Dodaj do ulubionych

Balon w Szczecinie jak w Berlinie !!!!!!!!!!!!!!!!

12.11.08, 12:56
Tylko złe wiadomości tu zamieszczacie ale dobre to już Wam są niewygodne.www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20081112/AKTUALNOSCI/737582592
Obserwuj wątek
    • andreas.007 Re: Balon w Szczecinie jak w Berlinie !!!!!!!!!!! 12.11.08, 12:58
      w te wakacje taki balon byłw takiej małej miescinie nad morzem,
      w Krynicy Morskiej, nawet sie zerwał i musieli go zestrzelic,
      bo leciał na Ruskich...
      • andreas.007 Re: Balon w Szczecinie jak w Berlinie !!!!!!!!!!! 12.11.08, 13:06
        moze dodam, ze ten balon był przy przystani jachtowej,
        w poblizu portu, skad wyruszaja statki po Zalewie
        czy do Fromborka lub Elblaga, a nawet do Kaliningradu...
        no, tam byl ten balon, gdzie jest stały lunapark!
        • andreas.007 Balon nad Krynica Morska... 12.11.08, 14:04
          fotoforum.gazeta.pl/3,0,1551758,2,1.html
          • Gość: gość Nie cieszysz się? IP: *.cable.smsnet.pl 12.11.08, 23:29
            I jak zwykle nie potrafisz się cieszyć :). Wolisz napisać, że gdzieś
            tam, że coś tam, a pokazałeś nam ZWYKŁY balon, a nie balon na 30
            osób.

• andreas.007 Re: Nie cieszysz się? 12.11.08, 23:36
              tak ten balon bedzie balonem na miare naszych mozliwosci,
              bedzie duzo lepszy od wodolota...
              Ciesze sie, przeciez sie ciesze i raduje!

Teraz mozemy polatac sobie wodolotem albo balonem!

PRYWATNYMI INICJATYWAMI!

Ale bardziej sie ciesze, ze mamy fajne puby w miescie - tez prywatne!

Ludzie Fuga ma nowego wlasciciela i dobre zarcie!
              Ciesze sie... bo naprawde dobre jedzenie,
              a dzis w Cuty Sarck grali po irlandzku i lokal jest po liftingu...
              wiekszy i z zakamarkami!

Ciesze sie, a Ty?
              • andreas.007 Re: Nie cieszysz się? 12.11.08, 23:40
                Jszcze nie byłem na petli ósemki, na przewciw Selfy
                jest w wiezowcu chyba jakas restauracja - ktos tam był?
                Ciesze sie, ze tam jest restauracja - cieszysz sie?
                W przyszłym tygodniu tam zajrze...

Najbardziej sie ciesze jednak, ze bar Kaukaski jeszcze dziala,
                ale pani wółascicielka chce go sprzedac... szkoda!
                Bardzo lubilem tam jesc.
                • andreas.007 Re: Nie cieszysz się? 12.11.08, 23:45
                  Gosciu, ale najbardziej sie ciesze - mam nadzieje, ze Ty tez,
                  ze moja ulubiona pizzeria Perugia na Łukasinskiego sie rozbudowała,
                  uwielbiam ich pizze - ciesze sie, ze sie rozbudowali.
                  Cieszysz sie?
                  • andreas.007 Re: Nie cieszysz się? 12.11.08, 23:47
                    Na Bogusława otworzyli fajny sklep Dopalacze.pl
                    Cieszysz sie?
                    • andreas.007 Re: Nie cieszysz się? 13.11.08, 00:02
                      a z czego Gosciu sie bardziej cieszysz...
                      z tego, ze otworzyli na nowo Fuge - juz byłem tam kilka razy,
                      czy ze Cuty Sarck powiekszyli - juz byłem tam kilka razy,
                      czy z nowych sklepów...
                      czy z balona, bo ja chyba nie polece nim w ogóle!

To sa prywatne inicjatywy, takie same jak pub
                      czy ktos zainwestuje w restauracje...
                      Ciesze sie, ale co to ma do tego...

Bardziej sie ciesze z restauracji czy pubu nowego!

Byłem w nowej Małej Scenie wolałem jak była tam Szwalnia,
                      a dawna Mała Scene pamietaja starzy bywalcy...
                      a Ty wolisz nowa Mala Scene czy jak była Szwalnia
                      z czego sie bardziej cieszysz?
                      • andreas.007 moge Tobie raeczyc 13.11.08, 00:11
                        moge Tobie zareczyc, ze wiecej turystow skorzysta
                        z restauracji panów Golemów na Wałach i z tego nalezy sie cieszyc,
                        niz z tego balonu na Psiej Polanie...

Restauracje Golemów to wieksza promocja miasta niz ten balon!

Cieszysz sie ze sa restauracje na Wałach - ja sie ciesze!
                        • gentelmenel Re: moge Tobie raeczyc 13.11.08, 01:24
                          andreas.007 napisał:
                          > Cieszysz sie ze sa restauracje na Wałach - ja sie ciesze!
                          >
                          ja np bardzo sie ciesze ale jak popytasz "intelektualistow" z wielkiej plyty to
                          uwazaja to za szczyt bezguscia "bo za niemca nie bylo". a ja sie ciesze ze na
                          walach mozna obecnie zrobic cos wiecej niz wysikac sie w krakach

natomiast nie ciesze sie ze stoiska miasta szczecina w carefurze na turzynie (w
                          czyms takim na styl empiku). nie ma tam ani jednego przewodnika po miescie!!! sa
                          za to tylko i wylacznie prodkuty "made in sedina" a z dzisiejszej doby tylko
                          album statkow w porcie. fotki w albumie pomnika czynu polakow na tym stoisku nie
                          uraczysz. wstyd nedza i opetanie sedina siega absurdu.
                          ps. jestem za odbudowa tego pomnika, szanuje prywatna inicjatywe tych ludzi
                          prowadzacych portal. mierzi mnie zas glupota ze zachwycamy sie tym co bylo
                          zamiast dbac o to co jest i myslec o tym co bedzie
                        • Gość: gość dobrze się czujesz? IP: *.cable.smsnet.pl 13.11.08, 01:44
                          Jeszcze 10 postów napisz. Zwróciłem ci tylko uwagę, że się
                          pomyliłeś, a ty szopkę odstawiasz.

Potrafisz odróżnić coś nietypowego, od powszechnego? Potrafisz? No
                          potrafisz? Nie wydaje mi się. Widać ty tak naprawdę wolisz
                          komentować tylko złe wiadomości. Taki masz charakter - masz do tego
                          prawo.

I teraz mądraliński odpowiedz mi proszę co jest bardziej zauważalne -
                          balon 150/300m nad ziemią czy restauracja Golemy? Czy już żal ci w
                          dupie ściska, że ktoś miał pomysł i chce nam zafundować fajną
                          atrakcję?

Odpuść sobie

a za spamowanie na normalnym forum miałbyś briga.
                          • andreas.007 Ty widze osiagasz syany niebianskie... 13.11.08, 09:59
                            Kolego jest to taka sama inicjatywa prywatna jak kazda inna,
                            powtarzam ciesze sie bardziej z kolejnej restauracji czy pubu,
                            ciesze sie bardziej z restauracji Golemów - bo gwarantuje,
                            ze wiecej osób skorzysta z ich inicjatywy niz z tego balonu
                            do CIESZENIA Z CZEGO CHCESZ MNIE ZMUSISZ!

Tak samo jak wodolot okazał sie niewypałem,
                            a tak sie cieszyłes - raz lata, raz nie lata,
                            a jak wyleci, to bywało nie wracał...

To obawiam sie, ze nie bedzie zbyt wielu chetnych na balon.
                            A tym bardziej z koszem na 30 osób, bo trzeba bedzie czekac
                            na uzbieranie jakiejs tam ilosci chetnych...
                            to samo jak pamietasz było z wodolotem, a co opisywano w Gazecie,
                            ze pani kasjerka mowiła, ze nie wie czy wystartuje, bo musi
                            sie uzbierac jakis kolmplecik chetnych i wtedy...

Bardziej bym sie cieszył z inicjatywy zainstalowania
                            monitorkow w taksówkach, ktore by reklamowały co ciekawsze
                            miejsca czy imprezy w miescie - polecam wydawcom Echa czy Infoludka,
                            juz nie mowiac, by powiedzmy w niedziele było takie miejsce,
                            gdzie czekaliby przewodnicy gotowi oprowadzic ludzi
                            po ciekawych miejscach w naszym miescie...
                            chodziliby z Gryfem na plecach za co dostawaliby
                            jakis grosz od miasta w ramach promocji!

Kolego po prostu przeginasz i kazesz sie cieszyc ze wszystkiego,
                            ciesz sie - jak najbardziej, cieszyłes sie z wodolota,
                            a powiedz ILE RAZY SKORZYSTAŁES?

Bo ja ani razu... i moi znajomi tez nie.

A jak karuzele postawia to tez sie bedziesz cieszył,
                            rozumiem, ze jak przyjedzie cyrk czy lunapark,
                            to kjuz Twoja radość osiagnie szczyty zacieszania sie...
                            Ile Ty masz lat - OSIEM?
                            • andreas.007 o z tego sie ciesze! 13.11.08, 12:13
                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=87097117

Dziecko masz tu z czego sie ciesze,
                              nie z balona, ale z tego ze zadaszenie zrobia na cała widownie,
                              a moze nawet osłony dzwiekoszczelne, zeby okolice nie zagłuszac!

Z tego sie ciesze.
                            • Gość: gość Re: Ty widze osiagasz syany niebianskie... IP: *.cable.smsnet.pl 13.11.08, 18:14
                              "Tak samo jak wodolot okazał sie niewypałem,
                              a tak sie cieszyłes - raz lata, raz nie lata,
                              a jak wyleci, to bywało nie wracał...

na uzbieranie jakiejs tam ilosci chetnych..."

Dlaczego niewypałem? Bo miał awarie? Masz dane ile przewiózł? Podaj i będziemy dyskutować :). Tramwaje też się psują, ale o tym nie napiszesz, bo jest to normalka. To, że poziom usług nie jest powalający nie oznacza, że wodolot to niewypał. To twoja SUBIEKTYWNA ocena i to ty chcesz wszystkim wmówić, że to jakaś porażka. Dwa razy korzystałem i nie narzekałem.

A balon jeszcze nie ruszył, a ty już jęczysz! Jęczyłeś też, że regaty będą niewypałem. Ja ciebie nie zmuszam, ale przestań chłopie sapać na prawo i lewo i wprowadzać ludzi w błąd! Najpierw chciałeś nam wmówić, że taki balon widziałeś nad morzem, bo zamiast poczytać i sprawdzić to ty wolisz 10 postów naskrobać, byle być widocznym!

Jak wystaruje i cieszyć się będzie sporym zainteresowaniem to z miłą chęcią wrócę do twoich proroczych słów.

A ty jak dzieciak podniecasz się imprezą z Wrocławia! No dziecko normalnie! Zobaczył światełka, biel i już na forum podnieta i lans.

I tak się specjalisto od atrakcji składa, że poza Szczeciniem tylko Kraków ma taki balon, ale jeszcze nie lata, bo czeka na pozwolenie od urzędu lotnictwa.

I już o tym piszą w OGÓLNOPOLSKICH mediach

I co? Źle? Idź załóż sobie wątek o wrocławskiej imprezie techno, bo dla ciebie słuszna atrakcja, którą można się chwalić.

• andreas.007 Re: Ty widze osiagasz syany niebianskie... 13.11.08, 20:26
                                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=82578023&a=82578023
                                Wodolt znika z trasy i netu.

W poniedziałek na przystani w Świnoujściu, do której zawija wodolot
                                ze Szczecina, wisiała kartka z napisem: "Z powodu awarii rejsy
                                odwołane". Ludzie, którzy chcieli wrócić do Szczecina ostatnim
                                kursem, byli zawiedzeni. - I co teraz. Nawet nie ma się kogo spytać
                                dlaczego - zastanawiali się głośno.

Wodolot zniknął nie tylko z przystani, ale i z internetu. Bartosz ze
                                Szczecina napisał do nas: "Byłem z synem nad Odrą zobaczyć, kiedy
                                wodolot kursuje, żeby móc na drugi dzień popłynąć do Świnoujścia.
                                Kiedy zobaczyłem rozpiskę z terminami i adres strony internetowej,
                                zrezygnowałem z notowania i powiedziałem synowi, że wejdziemy na
                                stronę podaną na plakacie i sprawdzimy, o której, co i jak. W domu
                                okazało się, że strona jest nieczynna".

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=81779165&a=81779165
                                Siostra z dzieckiem wybrala sie w dniu wczorajszym wodolotem do
                                Swinoujsci.Wyplyneli o czasie.Powrot 19.30.Niestety nie bylo
                                wodolotu,ani zadnej informacji o tym,ze bedzie spozniony lub rejs
                                jest odwolany.Wrocila wraz z czescia osob pociagiem,zmeczona
                                wsciekla i w poznych godzinach wieczornych.Zero informacji,zero
                                szacunku dla klienta.....
                                • andreas.007 Re: Ty widze osiagasz syany niebianskie... 13.11.08, 20:59
                                  Gosciu zwany Kabel co Ty porownujesz
                                  zasrany wodolot czy balon do tej imprezy...

"SENSATION - cykl masowych imprez, adresowanych do fanów muzyki z
                                  kręgu elektronicznej muzyki tanecznej (electro,minimal, trance i
                                  house). Organizatorem cyklu jest holenderska agencja muzyczna ID&T,
                                  kierowana przez Duncana Stutterheima. Pierwsza impreza SENSATION
                                  odbyła się w 2000 w Amsterdamie i zgromadziła ok. 20 tys.
                                  uczestników.

Główna impreza odbywa się w Amsterdamie w Holandii na stadionie
                                  Ajaxu - Amsterdam ArenA. Od 2001 na imprezach obowiązuje biały strój.

Impreza odbywa się również poza granicami Holandii. Jako pierwsze do
                                  grona państw goszczących cykl dołączyły Niemcy i Belgia w 2005. Od
                                  2006 impreza odbywa się w Polsce."
                                  pl.wikipedia.org/wiki/Sensation_White
                                  • Gość: gość Laser ci mózg wypalił? IP: *.cable.smsnet.pl 14.11.08, 18:39
                                    media.wp.pl/kat,12611,wid,9568383,wiadomosc.html?ticaid=16f73
                                    a wsadz sobie te blyskotki dla cpunow, ktorych rzekomo nie widziales.
                                    • andreas.007 Re: Laser ci mózg wypalił? 15.11.08, 01:06
                                      balonikami sie pobaw... Kabel, bedzie fajnie
                                      wiecej nie potrzebujesz do szczescia!
                              • andreas.007 jeno ten balon sie nam ostanie - Kablu drogie dzie 14.11.08, 10:01
                                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=85744647&a=87200597

Zdaje sie drogie dziecko, Kablu ten balon jeno sie nam ostanie!

Przypominam Tobie o zakładzie!

Ale poczekajmy...
      • andreas.007 Re: Balon w Szczecinie jak w Berlinie !!!!!!!!!!! 12.11.08, 15:16
        jak sie zerwał, to zestrzelili go Rosjanie,
        bo poleciał nad ich terytorium!
    • esmeralda_2 Re: Balon w Szczecinie jak w Berlinie !!!!!!!!!!! 12.11.08, 13:02
      Oj już wiem, pomysł dobry, tylko, dlaczego psia polana, mi się to kojarzy z
      wybiegiem dla psów, i kiedyś tam były dziury wykopane przez psy. fakt, że dawno
      tam nie byłam, ale czy to jest dobre połączenie?Kto wskazał te miejsce?
      • Gość: szczecinianin Re: Balon w Szczecinie jak w Berlinie !!!!!!!!!!! IP: *.kalisz.mm.pl 12.11.08, 13:18
        Na pierszy zut pojda pewnie nasi decydenci mam nadzieje ze balon sie
        oderwie i poleci na daleki wschod
      • Gość: DamaKier Re: Balon w Szczecinie jak w Berlinie !!!!!!!!!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 12.11.08, 13:23
        mi się to kojarzy z
        > wybiegiem dla psów,
        I bardzo dobrze Ci się kojarzy bo ta polana jest właśnie wybiegiem
        dla psów. Co nie znaczy, że nie można jej przeznaczyć na taką fajną
        zabawę, a psom znależć inne miejsce. Nawet jeśli andreas widział to
        już w jakejś, jak pisze, nadmorskiej mieścinie, warto taką frajdę
        zafundować szczecinianom. A kiedy to będzie? Już na wiosnę?
        • Gość: baloniarz 30 miejsc IP: 195.124.114.* 12.11.08, 13:26
          to przeca Husejko, Krzystek, Nitras i jeszcze paru sie tam zmiesci a
          potem tylko odciac liny i pa pa
        • andreas.007 Re: Balon w Szczecinie jak w Berlinie !!!!!!!!!!! 12.11.08, 13:31
          nie, no to fajna frajda... ja nie przecze,
          ale kolega Ekspans porównywał balon w Szczecinie do Berlina,
          a ja tylko mówie, ze to juz jest stały element
          nadmorskich kurortów...

Kolega Ekspans nawet doszukuje sie tu sukcesu Szczecina,
          dlatego tylko o tym wspomniałem - bo dla mnie szczerze mówiac
          wiekszym sukcesem byłaby smazalnia rybki swiezej w Szczecinie!

Powtórze - ciesze sie, ze takie cos bedzie i ma nadzieje,
          ze nie zerwie sie, jak w Krynicy...

A jest to lot jedno osobowy, maks chyba dwu!
          • andreas.007 Re: Balon w Szczecinie jak w Berlinie !!!!!!!!!!! 12.11.08, 14:36
            o przepraszam ten nad Szczecinem ma byc 30. osobowy...
            ale jak bedzie 10 chetnych?

W Krynicy był jedno maks dwuosobowy.

No, to rzeczywiscie nasz balon pretenduje bardziej do Berlina.
            Wielki swiat zawita pa Psia Polane!
            • Gość: Prezes to jest BALON na miare naszych mozliwosci IP: 195.124.114.* 12.11.08, 15:23
              • gentelmenel i lepszy taki niz wroclawski 12.11.08, 16:04
                bo tamten raz ze nie latal tylko sie pompowal, to dwa ze pekl.

fajna inicjatywa. szkoda ze nie mozemy miec malego turystycznego sterowca do
                lotow nad miastem. to dopiero fajny widok. ale ciesza i takie male kroki
          • Gość: floating.president Re: Balon w Szczecinie jak w Berlinie !!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 17:12
            > Kolega Ekspans nawet doszukuje sie tu sukcesu Szczecina,
            > dlatego tylko o tym wspomniałem - bo dla mnie szczerze mówiac
            > wiekszym sukcesem byłaby smazalnia rybki swiezej w Szczecinie!
            Kolega Ekspans ma manierę uznawania za sukces rzeczy zaplanowanych,
            które jeszcze nie istnieją.Ma takie tendencje floatingowe, że tak
            pozwolę sobie to określić.
            Taki balon (30 osób i możliwość do 300 m) to inwestycja rzędu ok. ca
            8 mln zł i jeżeli inwestor uzna , że to się spłaci to ....hulaj
            dusza albo nawet hula-hoop :-)
            • Gość: Ekspans Re: Balon w Szczecinie jak w Berlinie !!!!!!!!!!! IP: 83.168.108.* 12.11.08, 20:35
              Takie balony na 30 osób widziałem nie tylko w Berlinie ale i w Funchalu na Maderze he he i byłem swiadkiem jego urwania i pęknięcia w marcu 2007 r.w czasie silnego wiatru, leżał jak kawał szmaty na plaży www.balonmadera.jpg.pl/
              • exman Kto kogo w balona rabi ? 12.11.08, 20:38
                Był Miś ? Był i co , źle wam z nim było, powsinogi ?!!! Oczko mu się trochę
                tylko a wy już, że nietypowy, mało szczeciński był. Pierwszy oddam salwę do tej
                balonowej prezerwatywy !
                • gentelmenel Re: Kto kogo w balona rabi ? 12.11.08, 22:41
                  chlopie ty oddaj salwe naprawde do prezerwatywy bo ci sperma na mozg bije. to
                  mnie nie bawi, to mnie przeraza ze w zadnym temacie nie umiesz zabrac glosu
                  ktory wnosi cos w dyskusje. ba tobie chyba sie nawet wydaje ze wnosisz tu humor...
                  • Gość: gość hahaha IP: *.cable.smsnet.pl 12.11.08, 23:35
                    tak mnie rozśmieszyłeś, że nie mogę przestać! Niestety wielu jest
                    tutaj desperatów, ale dajesz im radę :)
                  • exman Re: Kto kogo w balona rabi ? 13.11.08, 07:59
                    Menelu, "gentel" to sobie na ślinę przylepiłeś, czego nie trzeba nawet zbytnio
                    udowadniać. Walnij sobie spowrotem w kanał, zima idzie.
                    • gentelmenel Re: Kto kogo w balona rabi ? 13.11.08, 12:59
                      exman napisał:
                      spowrotem

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=374&w=74628725&a=74776400

• Gość: fly.president Re: Balon w Szczecinie jak w Berlinie !!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 06:26
                Balon w Berlinie nie jest podnoszony na wysokość nawet 150 m a co
                dopiero na 300 metrów. To bardzo istotna różnica zarówno w cenie jak
                i ocenie realności tej publikacji. Podejrzewam, że tym inwestorem
                stał się gwałtownie po 5 piwie jeden ze współbiesiadników pana
                rewdahtora :-)
          • Gość: ala Re: Balon w Szczecinie jak w Berlinie !!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 15.11.08, 16:26
            pan andres007 - gratuluje wyzyn untelektualnych :D
            balon i podziw panoramy wkolo. no i te twoje cluby i puby. a
            szczecin jak wioska jest tak zostanie tylko ze z atrakcjami dla
            staruszkow :)
            pozdrawiam andreas, startuj na prezydenta :) z tamtego stanowiska
            bedzie ci latwiej szczecin zmieniac na miasto ze smazalnia rybek,
            balonowymi panorami. hehe - pewnie zamiast hasel "szczecin - wies z
            tramwajami" bedzie propagowane haslo: "szczecin ma tramwaje no i
            BALON :)" sukces na miare naszych czasow. gratuluje.
            aaa i jeszcze jedno adres - nie zapomnij ogrodzic jasnych bloni,
            zeby trawa sie nie zniszczyla :)
          • Gość: nat Re: Balon w Szczecinie jak w Berlinie !!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 14:32
            Drogi kolego balon pomieści az 30 osob! Nie bedzie to takie
            malenstwo jak nad morzem! Sama lecialam w Barlinie balonem
            identycznym jak ma byc w Szczenie i naprawde niezłe przezycie,
            widoki sa super. Myslałam ze bedzie to nudne, ale naprawde az strach
            jak wjerzdza sie na sama gore! Podobno balon w Szczenie ma latac na
            150 i 300 metrow!
    • Gość: zona.pijaka Verne w balona robią IP: *.chello.pl 12.11.08, 23:32
      śmiałam się ze starym jak pani z ZUK powiedziała że to jak z bajki czy filmu
      fantastycznego widzieć taki balon.
      A co Juliuszem Verne przecież dzieci to czytały ze 100 lat temu
    • adam81w Re: Balon w Szczecinie jak w Berlinie !!!!!!!!!!! 13.11.08, 03:44
      A nawet lepszy niż w Berlinie bo nasz polski.
    • Gość: . No, no intelektualni kastraci, żeby tylko IP: *.cust.tele2.pl 14.11.08, 19:15
      nie ten sam język.
      • Gość: ala Re: No, no intelektualni kastraci, żeby tylko IP: *.adsl.inetia.pl 15.11.08, 16:27
        pan andres007 - gratuluje wyzyn untelektualnych :D
        balon i podziw panoramy wkolo. no i te twoje cluby i puby. a
        szczecin jak wioska jest tak zostanie tylko ze z atrakcjami dla
        staruszkow :)
        pozdrawiam andreas, startuj na prezydenta :) z tamtego stanowiska
        bedzie ci latwiej szczecin zmieniac na miasto ze smazalnia rybek,
        balonowymi panorami. hehe - pewnie zamiast hasel "szczecin - wies z
        tramwajami" bedzie propagowane haslo: "szczecin ma tramwaje no i
        BALON :)" sukces na miare naszych czasow. gratuluje.
        aaa i jeszcze jedno adres - nie zapomnij ogrodzic jasnych bloni,
        zeby trawa sie nie zniszczyla :)
        • andreas.007 Re: No, no intelektualni kastraci, żeby tylko 15.11.08, 23:12
          Prosze przeczytaj sobie moje posty najpierw ... tak?
          A potem prosze napisz jeszcze raz...
          Przepraszac mnie nie musisz.
          • andreas.007 Re: No, no intelektualni kastraci, żeby tylko 15.11.08, 23:17
            Dla ułatwienia moje posty o balonie:
            Dziecko masz tu z czego sie ciesze,
            nie z balona, ale z tego ze zadaszenie zrobia na cała widownie,
            (...)
            na uzbieranie jakiejs tam ilosci chetnych..."
            (...)
            Gosciu zwany Kabel co Ty porownujesz
            zasrany wodolot czy balon do tej imprezy...
            ========================

Widze, ze nawet nie wysiliłas sie na zrozumienie pisanych
            przeze mnie postów, a moze nawet nie przeczytalas...
            To juz wyzyny ingnoracji i lekcewazenia!
            • andreas.007 Re: No, no intelektualni kastraci, żeby tylko 15.11.08, 23:35
              i jeszcze forowiczko Alu, porównałem balon do smazalni ryb,
              a nawet stwierdzilem, ze smazalnia ryb bylaby wiekszym "sukcesem"!

Natomiast nie pretenduje i nie mam zamiaru na prezydenta,
              ja swoje zycie urzadzilem, jak chcialem -
              jestem zadowolony, korzystam z zycia, czego i Pani zycze,
              a takze szczecinianom i Szczecinowi!
              • Gość: ala Re: No, no intelektualni kastraci, żeby tylko IP: *.adsl.inetia.pl 16.11.08, 09:45
                no to tylko pogratulowac zadowolenia z zycia :)
                jak juz wspomnialam, wszystkich postow do tego tematu twoich nie
                przeczytalam, ale tam gdzie na fora zajrzalam, twoja krytyka jest w
                duzych ilosciach obecna (procz amfiteatru). to jest chyba troche nie
                fear - kazdy pomysl negujesz i krytykujesz. wszystko co w miescie
                sie dzialo/ma dziac jest bee, niepotrzebne i niedobre. a ja mysle,
                ze to tylko przez opieszalosc urzedowa pewne sprawy nie dochodza do
                skutku (tak jak np budowa aquaparku - byly biznesplany, byly plany
                ale w urzedzie komus nazwisko sie nie spodobalo - a bylo to 1,5 roku
                temu, wiec juz moglibysmy cieszyc sie aquaparkiem). nie mamy zadnej
                imprezy, ktora moglaby byc wizytowka szczecina -ZADNEJ! jakis
                festiwal boogi brain.... ? dni morza? i co dalej? pustynia. a jasne
                blonia zamiast byc wykorzystywane jak nalezy to robia z nich miejsce
                pielgrzymek i spiewow koscielnych ;/ moze o balonie nie doczytalam -
                przepraszam, ale to miasto to jest pomylka. najlepiej kazdy pomysl
                odrzucic, bo ktos w urzedzie mialby za duzo pracy i nie daj Boze
                problemow, z powodu porzadnej imprezy, ktora moglaby wypromowac
                miasto (bo plakaty FG 2050 chyba nie docieraja do wszystkich. do
                mnie na pewno nie).
                Pozdrawiam andreas!
                • Gość: Ekspans Re: No, no intelektualni kastraci, żeby tylko IP: 83.168.108.* 19.11.08, 15:34
                  W Krakowie za miesiąc będzie podobny balon miał już być latem ale no nie wyszło
                  • cbaabc Jęki malkontentów 19.11.08, 15:43
                    Były problemy z Urzędem Lotnictwa - nie wiedzieli jak to
                    zdefiniować, u nas już nie powinno być takich problemów.
                    Teoretycznie.

Co do Psiej Polany - tam są tak własciwie dwie polanki. Jedna jest
                    okrągła i bliżej ulicy. Pewnie o ten teren idzie? No bo pojawiały
                    się głosy, że psą sralnie się odbiera, a to nieprawda.

A w Krakowie też z dupy strzelali, że źle, że niepotrzebne i w ogóle
                    ch... z patatajnią. Szczecin, Łódź i Kraków to najbardziej
                    malkontenckie miasta.

forum Kraków i jęki malkontentów
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=85814117&a=85963865
                    • andreas.007 Re: Jęki malkontentów 19.11.08, 15:58
                      tak, samorzadowcy jak sie nawciagaja amfy i napala marychy,
                      to maja piekne wizje, nawet pływajace...

Potem wszystko w ich wizjach narkotycznych jest piekne...

Ale przychodzi moment, ze wszystko sie wali.
                      • cbaabc Re: Jęki malkontentów 19.11.08, 16:02
                        Ale co to ma do tej inicjatywy?

A markę miasta nie wymyślił urząd tylko prywatna firma. Trzymaj się
                        faktów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka