stettiner 16.01.02, 15:02 sorki, zaraz wyjaśnię Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stettiner Re: test 16.01.02, 15:06 Wybaczcie, że sobie tutaj testy urządzam, ale przez pół dnia portal częstował mnie komunikatem, że wysyłanie z mojego adresu zostało zablokowane i oczywiście cholera mnie wzięła. Gdyby nie to, że mocno jestem do tego forum przywiązana, obraziłabym się na dłużej, bo wszystko wskazuje na to, że był to wypadek przy pracy. Wstyd, po prostu wstyd. No, ale jak widać, już wszystko gra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: test IP: 193.178.168.* 17.01.02, 14:14 Fajnie, że się nie obraziłaś boby nam tu pusto trochę było:-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Re: test 17.01.02, 15:20 stettiner napisał(a): > Wybaczcie, że sobie tutaj testy urządzam, ale przez pół dnia portal częstował > mnie komunikatem, że wysyłanie z mojego adresu zostało zablokowane i oczywiście > > cholera mnie wzięła. Gdyby nie to, że mocno jestem do tego forum przywiązana, > obraziłabym się na dłużej, bo wszystko wskazuje na to, że był to wypadek przy > pracy. Wstyd, po prostu wstyd. No, ale jak widać, już wszystko gra. Też to miałem :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Re: test 17.01.02, 15:21 chodzi mi oczywiście o daleką przeszłość... Dziś wszystko było OK - po prostu forum prawie nie działało. Więc za wiele nie straciłaś. Poza nerwani - rzecz jasna... Odpowiedz Link Zgłoś