cieka-wy 26.11.08, 09:43 Przed świętami sporo promocji. Reklamuje się Cyfra, Cyfrowy Polsat, N i inne. Którą Waszym zdaniem najlepiej wybrać i dlaczego ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dixi Re: Telewizja cyfrowa. IP: *.chello.pl 26.11.08, 16:51 UPC też mi zaproponowało wejście na większy pakiet do programów cyfrowych. I się zastanawiam? Na razie jestem w 3 pakiecie analogowym, gdzieś ok 50 kanałów większość to śmietnik, ale 3, 4 programy są godne śledzenia i to mi wystarcza.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleh Re: Telewizja cyfrowa. IP: *.xdsl.centertel.pl 26.11.08, 17:01 Poza sportowymi w zasadzie wszystkie programy sa te same (chociaz tylko cyfPolsat ma razem TVP, Polsat i TVN)... Jesli jednak masz mozliwosc korzystania z kablowki to nie masz po co zmieniac (chyba, ze masz w domu jeden telewizor)... Odpowiedz Link Zgłoś
asdf401 Re: Telewizja cyfrowa. 26.11.08, 17:46 Pakiet kablówki UPC zamieniony na cyfrowy UPC dodaje trochę kanałów przy zakupie większego pakietu. Największą atrakcją będzie jednak to nagrywanie wybranych programów i program telewizyjny wreszcie na jednym z kanałów. Dla mnie UPC pozostaje bezkonkurencyjne dlatego, że mają Polsat Sport i Polsat Sport Extra - przy wyborze innej cyfrówki nie ma tych kanałów (chyba). Odpowiedz Link Zgłoś
cieka-wy Re: Telewizja cyfrowa. 27.11.08, 10:05 A jeśli sport mnie nie interesuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Telewizja cyfrowa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 10:37 To jesteś Rokitą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Telewizja cyfrowa. IP: *.xdsl.centertel.pl 27.11.08, 15:26 Raczej kolega Raczka :-))) Odpowiedz Link Zgłoś