exman 15.07.08, 20:15 ..są jeszcze takowe w sklepach, czy galopująca demokracja i nieprzyzwoity rozwój przemysłowy zadeptały te białe kruki ? Czasami chciałoby się coś wpisać ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carl.zeiss Re: Ksiązki skarg i zażaleń 15.07.08, 20:19 a nauczyłeś się już cioto linki wklejać ? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Ksiązki skarg i zażaleń 15.07.08, 20:22 chcesz żebym ci odpowiedział, to się umów na priva, obśliniony żulu forumowy. Trolli nie karmię. Odpowiedz Link Zgłoś
carl.zeiss Re: Ksiązki skarg i zażaleń 15.07.08, 20:23 exman napisał: > Trolli nie karmię. to uważaj parchu żebyś z głodu nie zdechł. hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Ksiązki skarg i zażaleń na bandytów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 20:34 Nie płacze za Geremkim. Autor: Gość: Tomasz Kobrzycki i IP: 80.50.235.* 14.07.08, 14:35 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz ( 2008-07-14 11:23) ~Tomasz Kobrzycki interia Właśnie wracałem z Częstochowy z PRM kiedy dotarła do mnie wiadomość iż zginął w wypadku jeden z byłych ministrów spraw zagranicznych.Otóż zatrzymałem się natychmiast i zmówiłem za jego dusze cząstkę różańca świętego.Cóż każdy człowiek jest ważny i zasługuje na modlitwę za jego duszę.Choć za hołdowanie w PE libertyńskim poglądom i ideologi śmierci( eutanazja, zabijanie nienarodzonych dzieci) Królestwa Wiecznego nie osiągnie.Natomiast jako polityka nie będzie mi jego absolutnie brakować.Jego polityczne poglądy i działania we mnie wywołują jedynie obrzydzenie i odruch wymiotny.Poniekąd na antypolskość był skazany. Urodził się w żydowskiej rodzinie a polskie nazwisko przyjął po człowieku który go uratował od holokaustu.W latach 50-tch członek PZPR i zawzięty stalinowiec.W latach 80-tych doradca ,,Bolka''.Wraca ponownie do polityki w 89-roku.Wtedy to ujawnia się wielkie polityczne szkodnictwo dla Polski i Polaków.Bierze udział w okrągłostołowej zdradzie, gdzie razem z Kuroniem,Michnikiem i innymi różowymi hienami zdrady zasłyną jako uległy i pazerny polityk.Za odrobinę władzy osobnicy ci byli gotowi pozostawić PZPR przy władzy razem z całą tego konsekwencją, oraz godzili się na stacjonowanie po wieczne czasy armii sowieckiej .Jako minister spraw zagranicznych prowadził politykę uległości . To za jego ministrowania pojawiło się stwierdzenie ,, polityka na kolanach''.W ostatnim czasie zasłyną z kompromitacji Polski na forum PE.Niczym Rejtan protestował w PE przeciwko rządowi PiS rzekomo robiącego zamach na demokrację..Niestety nie widział ewidentnego ograniczenia demokracji przez rząd wnuka wermachtu. W polityce zostanie zachowany jako polityczny szkodnik szkodzący Polakom i polskiej racji stanu.Z zażenowaniem oglądam w agenturalnych mediach wypowiedzi zawodzących z żalu tzw. pseudo autorytety, SB- profesorów niezlustrowanych pseudo intelektualistów i zwykłych snobów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: icek Re: Ksiązki skarg i zażaleń na bandytów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 20:35 www.tvp.info/news.html?directory=17099&news=753649 Odpowiedz Link Zgłoś
exman Dzieci z PiS 15.07.08, 20:50 Siusiu i w kimono pod most. Zero zajawki, wodogłowie od trzech pokoleń. Odpowiedz Link Zgłoś
carl.zeiss Re: Dzieci z PiS 15.07.08, 20:51 grzecznie pytałem, nauczyłeś się cioto te linki wklejać czy nie ? Kultura wymaga odpowiedzi i to nie tylko ta sobotnia kultura. hehe Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Dzieci z PiS 15.07.08, 20:56 grzecznie to ty żuliku idź i poproś w bibliotece o słownik wyrazów dla ciebie obcych. Odpowiedz Link Zgłoś
carl.zeiss Re: Dzieci z PiS 15.07.08, 20:58 exman napisał: > grzecznie to ty żuliku idź i poproś w bibliotece o słownik wyrazów dla ciebie > obcych. interpunkcja parchu, interpunkcja... hehe no i te linki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: Dzieci z PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 21:00 ooo, nie wiedziałem ze to parch, to juz kolejny na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś