Dodaj do ulubionych

Ta nasza młodość...

16.08.08, 14:16
W dzisiejszej GW nekrolog Haliny Wyrodek - smutna wiadomośc w tym
smutnym, deszczowym dniu...
Obserwuj wątek
    • exman Re: Ta nasza młodość... 16.08.08, 17:29
      Mam taki 5-ciopłytowy box Piwnicy...często go słucham a mój syn jeszcze gdy był
      7-letnim szkrabem zasłuchiwał się w tych nagraniach...wszystko
      dochodzi....odchodzimy, po cichutku
      • Gość: wiking Re: Ta nasza młodość... IP: *.chello.pl 16.08.08, 20:16
        Ja też nie wiem, kim była ta pani.

Jeśli są osoby, które chcą coś docenić jej działalność, powinny
        napisać choćby parę slów epitafium kto zacz.
    • Gość: . Re: Ta nasza młodość... IP: *.cust.tele2.pl 16.08.08, 17:34
      Co ta pani robiła, czym była?
      • exman Re: Ta nasza młodość... 16.08.08, 17:42
        Są też tacy, którzy piszą Co ta pani robiła, czym była? zamiast zapytać się
        Google...no cóż, o tempora o mores, system kształcenia w III RP to zombie.
        • Gość: . Re: Ta nasza młodość... IP: *.cust.tele2.pl 16.08.08, 17:48
          Pierniczysz koleś.
          I nie ciebie pytałem.
          • exman Re: Ta nasza młodość... 16.08.08, 17:59
            boś sierota jest
    • Gość: stone podpisz się w końcu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.08, 18:54
      imieniem i nazwiskiem ,absztyfikant...
      • exman Re: podpisz się w końcu... 16.08.08, 18:58
        stone, kolejna pisiorska ciota bez kultury. Nota bene "stoned" znaczy ni mniej
        ni więcej tylko "uwalony".
        • Gość: stone Re: podpisz się w końcu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.08, 19:01
          a to nie trafiłeś absztyfikant, bo jestem członkiem PO i dlatego
          twojej ciotowatej eseldowskiej gęby nie trawię
          • exman Re: podpisz się w końcu... 16.08.08, 19:10
            jak mi przykro, jak mi przykro :)
            • Gość: bella1 Re: podpisz się w końcu... IP: *.hsd1.fl.comcast.net 16.08.08, 20:24
              www.youtube.com/watch?v=3vh2mY4uAJo
              • Gość: Damian przychodzimy, odchodzimy, Halina Wyrodek (*) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.08, 20:38
                macie refleks,zmarła 12 08 br, było juz o tym na forum
                film.onet.pl/0,0,1806244,wiadomosci.html
                • Gość: mazzy Re: przychodzimy, odchodzimy, Halina Wyrodek (*) IP: *.chello.pl 16.08.08, 21:52
                  Już w czwartek o tym się dowiedziałem, bardzo smutno , bo młoda dziewucha była,
                  kilka lat temu miałem zaszczyt w Piwnicy uklęknąć i ucałować jej rękę.
                  Była zrobiona na blond i nieźle wyglądała , właśnie wyszła jej płyta i mam autograf.
                  Miałem też przyjemność trochę poplotkować z wielka aktorką i razem z Ewunią Wnuk.
                  Halinka opowiadała ,że przez rok debiutowała w Piwnicy , a Skrzynecki jej nie
                  zapowiadał i nie wymieniał jej nazwiska, terminowała, tak wspominały swoje
                  początki i narzekały na tą młodzież, co teraz wejdzie pierwszy raz zamerda
                  tyłkiem i już gwiazda.
                  Widziałem wiele razy jak śpiewała "Ta nasza młodość" zawsze miała łzy w oczach.
                  Była i jest Piękna.
                  • piekielnica1 Re: przychodzimy, odchodzimy, Halina Wyrodek (*) 16.08.08, 22:28
                    > Widziałem wiele razy jak śpiewała "Ta nasza młodość" zawsze miała
                    łzy w oczach.
                    > Była i jest Piękna.

Zawsze razem z Nią te łzy mi leciały. Ze dwadziescia lat temu tez.
                    • Gość: Anzelm Re: przychodzimy, odchodzimy, Halina Wyrodek (*) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.08, 17:09
                      Halina Wyrodek tinylink.pl/hqds

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka