbehemot6 Re: gaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 14:24 No tak , bo jakiś tam profesor z pewnością nie ma stosownych uprawnień...tak.... Ale faktycznie czy osoby z uprawnieniami gazowniczimu-serwisanci, monterzy i kontrolerzy przychodzący sprawdzać szczelnośc instalacji nie mogliby miec uprawnień dotyczącuch badania jakości gazu?????? To jest pomysł z tym projektem Odpowiedz Link Zgłoś