Dodaj do ulubionych

Zespół na wesele

25.07.08, 16:28
Czy ktoś miał na swoim weselu zespół Andy Scamps Orchestra lub słyszał ich na
żywo? Bardzo proszę o opinie na temat tego zespołu. Są tam dwie Panie i dwóch
Panów. Słyszałam ich demo i śpiewają bardzo ładnie, jednak chciałabym się
dowiedzieć jak wychodzą na żywo. Z góry dziękuję za pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: DS Re: Zespół na wesele IP: *.globalconnect.pl 25.07.08, 18:24
      na tej stronce na pewno znajdziesz opinię o tym zespole, i nie tylko :)
      forum.e-wesele.pl
      • exman Re: Zespół na wesele 25.07.08, 20:52
        Byłem na weselach gdzie grał Feel i Rynkowski...tragedia, nawet tego
        nie potafią. Njalepsi są goście z grający z dyskietki, we fryzurach
        w stylu "z przodu krótko, z tyłu długo". Aloha :)
        • Gość: m Re: Zespół na wesele IP: 83.168.106.* 27.08.08, 20:40
          Ja ich chcialam na swoje wesele, ale nasz termin maja zajety niestety ;/ Polecam
          Ci ich, bo to naprawde wart swej ceny zespol :)
          • exman Re: Zespół na wesele 27.08.08, 20:51
            No właśnie, chodzi mi o ten zespół, z przodu krótko z tyłu długo, wyglądają jak
            NRD-owscy piłkarze z dwiema barmankami. Dlaczego nie grają na Dniach Morza ?
            • Gość: kama Re: Zespół na wesele IP: 217.153.158.* 28.08.08, 09:13
              bawilam sie przy tym zespole w kwietniu tego roku,dziewczyny
              spiewaja ladnie,maja ladne glosy,ale to wszystko na plus.pozatym
              piosenki bardzo sztywne,malo gosci sie bawilo,trzeba bylo zwracac
              uwage zeby bardziej skoczne muzyki grali,na wodzirejow sie srednio
              nadaja,malo podkrecaja,goscie spiewali gorzka wodka itd,a oni nawet
              do sprzetu nie podeszli,zeby to zagrac,mlodzi byli rozczarowani tym
              zespolem,goscie tymbardziej,za ta kase naprawde liczylismy na duzo
              wiecej.najlepszy jeden pan ktory cala noc stuka w bebenki i nic
              wiecej,smiesznie to wygladalo,pozatym graja w plejbeku.
              • Gość: as Re: Zespół na wesele IP: *.devs.futuro.pl 28.08.08, 09:21
                a najlepiej zatrudnić didzeja jest wodzirejem gra wszystko dla
                starych i młodych czuje atmosferę i w danej chwili odpowiednio
                reaguje.dba by ludzi zachecic do zabawy. Wiem ze po weselu sami
                goście weselni szukali kontaktu z dzidzejem by go sobie zatrudnić .
    • felix_edmundowicz bierz tych! 28.08.08, 09:20
      polecam ja
      i rzesze odwykowców
      pl.youtube.com/watch?v=N2i7sE6M3Hs
    • Gość: Karolina. Re: Zespół na wesele Andy Scamps Orchestra IP: *.dynamic.mm.pl 20.07.14, 22:07
      Witam .
      Miałam okazję być uczestniczką wesela na którym gościł ten zespół, i szczerze mówiąc Pnie pięknie śpiewają , ale Pan Andrzej to jest jeden wielki żart i porażka tego zespołu ma swoje fochy i bardzo wygórowane ambicje , zanim rozpoczął oczepiny to już je zdążył zakończyć z powodu barier językowych nie potrafił sobie poradzić z prowadzeniem wesela gdzie były przynajmniej 4 narodowości, obraził się i tyle z oczepin, a potem to już tylko śpiewali jak za kare , na twarzach miny jak na stypie i więcej siedzieli niż śpiewali, ludzie chcieli się bawić a Oni nawet dema nie pod-głosili na prośbę skoro sie tak męczyli tym graniem . Szkoda kasy chyba że chcecie mieć zepsute wesele bez oczepin!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Rozczarowana Re: Zespół na wesele IP: *.189.189.80.dyn.plus.net 21.07.14, 17:24
      OSTRZEGAM!!! Pan Andrzej obrazil sie na moich gosci poniewaz nie byl pannien do lapania wiazanki podczas oczepin (wiekszosc byla juz po slubie). Pozatym bylo wiecjej muzyki z plyt niz na zywo.
    • lopa2015 Re: Zespół na wesele 13.10.15, 18:06
      Został mi niesmak po tej orkiestrze...niedawno korzystaliśmy z usług tej orkiestry, dziś żałujemy. Panowie robili bardzo dużo przerw, praktycznie nie zagrali nic z listy piosnek, którą od nas otrzymali, raz była wpadka śpiewania z playbacku... Najbardziej wkurzyło mnie, że perkusista otworzył drogi trunek postawiony na stole wiejskim i sobie po prostu pił...Wcześniej telefonicznie bardzo miło się rozmawiało, miały być fajne konkursy a były żałosne. Panie ładnie śpiewały, Pan Andrej trochę smętnie, niestety proporcja taka, że Panie śpiewają mniej...Szkoda było naszych pieniędzy. Na poprawiny mieliśmy DJ-a, który był 5x tańszy a 100% lepszy. Zapomniałam dodać, że przedłużyliśmy granie o pół h, z czego w tym zrobili sobie przerwę...
    • Gość: Ada Re: Zespół na wesele IP: *.play-internet.pl 25.02.16, 14:02
      Super zespół.Grają u nas w hotelu na balach i eventach od kilku lat.Za każdym razem doskonale bawią gości.Polecam z czystym sumieniem.
      • kamis1910 Re: Zespół na wesele 26.02.16, 20:36
        Ja mialam okazje bawic sie przy ich graniu na weselu jakis czas temu,porazka,smutno,smetnie,malo skocznych i tanecznych muzyk,graja z playbaku,cena wysoka a jakosc kiepska-nie polecam!
        • krul_srul Tylko zespół... 26.02.16, 21:55
          Dauna!
    • Gość: marecki Re: Zespół na wesele IP: *.play-internet.pl 27.02.16, 09:22
      Grali u mojej siostry na weselu.Dziewczyny śpiewały świetnie ogólnie na +
    • Gość: miro Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.16, 20:13
      Extra wokale dziewczyn ! Jeden z najlepszych zespołów w Szczecinie
    • alicja991 Re: Zespół na wesele 02.02.17, 11:59
      Grali na moim weselu i zrobili niesamowity wieczór. Okazał się to zespół, na którym wszyscy bawili się tak jak na najlepszym koncercie. Wszystko było według ustaleń i zabawa była wyśmienita. Dużo osób do mnie teraz dzwoni z prośbą o kontakt do zespołu. Szczerze polecam i jak kiedyś będę miała okazję to również ich wezmę.
    • szz20l Re: Zespół na wesele 28.03.17, 14:50
      Nowy serwis ogłoszeń w Szczecinie, wszystko w jednym miejscu Ogłoszenia, Forum, Blog. Wejdź już teraz i umieść swoje ogłoszenie szczecin24h.pl Strona z certyfikatem bezpieczeństwa. Umieść swoją firmę! Zaufało nam już setki osób, a działamy nie cały miesiąc. Rozpoczynamy kampanie reklamowe w google oraz facebook. Możesz ogłosić własną firmę
    • piterka3232323 Re: Zespół na wesele 13.04.17, 19:46
      Bardzo dobrze się bawiłam przy wykonaniach Andy Scamps Orchestra na weselu u znajomych i też przypadły mi do gustu przeprowadzane zabawy z poczuciem humoru, które nie miały prawa nikogo obrażać. Zespół elegancki i na topie!
    • anatol7102 Re: Zespół na wesele 27.07.17, 20:03
      miałem przyjemność widzieć kapelę Andy kilkakrotnie na żywo w akcji i jestem całkiem pod dużym wrażeniem talentu i przebojowości. nie na darmo już w życiu zgernęli troche nagórd na prestiżowych imprezach i dobrze wiedzą na czym polega profesjonalne śpiewanie i dla tego sprawdzają się na dużych imprezach jak i kameralnych weselach. osoboście się świetnie bawiłem przy ich muzyce.
    • luna2342 Re: Zespół na wesele 20.09.17, 10:24
      u mnie jeszcze nie grali, bo narazie jestem panienką, ale widziałam ich na weselu w Nowym Dworze. mają bardzo fajną i dynamiczną muzykę i świetnie manewrują pomiędzy szybbkimi i wolnymi utworami. osobiście taka oprawa muzyczna bardzo przypadła mi do gustu, bo nie było monotonii a tylko dobra zabawa.
    • renia1055 Re: Zespół na wesele 04.11.17, 23:09
      Wiele lat minęło od tego wątku, niemniej jednak pragnę podzielić się opinią na temat Andy Scamps . To są mistrzowie po prostu! Pisze jako gość. Mnie się bardzo podobało.
      • lucjanowak Re: Zespół na wesele 04.12.17, 17:06
        Potwierdzam to, co napisali poprzednicy. Zespół Andy, to mistrzowie w swojej kategorii. Prawdziwa kultura i super muzykę grają. Cały czas tańczyłam. W muzyce nie było słychać fałszu, a mam ucho do muzyki, bo pracuję w branży muzycznej.
        • olekole6545 Re: Zespół na wesele 04.01.18, 21:11
          polecam zespół Ryczące dwudziestolatki:)
    • kaga9 SPAM 17.02.18, 23:08
      joannamorowiec napisała:

> Zespół (...) grał u brata na weselu i za rok będzie też grał na
      > moim
      :)

Mąż wie, spamerko?

joannamorowiec 16.02.18, 23:44
      Na szczęście mam męża
      takiego, co potrafi takie rzeczy, więc sam w mieszkaniu remonty grzebie smile.
      • Gość: shit Zespół Scums to rewelacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.18, 20:51

Scums to prawdziwie godne polecenia guano. Menele pod moim blokiem śpiewają poi litrze lepiej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka