IP: 111.111.51.* 25.10.03, 21:17
Obejrzalem kawalek fantastycznego programu bar - najwiekszego obecnie
skupiska prostytutek i idiotow w polskiej tv i ogladalem to sobie
beznamietnie myslac ze pokazanie d.. czy c czy innych liter alfabetu nie
zaskakuje juz nikogo, ale oto spotkalo mnie zaskoczenie. jedna z panienek
powiedziala:
"wyszlam na tym jak zawadzki na mydle"

ciekawi mnie jaka to ma ogladalnosc. pozdrawiam rado
Obserwuj wątek
    • Gość: Rafis Re: Bar IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.2.* 25.10.03, 22:30
      Gość portalu: rado napisał(a):

> Obejrzalem kawalek fantastycznego programu bar - najwiekszego obecnie
      > skupiska prostytutek i idiotow w polskiej tv i ogladalem to sobie
      > beznamietnie myslac ze pokazanie d.. czy c czy innych liter alfabetu nie
      > zaskakuje juz nikogo, ale oto spotkalo mnie zaskoczenie. jedna z panienek
      > powiedziala:
      > "wyszlam na tym jak zawadzki na mydle"
      >
      > ciekawi mnie jaka to ma ogladalnosc. pozdrawiam rado

podobno największą z całej grupy tych programów hehe
      • nirtak Re: Bar 25.10.03, 22:35
        tak ,duza wsrod mlodziezy 10-17 lat (niestety) i ludzi ktorzy porpstu nei
        majac nic do roboty;)
        • Gość: rado Re: Bar IP: 111.111.51.* 25.10.03, 22:41
          nirtak napisała:

> tak ,duza wsrod mlodziezy 10-17 lat (niestety) i ludzi ktorzy porpstu nei
          > majac nic do roboty;)

a krajowa rada tempi wyborcza i je paluszki ustami wladzia. pozdrawiam rado
          • absztyfikant Re: Bar 26.10.03, 19:34
            Powiedz mi co ogladasz, powiem ci kim jestes. W nowym filmie Stuhra "Pogoda na
            jutro" problem "reality" jest genialnie prezedstawiony. Polecam ten film, a
            ogladanie tego typu programow... No coz, de gustibus...
            • Gość: Żyleta Re: Kim jestem?? IP: 217.153.159.* 02.11.03, 12:48
              absztyfikant napisał:

> Powiedz mi co ogladasz, powiem ci kim jestes. W nowym filmie Stuhra "Pogoda
              na
              > jutro" problem "reality" jest genialnie prezedstawiony. Polecam ten film, a
              > ogladanie tego typu programow... No coz, de gustibus...

Hmmm czyli jeśli oglądam czasami Bar (ale dla tego aby usłyszeć takie teksty
              jak to napisał Rado "jak zawadzki na mydle" buhahaha) to kim według ciebie
              jestem??
              • absztyfikant Re: Kim jestem?? 02.11.03, 13:03
                Nalezy wprowadzic pewne rozroznienie dla jasnosci. Co innego patrzec na
                program np. czytajac gazete, a co innego go ogladac, czyli np. wczesniej
                wrocic z zakupow, by sie na niego wyrobic. I jesli rzeczywiscie ogladasz ten
                program z zapartym tchem, to jestes postacia z niskim raczej IQ, o
                nieskomplikowanej psyche, cenisz pewnie kicz, Ich Troje, o klubie Lokomotywa
                mowisz z wypiekami na twarzy, a na pytanie kto zyl wczesniej Platon czy Tomasz
                z Akwinu odpowiadasz : alle o sso chhodzi !:)

Natomiast jesli zdarzy ci sie obejrzec ten program raz czy dwa, to spokojnie.
                Wszystko w normie.
                • Gość: quasimodo Re: Kim jestem?? IP: *.wzieu.pl 02.11.03, 20:39
                  uwaga, specjalista psychoanalityk absztyfikant radzi.
                  cytuje:
                  Natomiast jesli zdarzy ci sie obejrzec ten program raz czy dwa, to spokojnie.
                  a jak trzy to juz jestes burak. buraczkowatosc zas wzrasta wprost
                  proporcjonalnie do liczby obejrzanych odcinkow.
                  a kto ty kurna kto jestes zeby ustalac jakies normy.
                  jak ludziska lubia to nie se ogladaja. mamy wolnosc wyboru. jak lubia ich
                  troje, andrzejak wleppera czy mbele kuku to ich sprawa.
                  taka szpagatowa inteligencja oburza sie na przyklad na kosciol ze indoktrynuje
                  ludzi a sam gardzisz kims dlatego ze cos tam oglada albo czegos slucha.
                  najlepiej zeby wszyscy czytali whartona i podniecali sie siostrami magdalenkami.
                  pieknie jest wtedy jak sa tez idioci bo wtedy widac kto jest madry.
                  pozdro dla doktora absztyfikantusa
                  • absztyfikant Re: Kim jestem?? 02.11.03, 20:44
                    Moj drogi quasimodo! Czy ja komus zabraniam ogladac Bar ? Nie zmienia to
                    jednak faktu, ze z osoba fascynujaca sie zyciem uczestnikow tego programu bym
                    sie nudzil. Ja z zasady nie gardze ludzmi, stosuje selekcje pozytywna, nie
                    negatywna. Pozdrawiam.

PS. Wharton to taki drugorzedny pisarz, literaturoznawca popatrzylby na Ciebie
                    z politowaniem. Jeszcze raz pozdrawiam.
                    • Gość: quasimodo Re: Kim jestem?? IP: *.wzieu.pl 02.11.03, 21:13
                      byc moze ale takie nadete pseuointeligenciki sie nim podniecali
                      • absztyfikant Re: Kim jestem?? 02.11.03, 21:17
                        PSeudointeligenciki podniecaja sie wieloma rzeczami, w tym Whartonem, ktory
                        uzywajac metafory filmowej to tak jak porownywac telenowele "Klan" do filmow
                        Kurosawy.
                    • Gość: quasimodo Re: Kim jestem?? IP: *.wzieu.pl 02.11.03, 21:20
                      cofam to co napisalem wyzej nie mam ochoty wdawac sie w dyskusje z
                      twardoglowymi.
                  • Gość: rado Re: Kim jestem?? IP: 111.111.51.* 02.11.03, 21:20
                    Gość portalu: quasimodo napisał(a):

> a kto ty kurna kto jestes zeby ustalac jakies normy.

normy sa juz ustalone. latwo poznac program dla idiotow.

> jak ludziska lubia to nie se ogladaja. mamy wolnosc wyboru. jak lubia ich
                    > troje, andrzejak wleppera czy mbele kuku to ich sprawa.

a nasza wolnosc pozwala nam powiedziec ze to matolki.

> najlepiej zeby wszyscy czytali whartona i podniecali sie siostrami
                    magdalenkami

co to sa siostry magdalnenki? moze siostry z magdalenki?

> pieknie jest wtedy jak sa tez idioci bo wtedy widac kto jest madry.
                    no tak ale jak idioci maja kazda tv i maja jeszcze prawa wyborcze to to zaczyna
                    byc klopot. pozdrawiam rado
                    • Gość: quasimodo Re: Kim jestem?? IP: *.wzieu.pl 02.11.03, 21:27
                      ten klopot zaczal sie juz dosc dawno i tu sie z toba zgadzam rado.
                      wydaje mi sie jednak ze takie szufladkowanie nie nalezy do najlepszych
                      pomyslow, bo dla innych byc moze takim burakiem moze byc ktos kto oglada
                      kurosawe.
                      program jaki jest widac bez kwiecistych opisow. czlowiek inteligentny zmienia
                      kanal a tym co to lubia co najwyzej z politowaniem pokiwa glowa. i tyle. po co
                      sie rozpisywac jaki jest beznadziejny i kadzic jeden drugiemu. i tak wiekszosc
                      z tych co to oglada nie czyta tego forum.
                      • absztyfikant Re: Kim jestem?? 03.11.03, 00:00
                        No wlasnie kolego quasimodo nie rozumiesz idei tego forum. Tak jak dawniej
                        modernisci uprawiali sztuke dla sztuki, tak i my komentujemy taka czy inna
                        rzeczywistosc.

A uwierz mi, ze pasjonowanie sie golym tylkiem czy rozmowom rodem z budki z
                        piwem w Big Brotherze bardzo zle swiadczy o ogladajacym. Ja znam osobe, ktora
                        ogladala te wszystkie Bary i Big Brothery tylko dlatego, ze pisala na ten
                        temat prace naukowa. Ta osoba ukonczyla wlasnie studia doktoranckie. To byla
                        RESOCJALIZACJA. Przemysl to.

Takze sa i chlubne wyjatki, ale generalnie nawet producenci przyznaja, ze
                        robia program dla niewyrobionego i malo wymagajacego widza.

Quasimodo nie chowaj urazy. Co zlego to nie ja. Pozdrawiam.
                        • Gość: quasimodo Re: Kim jestem?? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.03, 23:38
                          rozumiem rozumiem. a i urazy nie chowam. daje wam tylko mozliwosc popisania sie erudycja. zauwazylem ze reszta wam zwykle przytakuje - tobie i wiesz okim mowie.
                          nudne by to bylo jak flaki z olejem. nie ma opozycji nie ma zabawy.
                          jak zauwazyles nie wlaczylem sie do watku w ktorym po tobie pojechali bo to nie o to chodzi. a kazda uwaga jest raczej zartobliwa. natomiast twoja drobna zlosliwosc z watku o grze polslowek buuue to bylo ponizej twojej inteligencji.
                          pozdro.
                          • absztyfikant Re: Kim jestem?? 07.11.03, 12:32
                            Ty mi kogos przypominasz... Pozdrawiam serdecznie.
                            • Gość: quasimodo Re: Kim jestem?? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.03, 14:54
                              wole nie wiedziec. zaczyna sie robic milo ;>
                          • Gość: rado Re: Kim jestem?? IP: 111.111.51.* 09.11.03, 15:35

zauwazylem ze reszta wam zwykle przytakuje - tobie i wiesz okim mowi
                            > e.

o kim? bo ja o mnie to mam spore grono przeciwnikow. a moze oni ine przytakuja
                            bo programowo mine nie czytaja. kto wie.
                            pozdrawiam rado
                      • Gość: rado Re: Kim jestem?? IP: 111.111.51.* 09.11.03, 15:32

> ten klopot zaczal sie juz dosc dawno i tu sie z toba zgadzam rado.
                        > wydaje mi sie jednak ze takie szufladkowanie nie nalezy do najlepszych
                        > pomyslow, bo dla innych byc moze takim burakiem moze byc ktos kto oglada
                        > kurosawe.

no wlanie nie. miedzy kurosawa a barem jest spora roznica intelektualna. dla
                        kazdego zrozumiala chyba. nie jest to tak ze jak masz dwie kulki biala i
                        czerowna to ozne sie zamienia nazwami tylko dlatego ze je odwrotnie nazwiesz.
                        pozdrawiam rado
    • black.night Re: Bar 27.10.03, 01:21
      krytyka tej telewizyjnej bzury słuszna. Niestety ale ten tv - towar ma
      jednak swojego klienta
      • piotr33k2 Re: Bar 27.10.03, 11:15
        to jest tak samo jak z miłosnikami np.zspołu ich troje ,są ludzie z takimi
        gustami i trzeba to przyjąć do wiadomości.trzeba jednak pamietać że program z
        samego założenia robi z uczestników idiotów, ale większa częśc z nich zdaje z
        tego sobie sprawe i bierze w nich udział tylko po to aby zrobić jakąś kariere
        medialną oraz zarobić kasę.o ile pierwszy tego typu program był nawet śmieszny
        i do przyjęcia to cała reszta pózniej a szczególnie te całe bary to chłam i
        żenada z uczestnikami włącznie.
        • Gość: Ferdek w Barze Re: Bar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.03, 13:17
          A ja ogladam Bar i sie przy tym niezle bawie-wlasnie w tych momentach,kiedy
          moge uslyszec takie smaczki,jak np "o Zablockim".Wiem,ze wiekszosc z was,ktorzy
          mowiac o Barze,zaklina sie najpierw,ze programu wogole nie oglada,ale zaczyna
          o nim mowic i prowadzic dyskusje,poniewaz trafila na program niby "niechcaco"
          bo ktos akurat usiadl na pilota i przycisk "sie wcisnal",albo w czasie wizyty u
          cioci,chcac-niechcac widzieliscie co sie w nim dzialo(no bo my przeciez
          jestesmy ELYTA i nam Baru nie przystoi ogladac!)....Ciekawy jestem,ile osob
          jest obludnych i poprostu klamie tlumaczac sie w powyzszy sposob,kiedy tak
          naprawde lubia sobie usiasc przed ekranem i pooglad sobie Bar czy tez inne
          Bigbradry.Swego czasu,widzialem w tv,jak znane "gadajace glowy",dyskutowaly o
          tego rodzaju programach oraz o poziomie "Kiepskich".Kazdy z uczestnikow tej
          dyskusji najpierw grubo sie tlumaczyl,ze takich programow to on wogole nie
          oglada,bo sa zalosne,bezwartosciowe a "Kiepscy" sa kiepscy,i....tu kazdy
          zaczynal prezentowac swoje poglady,podpierajac sie fragmentami z tych programow
          czy filmu,rzekomo przez nich niewidzianych.I to mnie wlasnie smieszylo,bo albo
          ktos np Baru nie oglada ze wzgledu na niski poziom i strate czasu,wtedy nie ma
          nic do powiedzenia,albo dyskutuje bo akurat sledzi reality show. I na koniec
          zgodze sie,ze scenki i teksty jakie mozna zobaczyc i uslyszec,nie sa czyms
          podobnym do,nie przymierzajac,szekspirowskich dziel.Ale chybatego nie
          oczekujemy tego rodzaju programow.
          • skuter70 Re: Bar 27.10.03, 13:33
            ogladalem kawalek gladiatorow
            ale jak wyrzucili najladniejsza dziewczyne to przestalem:)
            • skuter70 a zastanawialo mnie jedno 27.10.03, 13:36
              tam bylo kilka osob, podgladanych przez 24 h/dobe a realizatorzy mieli
              ewidentne problemy ze skleceniem z tego materialu jakiegos programu
              wygladalo to tak jakby uczestnicy 23 godziny na dobe przesypiali
        • Gość: rado Re: Bar IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.03, 10:02
          piotr33k2 napisał:

> to jest tak samo jak z miłosnikami np.zspołu ich troje ,są ludzie z takimi
          > gustami i trzeba to przyjąć do wiadomości.

spoko ale to jest znacznie bardziej szkodliwe. moim skormnym zdaniem nie
          powinno byc puszczane przed 23.

trzeba jednak pamietać że program z
          > samego założenia robi z uczestników idiotów,

no nie tylko z uczestnikow rowniez z ogladajacych i no i z cudownego
          prowadzacego.

ale większa częśc z nich zdaje z
          > tego sobie sprawe i bierze w nich udział tylko po to aby zrobić jakąś
          kariere
          > medialną oraz zarobić kasę.

sa na tyle glupi ze mysla ze tak sie stanie. potem ich karirera to rozbieranka
          w dyskotece amigo na osiedlu slonecznym. jedna z nich tu byla zaponialem ktora.
          generalnie ich problem i tych matolow co to ogladaja, ale powinno byc po 23.
          pozdrawiam rado
      • Gość: Ana Re: Bar IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 14:44
        black.night napisał:

> krytyka tej telewizyjnej bzury słuszna. Niestety ale ten tv - towar ma
        > jednak swojego
        klienta.........................................................................
        ................................................................................
        "Krytyka jest słuszna"jak wam to pachnie?a baru nie oglądam...
        • absztyfikant do rado 28.10.03, 23:39
          Ibisz byl kiedys poslem na sejm RP z ramienia Polskiej Partii Przyjaciol Piwa.
          Dalej trzyma chlopak poziom... Pozdrawiam.
          • Gość: rado Re: do rado IP: 111.111.51.* 02.11.03, 07:44
            absztyfikant napisał:

> Ibisz byl kiedys poslem na sejm RP z ramienia Polskiej Partii Przyjaciol
            Piwa.
            > Dalej trzyma chlopak poziom... Pozdrawiam.

ciekawe kiedy sam zacznie sie rozbierac na antenie. pozdrawiam rado
            • piotr33k2 Re: do rado 02.11.03, 13:14
              ibisz pali głupa podobnie jak palił głupa hubert urbański z michałem
              wiśniewskim ,to wszystko dla kasy i nic wiecej ,oni wiedzą że to rozrywka dla
              ubogich (intelektualnie).
              • Gość: rado Re: do rado IP: 111.111.51.* 02.11.03, 13:30
                piotr33k2 napisał:

> ibisz pali głupa podobnie jak palił głupa hubert urbański z michałem
                > wiśniewskim ,to wszystko dla kasy i nic wiecej ,oni wiedzą że to rozrywka dla
                > ubogich (intelektualnie).

mysle ze sami sa ubodzy intelektualnie. oni juz tego nie rozrozniaja poprostu
                tez dobrze sie bawia. rownie dobrze mogli by wystapic w roli uczestnikow tego
                programu i kompac sie razem. pozdrawiam rado
                • piotr33k2 Re: do rado 02.11.03, 14:45
                  może masz racje ,z kim przestajesz takim się stajesz.
    • Gość: G.D. Re: Bar IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.03, 13:41
      niech wygra Damian
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka