ixi500 13.09.08, 16:03 hmmmm szkoda, że nie odtworzono bombardowania portu... co prawda nie miało miejsca, ale mogło przecież... :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomek Nie do twarzy mi z taką "gębą" IP: *.globalconnect.pl 13.09.08, 21:58 Pani Agnieszko, pozdrawiam, dziekuje bardzo za Pani inicjatywę i proszę o kontynuację. Byłem w Porcie na inscenizacji i na koncercie, byłem też w kościele u ojców Jezuitów oraz w katedrze na koncercie organowym. Najbardziej byłem zbudowany ilościa młodych ludzi w porcie- tylko w ten sposób mozna przekazać historię młodym ludziom dalej, jeszcze tylko lekcje w plenerze o historia regionalna. Ta rocznica może też być marką miasta- miasto to nie pływające ogrody lecz ludzie i historia tworzona przez ludzi. Mam 48 lat a ta impreza była pierwsza ( w takiej skali i takim rozmiarze -tzn dla każdego i starego i młodego od czasu wolnej Polskii raz jeszcze dziekuje bardzo - szacunek dla Pani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Teoretyk kontra praktyk IP: *.globalconnect.pl 14.09.08, 23:57 ciekawa polemika pana doktora, co wiedzę wyniósł z książek i wyobrażeń o przeszłości oraz kobiety praktyka, która doświadczyła ... Pani Agnieszko - potwierdzam szkoda czasu na polemikę, bo z czym i z kim tu polemizować! Odpowiedz Link Zgłoś