Dodaj do ulubionych

Jakieś opinie o deweloperze techno progres?

25.09.08, 06:57
Znalazłem w necie, że budują nowe osiedle:
buduj.szczecin.pl/index.php/ARTYKULY/ARTINFO/Szczecin-Osiedle-Powrotna.html
ma ktoś jakieś doswiadczenia z nimi?
Obserwuj wątek
    • Gość: faki Re: Jakieś opinie o deweloperze techno progres? IP: *.chello.pl 25.09.08, 08:03
      Bez reklamy w głupi sposób, co frajerzy nie wykupili jeszcze wszystkich
      mieszkań. Siemaszko niech zlikwiduje ten krajobraz księżycowy z gruzu na
      Pow.Wielkopolskich.
      • dowiarek Re: Jakieś opinie o deweloperze techno progres? 28.09.08, 13:08
        ja sie wypowiem,w ten sposób,ludzie boja się wpuszczać w kredyt na gotowca czyli
        gotowy dom liczą ,że sami wybudują taniej i bardziej kameralnie niż dom przy
        domku jak w chinach zero prywatności a kredyt nie daje spać.

Teraz ponoć opłaca się kupować mieszkania b ich dużo na rynku i potaniały,to co
        rok temu sprzedawało się na pniu teraz nawet po kosztach nie chce się
        sprzedać,więc korzystajmy i kupujmy większe niż mamy,a dotychczasowe trzymajmy
        pod wynajem aż ceny wzrosną:

miasta.gazeta.pl/szczecin/1,34959,5706204,Szczecin__O_wielka_plyte_nie_pytaj__czyli_ile_za_mieszkania.html
    • Gość: Archaniol Re: Jakieś opinie o deweloperze techno progres? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.08, 03:31
      Techno progres to chyba jeden z niewielu deweloperow, ktorzy pilnuja swoich
      interesow i nie staraja sie pogonic byle czego. Nie chce robic im reklamy, ale
      to chyba jedyna realizacja (albo jedna z niewielu) przy dzisiejszym (chodz
      raczej juz wczorajszym)boomie budowlano-deweloperskim, ktory jest wykonywany
      zgonie ze sztuka budowlana, poprawnie i dokladnie. Naprawde porzadne budownictwo.
      Mialem okazje pojezdzic troche po deweloperskich inwestycjach sukajac mieszkania
      i to chyba jedyna rozsadna, warta moich pieniedzy inwestycja.
      Mam nadzieje, ze bedzie tak jak sie zapowiada, bo zapowiada sie na to, ze
      niezmarnowalem kapustki :D
    • Gość: kryspek Re: Jakieś opinie o deweloperze techno progres? IP: *.internet.szczecin.pl 03.11.14, 12:46
      Odpowiedź późna ale prawdziwa: www.powrotna.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka