dfhns 07.10.08, 22:21 witam, szukam ciekawej uczelni w szczecinie (studia podyplomowe) interesuja mnie teraz kierunki lekkie, (z duza przewaga ladnych kobiet!);] jakie sa ograniczenia wiekowe zwiazane ze studiowaniem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rekin kupojad Re: studia w szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 23:07 tylko uniwerek. nic sie nie nauczysz (jak na wiekszosci uczelni) ale lasek w brod. skoro jestes tak zdesperowany ze az musisz isc na studia by zaliczyc to dobry pomysl bo mozna tam nawet material na zone znalezc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfhns Re: studia w szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 11:53 nie jestem jakos strasznie zdesperowany, chce poprostu jeszcze postudiowac, domyslam sie ze sie tam uczysz, opowiedz o kierunkach, nie zdecydowalem sie na konkretny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DamaKier Re: studia w szczecinie IP: *.xdsl.centertel.pl 08.10.08, 14:02 Sądząc po treści postu, to ograniczenia wiekowe są najmniejszym z Twoich ograniczeń związanych ze studiowaniem... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adriano19871 Re: studia w szczecinie IP: *.hostname.localhost 06.08.23, 16:54 Witam, Polecam jedną z największych uczelni w regionie, Collegium Balticum, szeroki wybór studiów podyplomowych online, ja byłem na kierunku integracja sensoryczna, jest dużo kobiet :) i dużo praktyki, nie sama sucha teoria. Tekst linku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: studia w szczecinie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.08.23, 02:28 Dowiedz sie ile kosztuje zorganizowanie kampanii reklamowej twojej firmy w Szczecinie ulotki24.com/2022/03/01/ile-kosztuje-kolportaz-ulotek-szczecin/ Odpowiedz Link Zgłoś
hetmans Re: studia w szczecinie 12.10.23, 10:16 Jest wiele możliwości ale jeśli chcesz stracić lata życia na rzecz kobiet na uczelni to jest Pan przegraną już na starcie osobą. totemat.pl/studia-podyplomowe-i-kursy-zawodowe-poznaj-oferte-oswiata-lingwista/ podyplomowe można nawet robić online. Odpowiedz Link Zgłoś