Dodaj do ulubionych

profesor Stepaniuk zamordowany?

07.11.03, 22:18
czy ktos jeszcze pamieta profesora Stepaniuka ze szkoly na Sowinskiego? byla
to moja pierwsza skryta milosc, mialam 15 lat. Serce mi peklo, kiedy sie
dowiedzialam, ze jest gejem.
Dopiero niedawno dowiedzialam sie - i serce peklo mi po raz drugi - ze
zamordowano go w jakichs okropnych okolicznosciach wiele lat temu
czy ktos cos o tym wie?
Obserwuj wątek
    • Gość: G..a Re: profesor Stepaniuk zamordowany? IP: 217.153.159.* 18.11.03, 23:51
      To było w latach 70- tych. Był cudownym człowiekiem, lektorem języka
      rosyjskiego na WIET-cie Politechniki. Nie miałam z nim zajęć, ale doskonale go
      pamiętam. To nieszczęście stało się w czasach moich studiów. Nie mogliśmy się
      pozbierać, popłakiwałyśmy w akademiku.
      • isanda Re: profesor Stepaniuk zamordowany? 29.12.03, 00:03
        nie dla sensacji pytam, naprawde chcialabym wiedziec, bo byl bardzo waznym
        czlowiekiem w moim zyciu - wiec, czy wiesz co sie stalo, jak to sie stalo,
        dlaczego? ty juz swoje odplakalas w akademiku, a ja dowiedzialam sie o tym
        dopiero teraz,
        • Gość: G..a Re: profesor Stepaniuk zamordowany? IP: 217.153.159.* 10.01.04, 22:45
          Szczegóły po latach nie są już tak ważne. Sprawa była dość głośna. Najlepiej
          poszukaj w starych rocznikach "Głosu Szczecińskiego" lub "Kuriera".Bardzo
          szanowałam prof. Stepaniuka i nie chcę tego wspominać z osobami, których nie
          znam.
    • Gość: rysia Re: profesor Stepaniuk zamordowany? IP: *.caregroup.org 21.09.04, 08:15
      znaleziono go przywiazanego do krzesla w swoim mieszkaniu nad Moda Polska..
      przebity kilkunastoma nozami ktore zreszta kolekcjonowal...
      byly kochanek...
      znalazla go sluzaca...
    • Gość: Martin Re: profesor Stepaniuk zamordowany? IP: *.tbcn.telia.com 18.01.15, 14:51
      Czesc tak ja wiem wszystko na temat mordrestwa Stepaniuka morderstwa dokonano styczen 1977 i znalem morderce
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka