30.06.08, 12:22
Gdzie w Szczecinie można zrobic badania dotyczące jakości gazu????? Coś mi
się widzi,ze teraz też jest "uszlachetniany".
Obserwuj wątek
    • Gość: DamaKier Re: gaz IP: *.xdsl.centertel.pl 30.06.08, 12:36
      Jak pamiętasz osoba prywatna jest tu bezsilna. Nawet badania
      prowadzone na PS też nie miały wartości dowodowej.
      Ciekawa jestem, czy ktoś z reklamujących te zimowe rachunki
      ostatecznie wygrał? Ja reklamowałam rachunek i potem jeszcze się
      odwoływałam, ale ostatecznie zapłaciłam... Jak ktoś wygrał z
      gazownią, to niechby się pochwalił.
      • techniczny_1 nie podobaja mi sie te wasze kryptoantysemickie 30.06.08, 13:09
        pogawedki !
    • dyzurny-malkontent Re: gaz 30.06.08, 13:16
      Bo to nie tyle problem zbadania, co pobrania w sposób taki, żeby oszołomy z Gazowni nie mogły byle pierdnięciem obalić, że sobie samemu nadmuchało. Proponuje do nich zadzwonić i się zapytać, albo do BBN-u, koło Prezydenta, Ci tam spłodzili podobno jakiś raport, to podobno
      • Gość: kotbehemot6 Re: gaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 13:35
        wątpię zeby oszołomy z gazowni udzielili prawdziwej informacji. ja nie wiem czy
        to techniczie możliwe, ale jestem święcie przekonana,ze w godzinach intensywnego
        uzywania gazu np. wieczorem kiedy ludziska sie kąpią, gaz jest więcej niż marnej
        jakości-piec mi szaleje, koor gazu inny, a wdzień jakoś nie.....ciekawam rachunku
    • krzysztofsf Re: gaz 30.06.08, 13:56
      kotbehemot6 napisała:

> Gdzie w Szczecinie można zrobic badania dotyczące jakości gazu????? Coś mi
      > się widzi,ze teraz też jest "uszlachetniany".

Chyba trzeba bedzie zrobic jakis obywatelski projekt ustawy (bo jakos ZADEN posel sie tym ni ezinteresowal w calej Polsce) odnosnie powolania niezaleznych inspektorow majacych certyfikat na pobieranie probek i ich badanie/
      Bo ostatnio, to zakwestionowano analizy jakiegos profesora chemii z politechniki, bo "niecertyfikowany" i nie moga sluzyc jako dowod.
      • Gość: as już na jesieni POdwyzka gazu o 20 % IP: 85.219.206.* 30.06.08, 14:08
      • Gość: kotbehemot6 Re: gaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 14:24
        No tak , bo jakiś tam profesor z pewnością nie ma stosownych uprawnień...tak....
        Ale faktycznie czy osoby z uprawnieniami gazowniczimu-serwisanci, monterzy i
        kontrolerzy przychodzący sprawdzać szczelnośc instalacji nie mogliby miec
        uprawnień dotyczącuch badania jakości gazu??????
        To jest pomysł z tym projektem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka