alex-0_0 20.10.08, 13:48 ja tylko tak pytam: Dlaczego Pan Nitras komentując całe zajście wypowiada się na temat "słownictwa" a nie odnosi do "merytorycznej zawartości wypowiedzi" obu panów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andreas.007 Re: pytanie do Nitrasa 20.10.08, 14:12 bo to strony mertytorycznej nie ma zastrzezeń! Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: pytanie do Nitrasa 20.10.08, 14:28 Bo my Polacy zawsze wieksza wage przywiazywalismy do formy niz tresci, choc i forma u nas straszy a tresci brak... Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: pytanie do Nitrasa 20.10.08, 14:31 Do strony merytorycznej zasadniczo nikt nie ma zastrzeżeń - wszyscy wiedzą że to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
alex-0_0 dalej więc pytam 20.10.08, 15:04 dlaczego nie ma odważnego ( piję do dziennikarzy ), który Nitrasa zapyta: a co z zawartością merytoryczną uwag obu radnych? Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: dalej więc pytam 20.10.08, 17:58 alex-0_0 napisała: > dlaczego nie ma odważnego ( piję do dziennikarzy ), który Nitrasa > zapyta szczecińskich ? :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex-0_0 Re: dalej więc pytam 20.10.08, 19:34 rewers10 napisał: > alex-0_0 napisała: > > > dlaczego nie ma odważnego ( piję do dziennikarzy ), który Nitrasa > > zapyta > > szczecińskich ? :)))))))))) wiesz Rewers nie będę upierdliwa i moge się czepić globalnie ;)... wszystkich (w kraju) przedstawicieli IV władzy pytam: dlaczego nie pytają ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pap Re: pytanie do Nitrasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 15:26 wiadomo- delfin, znaczy wersal całom gembom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotbehemot6 Re: pytanie do Nitrasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 18:18 Nie za bardzo rozumiem pana posła mitrasa, czego mu zabrakło w artykule gazety- komentarza i wyjaśnien dla czytelnika??/Myśłę sobie,ze w miarę rozumny czytelnik jest sam w stanie wypracowac opinię po przeczytaniu takiej informacji, nie potrzebuję specjalnych tłumaczeń i dodatkowych wyjaśnień. Chyba,ze pan poseł ma wątpliwości czy aby czytelnik dorze zrozumiał to co przeczytał, i mam dziwne podejrzenia,ze pan poseł jest przekianany ,ze złe zadnie czytelnik będzie miał właśnie o nim. Dziwne i dopiero dające do mysłenia. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: pytanie do Nitrasa 20.10.08, 22:17 alex-0_0 napisała: > ja tylko tak pytam: > Dlaczego Pan Nitras komentując całe zajście wypowiada się na > temat "słownictwa" a nie odnosi do "merytorycznej zawartości > wypowiedzi" obu panów? merytoryczna zawartosc wypowiedzi? he he.o to chodzi że tam nie było nic merytorycznego ,zreszta w wypadku tej calej nagonki na nitrasa od jakiegos czasu mało jest merytorycznych argumentów a tylko emocjonalne zacietrzewienie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sejmikowy Re: pytanie do Nitrasa IP: *.chello.pl 20.10.08, 22:20 carl.zeiss napisała: > wszystko zależy od jutrzejszej sesji, czy PO będzie dalej firmowała > działania imbecyla i oszusta, czy PO dalej będzie pozwalać by > wszystkie pieniądze szły na koszalin i kołobrzeg ??? Generalnie w tym szambie PO nie ma nic merytorycznego! Odpowiedz Link Zgłoś
alex-0_0 mylisz się Piotrze33k2 21.10.08, 07:41 piotr33k2 napisał: merytoryczna zawartosc wypowiedzi? he he.o to chodzi że tam nie było > nic merytorycznego ,zreszta w wypadku tej calej nagonki na nitrasa > od jakiegos czasu mało jest merytorycznych argumentów a tylko > emocjonalne zacietrzewienie . Drogi Kolego. Pytanie do Nitrasa kieruję jako obywatelka i wyborca. Zyczę sobie wiedzieć (a mam takie prawo) dlaczego Pan Nitras sadzi się o słowa : "N. może Kłopotka w d**ę pocałowac" a nie o to że oskarża się Go o jakieś przewałki. Chcę wiedziec czy wymienione w rozmowie osoby są merytorycznie przygotowane do pełnienia powierzonych im funkcji, czy mają ukończone odpowiednie szkoły, kursy, czy zdane egzaminy państwowe na członków zarządów i rad nadzorczych itp, itd. Co więcej - bezczelnie pytam - czy inni kandydaci (na ww stanowiska) nie byli lepiej przygotowani lub mieli większe doświadczenie zawodowe? Mam prawo wiedzieć i chcę wiedzieć!!! Chcę wiedzieć czy N. jest oskarżany słusznie czy nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doker Re: pytanie do Nitrasa IP: *.szczecin.mm.pl 20.10.08, 22:58 Rzeczywiście Nitras mógłby wyjaśnić jak to się dzieje, że ludzie z targowiska kierują portem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: pytanie do Nitrasa IP: *.all.de 20.10.08, 23:02 Gość portalu: doker napisał(a): > Rzeczywiście Nitras mógłby wyjaśnić jak to się dzieje, że ludzie z > targowiska kierują portem To jest wiedza tajemna, taka z rodzaju "jak zrobic kampanie wyborcza za 20 tys. i wejsc do sejmu" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybak Re: pytanie do Nitrasa IP: *.szczecin.mm.pl 20.10.08, 23:06 Czy to prawda, że Nitras aby ustawić konkurs w Porcie Rybackim Gryf wyrzucił z rady nadzorczej Pomieczyńskiego i powołał jakiegoś aparatczyka z PO? Odpowiedz Link Zgłoś