ssc_fpw 25.08.08, 18:35 Kto pozwolił na takie szkaradztwo??? www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=24453974&postcount=2811 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andreas.007 Re: Obleśna buda pod katedrą 25.08.08, 18:38 ta mala zielona buda, to smietnik - zreszta ładny, a ta duza biala, to kasa biletowa zapewne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Obleśna buda pod katedrą IP: 83.26.27.* 25.08.08, 18:43 Mnie tam się podoba - zresztą Swar już kiedyś miał taką sygnaturkę: "mój szcecin: kładka i budka" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ssc_fpw Re: Obleśna buda pod katedrą 25.08.08, 18:47 Jeżeli podoba ci się ta buda to możesz ją zabrać do domu, na działkę itd. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Obleśna buda pod katedrą 25.08.08, 18:56 Gość portalu: gość napisał(a): Mnie tam się podoba - zresztą Swar już kiedyś miał taką sygnaturkę: "mój szcecin: kładka i budka" :))) -------------------------------------------------- Tu się qrwa, nie ma z czego śmiać! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Obleśna buda pod katedrą 25.08.08, 18:42 Szkaradne blaszane pudlo... P.S. Jan 2,13-25 Zbliżała się pora Paschy żydowskiej i Jezus udał się do Jerozolimy. W świątyni napotkał siedzących za stołami bankierów oraz tych, którzy sprzedawali woły, baranki i gołębie. Wówczas, sporządziwszy sobie bicz ze sznurków, powypędzał wszystkich ze świątyni, także baranki i woły, porozrzucał monety bankierów, a stoły powywracał. Do tych zaś, którzy sprzedawali gołębie, rzekł: «Weźcie to stąd, a nie róbcie z domu mego Ojca targowiska!». Odpowiedz Link Zgłoś