konst.anty 01.01.09, 13:34 Witajcie . Mam do was pytanie . Dlaczego na stronie internetowej um.szczecin nie ma herbu Szczecina, a za to są te potworne platformiane bazgroły. Czyżby Szczecin nie miał już herbu ? konstanty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Bazgroły IP: *.globalconnect.pl 01.01.09, 14:23 Nie wiem gdzie jest Gryf, ale Krzystek powinien za to dostać w twarz! Odpowiedz Link Zgłoś
fistsoffury Re: Bazgroły 01.01.09, 14:36 za to to kopa w dupę, za to w twarz z jednej strony za mieszkanie a z backhendu drugi raz za doprowadzenie miasta do rangi powiatowego grajdołu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no dość tego Czy była jakaś uchwała radnych? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.09, 15:49 O zmianie herbu miasta Szczecin na bohomazy napaćkane POd wpływem trawki? Zmienił nazwę miasta, zmienił Gryfa, co ten facet sobie wyobraża "miasto to JA"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christal Szczecin=Stettin IP: *.hsi3.kabel-badenwuerttemberg.de 01.01.09, 16:12 herb jest, jaki problem Odpowiedz Link Zgłoś
konst.anty Re: Szczecin=Stettin 01.01.09, 16:22 Christal, czy ty wiesz jak wygląda herb Szczecina? Nie wiesz. Obojętnie czy napiszesz nazwę miasta Szczecin, czy Stetin, to zawsze będzie się Ono pieczętowało herbem Książęcym. A na stronie U.M Szczecin nie ma herbu , są tylko jakieś bazgroły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Szczecin=Stettin IP: *.tbcn.telia.com 01.01.09, 16:33 Gość portalu: Christal napisał(a): > herb jest, jaki problem Kryska, rewizjonizm przez ciebie przemawia (((-: Co tam u Eriki slychac? Odpowiedz Link Zgłoś