Gość: Olek IP: *.devs.futuro.pl 07.10.03, 21:26 Ponoć Nasz były prezydent zajął się prowadzeniem działalności gospodarczej i prowadzi jakiś sklepik w Galaksie, oczywiście nie osobiście. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Antyknajak Rujnowicz w Galaksy. Popieram decyzję p.Edmunda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 11:07 I co w tym złego, że były Prezydent otworzył sklep ? To bardzo dobrze ! Może kiedyś jak wróci do polityki wykorzysta swoje doświadczenia i wiedzę w świadomym tępieniu biurwokracji, która niszczy biznes w Szczecinie. Może jakby został kiedyś Ministrem Gospodarki to będzie miał jakieś minimalne doświadczenie w małym biznesie, co pozwoli mu zrozumieć gdzie tkwi problem braku rozwoju i bezrobocia. Chwalę jego decyzję (jeżeli tak jest) być może nie będziemy mieli Ministrów Gospodarki jak Pan Piechota, który całe zycie dorosłe w zasadzie tak konkretnie to nie pracował. Był urzędnikiem politycznym a teraz nadzoruje gospodarkę kraju :-(. Wyniki tego są powszechnie znane , nie tylko redakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz-n Re: Rujnowicz w Galaksy IP: *.bazapartner.pl 08.10.03, 11:49 ED otworzyl sklepik w Galaxy no i dobrze.Przynajmniej w miejscu na ktore wydal pozwolenie na budowe (katron z blachy falistej + GEant w centrum). Wie na czym stoi.ED ministem gospodarki smiechu warte specjalizacja listy intencyjne Odpowiedz Link Zgłoś
ergie Re: Rujnowicz w Galaksy 08.10.03, 11:55 Gość portalu: Sz-n napisał(a): > ED ministem gospodarki smiechu warte specjalizacja listy intencyjne a ja myślałem, że listy intencyjne to specjalizacja jednej pani, co ją z pracy porwali do gdańska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrr Re: Rujnowicz w Galaksy IP: 62.233.173.* 05.01.04, 03:55 izabeli pulawskiej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Re: Runowicz w Galaksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 12:03 Ja nie twierdzę, że p. Edmund jest dobrym kandydatem na Ministra Gospodarki. Byż może żle sformułowałem myśl. To była tylko pochwała takich sytuacji gdzie Ministrowie mieliby jakieś doświadczenie w branży , którą się zajmują. No i pochwała samej decyzji byłego Prezydenta, że chciało mu się wziąść za biznes na własne ryzyko i rachunek w przeciwieństwie do jego kolegi z hufca Ministra Piechoty, któy jest klasycznym przykładem niekompetencji i niewiedzy w branży, którą się zajmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lego Re: Rujnowicz w Galaksy IP: *.devs.futuro.pl 08.10.03, 19:40 A tak słyszałem - sprzedaje biustonosze. Muszę to zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hector Re: Rujnowicz w Galaksy IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.03, 22:03 Ponoc tez rzadko bywa w nowym oficjalnym miejscu pracy, ale zapewne furke i komorke sluzbowa dostał, ale teraz to jane bo interesik własny jest lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Co to za sklep??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.04, 21:53 Podobno Monarii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferd nie wiem dlaczego, ale potrafię sobie wyobrazić IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.03, 17:02 uśmiechniętego Runowicza nago w biustonoszu. Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Rujnowicz w Galaksy 10.10.03, 08:07 .. w koncu ktorys zrozumial ze mozna sie bogacic .. INACZEJ .. enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Rujnowicz w Galaksy IP: *.devs.futuro.pl 11.10.03, 19:34 Potwierdzam. Widziałem, nie EDA lecz szanowną małżonkę. Ładna kobieta. A ED chyba zmądrzał, bo na kolegów to chyba nie zawsze można liczyć. Co własny biznes, to własny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rekin 27 Znowu fatalnie zainwestował IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.04, 09:14 Na całe szczęście tym razem swoje pieniądze ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hector Re: Znowu fatalnie zainwestował IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.04, 23:39 odbije sobie synekura vice prezesa w ship-servisie, sluchy na miescie kraza ze juz tam swoich kumpli i krewnych wkreca na zlecenie, i inne tego typu umowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Sklep Monarii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.04, 21:52 Ceny u Edka wysokie. Spodnie damskie z kolekcji letniej 2003 kosztują 180zł. W firmowym sklepie Monarii w sierpniu kosztowały 80zł. Edek dalej oszukuje i okrada Szczecinianki. Polecam prywatną krawcową V-ce prezydentowej Mikołajewskiej.Pani Lucyna rencistka,nie płaci podatków, ceny przystępne.Adres można uzyskać w TV Szczecin. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Sklep Monarii 03.01.04, 18:45 Czy moglaby Pani podac przyklady konkretnych przestepstw popelnionych przez pana Edmunda Runowicza ? Nie mam na mysli spekulacji rodzacych sie w Pani glowie, ale nagie fakty - po prostu skora i kosci, zadnego peklowania. Pozdrawiam. Gość portalu: Beata napisał(a): 80zł. > Edek dalej oszukuje i okrada Szczecinianki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WWO Re: Sklep Monarii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 22:01 absztyfikant napisał: > Czy moglaby Pani podac przyklady konkretnych przestepstw popelnionych przez > pana Edmunda Runowicza ? > > Nie mam na mysli spekulacji rodzacych sie w Pani glowie, ale nagie fakty - po > prostu skora i kosci, zadnego peklowania. Pozdrawiam. bujaj sie palojadzie, to nie sad tylko forum.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana nowy dupeq IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.04, 15:10 wwo,a co w domciu?wszyscy zdrowi? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant no i gdzie jestescie tchorze ? 06.01.04, 14:21 Chetnie poznam te lajdactwa jakich rzekomo dopuscil sie Runowicz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domrybaka uśmiech kontra smutek IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.04, 14:27 szczecinianie po prostu mieli dość uśmiechu p. Runowicza. p. Jurczyk jest za to gwarantem minorowej miny. ze skrajności w skrajność ot i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Rujnowicz w Galaksy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.01.04, 22:20 Jurczyk zly, Runowicz zly...kto dla was bylby dobry?? Kto by nie byl u wladzy, to zawsze to niesamowicie madre spolecznstwo bedzie narzekac...w sumie to ponoc nasza narodowa cecha, narzekanie... Ale ludzie! Bez przesady! Czlowiek otworzyl sobie sklep...ma ceny troche wyzsze od cen producenta - jak wszedzie!! Skoro byl prezydentem to ma sie teraz zamknac w domu, siedziec i biadolic,ze na niego nie zaglosowaliscie?A trzeba bylo, bo bylby na pewno lepszym prezydentem niz Jurczyk. On przynajmnije nie odwolywal zadnych imprez, wrecz je organizowal,nie bal sie,ze go wygwizdza! A co z tegorocznym WOŚPem? Cos sie bedzie dzialo w Szczecinie? Czy tu tez znuw pan Jurczyk zadzialal? Pozdrawiam i ludzie...naprawde najlatwiej jest siedziec na tylkach i marudzic. To tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Rujnowicz w Galaksy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.01.04, 07:24 tu sie z Tobą Asiu zgadzam w całej rozciągłości, pozdrawiam obserwator Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Rujnowicz w Galaksy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.01.04, 13:39 zgadzam się...z punktu widzenia szczecinian lepiej żeby siedział w sklepie niż w urzędzie... Odpowiedz Link Zgłoś