damakier1 16.08.08, 14:16 W dzisiejszej GW nekrolog Haliny Wyrodek - smutna wiadomośc w tym smutnym, deszczowym dniu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
exman Re: Ta nasza młodość... 16.08.08, 17:29 Mam taki 5-ciopłytowy box Piwnicy...często go słucham a mój syn jeszcze gdy był 7-letnim szkrabem zasłuchiwał się w tych nagraniach...wszystko dochodzi....odchodzimy, po cichutku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiking Re: Ta nasza młodość... IP: *.chello.pl 16.08.08, 20:16 Ja też nie wiem, kim była ta pani. Jeśli są osoby, które chcą coś docenić jej działalność, powinny napisać choćby parę slów epitafium kto zacz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Ta nasza młodość... IP: *.cust.tele2.pl 16.08.08, 17:34 Co ta pani robiła, czym była? Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Ta nasza młodość... 16.08.08, 17:42 Są też tacy, którzy piszą Co ta pani robiła, czym była? zamiast zapytać się Google...no cóż, o tempora o mores, system kształcenia w III RP to zombie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Ta nasza młodość... IP: *.cust.tele2.pl 16.08.08, 17:48 Pierniczysz koleś. I nie ciebie pytałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stone podpisz się w końcu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.08, 18:54 imieniem i nazwiskiem ,absztyfikant... Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: podpisz się w końcu... 16.08.08, 18:58 stone, kolejna pisiorska ciota bez kultury. Nota bene "stoned" znaczy ni mniej ni więcej tylko "uwalony". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stone Re: podpisz się w końcu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.08, 19:01 a to nie trafiłeś absztyfikant, bo jestem członkiem PO i dlatego twojej ciotowatej eseldowskiej gęby nie trawię Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: podpisz się w końcu... 16.08.08, 19:10 jak mi przykro, jak mi przykro :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bella1 Re: podpisz się w końcu... IP: *.hsd1.fl.comcast.net 16.08.08, 20:24 www.youtube.com/watch?v=3vh2mY4uAJo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian przychodzimy, odchodzimy, Halina Wyrodek (*) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.08, 20:38 macie refleks,zmarła 12 08 br, było juz o tym na forum film.onet.pl/0,0,1806244,wiadomosci.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazzy Re: przychodzimy, odchodzimy, Halina Wyrodek (*) IP: *.chello.pl 16.08.08, 21:52 Już w czwartek o tym się dowiedziałem, bardzo smutno , bo młoda dziewucha była, kilka lat temu miałem zaszczyt w Piwnicy uklęknąć i ucałować jej rękę. Była zrobiona na blond i nieźle wyglądała , właśnie wyszła jej płyta i mam autograf. Miałem też przyjemność trochę poplotkować z wielka aktorką i razem z Ewunią Wnuk. Halinka opowiadała ,że przez rok debiutowała w Piwnicy , a Skrzynecki jej nie zapowiadał i nie wymieniał jej nazwiska, terminowała, tak wspominały swoje początki i narzekały na tą młodzież, co teraz wejdzie pierwszy raz zamerda tyłkiem i już gwiazda. Widziałem wiele razy jak śpiewała "Ta nasza młodość" zawsze miała łzy w oczach. Była i jest Piękna. Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: przychodzimy, odchodzimy, Halina Wyrodek (*) 16.08.08, 22:28 > Widziałem wiele razy jak śpiewała "Ta nasza młodość" zawsze miała łzy w oczach. > Była i jest Piękna. Zawsze razem z Nią te łzy mi leciały. Ze dwadziescia lat temu tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anzelm Re: przychodzimy, odchodzimy, Halina Wyrodek (*) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.08, 17:09 Halina Wyrodek tinylink.pl/hqds Odpowiedz Link Zgłoś