Gość: blood IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 29.10.03, 21:08 jak na moj gust to ty zabardzo zorientowany jestes??a moze ty siedzisz gdzis tam w srodeczku magistratu ?? co ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wujtarabuk Re: do absztyfikanta 29.10.03, 21:10 Absztyfikanta nie ma w domu, poszedl zalozyc podsluch w urzedowym kiblu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasiek Re: do absztyfikanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.10.03, 21:12 Gość portalu: blood napisał(a): > jak na moj gust to ty zabardzo zorientowany jestes??a moze ty siedzisz gdzis > tam w srodeczku magistratu ?? co ?? Blood, a Ty co taki wybredny jesteś, czyżby urzędnicy z magistratu na Twój gust nie byli godni pisania na forum ? A moze jeszcze przeszkadzają Ci przysłowiowi Żydzi i Cykliści, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blood Re: do absztyfikanta IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 29.10.03, 21:23 nikt mi nie przeszkadza :)) a jak urzednicy chca pisac to niech pisza.. :) tylko czasem absztyfikant pisze tak jakby mial informacje z pierwszej reki... no chyba ze zycie magistratu to jego hobby... jesli tak to wycofuje pytanie :D Odpowiedz Link Zgłoś
stakan1 Re: do absztyfikanta 30.10.03, 09:05 Gość portalu: stasiek napisał(a): > Gość portalu: blood napisał(a): > > > jak na moj gust to ty zabardzo zorientowany jestes??a moze ty siedzisz gdz > is > > tam w srodeczku magistratu ?? co ?? > > Blood, a Ty co taki wybredny jesteś, czyżby urzędnicy z magistratu na Twój gust > > nie byli godni pisania na forum ? > A moze jeszcze przeszkadzają Ci przysłowiowi Żydzi i Cykliści, co? Mnie przeszkadzają ! Odpowiedz Link Zgłoś
longpley Re: do absztyfikanta 29.10.03, 21:30 Absztyfikant po wzruszeniach związanych z serialem "M jak miłość", udał się do łazienki, gdzie pierze skarpety przed jutrzejszą służbą publiczną w gmachu przy Armii Krajowej. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant moja ulubiona ksiazka z dziecinstwa 30.10.03, 08:55 To byla ksiazka o piratach pt. "Kapitan Blood". :) Skarpetek nie piore, bo dosc skutecznie robi to moja pralka. Nie sa one tez kolorowe, bo nie jestem bikiniarzem (za Adamem Michnikiem), ani jak okresla to poslanka Blochowiak "pedalem". W UM nie pracuje i nigdy tam nie pracowalem. Za troske dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gacek Re: moja ulubiona ksiazka z dziecinstwa IP: *.xl.pl 30.10.03, 15:53 Co to może radnym tej wiochy jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: moja ulubiona ksiazka z dziecinstwa 04.11.03, 16:06 Nie jestem radnym, a Szczeci nie jest wiocha. Szczecin jest polmionowum i pieknym miastem ciemiezonym przez niekompetentnego prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant poprawiony i uzupelniony post 04.11.03, 16:13 Zbyt szybko nacisnalem enter;) Nie jestem radnym, a Szczecin nie jest wiocha. Szczecin jest polmilionowym i pieknym miastem ciemiezonym przez niekompetentnego prezydenta. Jesli macie do mnie jakies pytania, to zapraszam na priv: absztyfikant@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żyleta absztyfikant-bravo IP: 217.153.159.* 04.11.03, 22:44 absztyfikant napisał: > Nie jestem radnym, a Szczeci nie jest wiocha. Szczecin jest polmionowum i > pieknym miastem ciemiezonym przez niekompetentnego prezydenta. Lepiej bym tego nie ujoł ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hryn Re: absztyfikant-bravo IP: *.dami.pl 04.11.03, 22:55 > Lepiej bym tego nie ujoł ;-) A ja bym lepiej to "ujoł" Idz sie chłopie naucz ortografi i sie nie kompromituj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juras Absztyfikant WPADŁEŚ a może to nasza męska MJW IP: *.zacheta.net 04.11.03, 17:18 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=5752081&a=8891368 Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Absztyfikant WPADŁEŚ a może to nasza męska MJ 04.11.03, 19:51 Wcale nie wpadlem, napisalem o tym kilka godzin temu na forum Szczecin. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś