Dodaj do ulubionych

ATNT Group

17.01.09, 16:42
Witam=]
Mam pytanko... Czy ktoś z wam miał kontakt/doświadczenia z ATNT group? czy
ktoś współpracował z nimi? a może mi ktoś powie jak wygląda praca dla nich?
czekam na odpowiedzi=]
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: ATNT Group IP: *.gprs.plus.pl 28.02.09, 20:23
      za dużo nie wiem, na czym ta praca ma polegać mimo ze byłam na rozowmie, nie powiedzieli żadnych szczegółów.
      wszysich umówili na ta samą godzine na rozmowe kwalifikacyjną a potem kazali samemu dzwonić i dopytywac o wyniki.
      na formum Zieloneh Góry można znaleść nie przychylne informaje.......
    • Gość: rafiki Re: ATNT Group IP: *.chello.pl 18.03.09, 12:59
      aktualnie ja tam pracuje 4545015 to moje gg napisz co chcesz wiedziec to ci
      wyjasnie. pozdrawiam
    • Gość: Anuba Re: ATNT Group IP: *.chello.pl 27.03.09, 09:18
      Ogólnie jeśli się dostaniesz, co wcale nie uważam za lód szczęścia, to zaproszą
      Cię na jakiś dzień na godzinę 10:00. Po czym przyjedziesz na tę 10:00 i będziesz
      czekać aż łaskawie ktoś do Ciebie wyjdzie. Po czym przedstawią Ci jakiś panów i
      powiedzą, że masz iść z nimi. Pójście z nimi będzie polegało na łażeniu po
      domach i wciskaniu ludziom usług NETII ;] Czyli domokrąstwo w najgorszym wydaniu
      - telekomunikacja...
      • Gość: fantasy Re: ATNT Group IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.09, 16:05
        Właśnie, wie ktoś coś konkretnego o tej firmie z siedzibą na Bandurskiego 59a?
        Tak jak wyzej zostalem zaproszony na 10 rano ale chodzic po domach nie bede na 100 %
    • Gość: uny Re: ATNT Group IP: 91.199.246.* 24.04.09, 08:37
      Masakra, czysta akwizycja. Włażenie ludziom do domów i
      udowadnianie,że Netia jest lepsza niż TP. Co może i jest racją ale
      nie każdemu klientowi jest opłacalna zmiana operatora. Jeden dzień
      pracowałem w ten sposób a kaca moralnego mam do dzisiaj.
      zdecydowanie nie polecam.
      • Gość: daun Re: ATNT Group IP: *.chello.pl 27.05.09, 16:18
        czy ta organizacja piramidy też dzwoni po domach?
        Bo ja nie wyrabiam.
      • Gość: Herman Re: ATNT Group IP: *.rzeszow.mm.pl 23.07.09, 13:35
        Człowieku mylisz akwizycje z systemem aplikacyjnym. Praca na produkcie netia,
        cyfra+ to nie wciskanie ludziom produktu tylko reklama i promocja usługi. Są
        ludzie ktorzy sie do tego nadaja i klienci sa zadowoleni... a inni sa malo
        kreatywni i wciskaja na sile... Ty chyba do takich nalezysz... a szkoda bo
        bedziesz zyciowym kwasem... a takich olewamy cieplym moczem... :P
        • Gość: kris Re: ATNT Group IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.09, 08:59
          Widze ze urodzony z ciebie akwizytor, za cholere bym nie wpuscil cie do domu i
          szkoda mi ciebie ze ci glupot naadali i ty w to uwierzyles, ale jesli lubisz byc
          akwizytorem i naciagac ludzi po to zeby nabic kase twojemu szefowi to juz twoja
          sprawa. Pozdrawiam:)
          • Gość: Były pracownik Re: ATNT Group IP: *.hades.net.pl 23.12.09, 18:55
            Ja wam powiem ze nie jest źle. Pracujesz faktycznie na lepszym
            produkcie, atmosfera jest super, szefostwo równi ludzie, pomagają iść
            do przodu, awansować, rozwijać się, przyjmować ludzi, karmią
            możliwościami awansów na managera, nakręcają na otworzenie własnego
            biura, dają Ci nawet kasę na nie, wynajmują mieszkanie i lokal.
            Chce się dla samej atmosfery przychodzić do tej prazy. No i wszystko
            by było pięknie ładnie, tylko w pewnym momencie jak już Cię
            wyeksploatują do granic możliwości (bo ileż można się sztucznie
            nakręcać i dawać po sobie bluzgać ludziom) to następuje zmiana o 180*
            i wracasz raz z terenu bez wyniku i słyszysz "Tobie już podziękujemy
            za współpracę, idź sobie do domu"
            Po czym po kilku dniach np dzwonią do Ciebie pozostali z pretensjami
            jaki to Ty jesteś fałszywy itp. Po prostu starają się odciąć Cię od
            grupy ponieważ już nad Tobą nie mają kontroli a wtedy się oczy
            otwierają.
            Zaczniesz robić dym i żądać np otwartej rozmowy przy wszystkich to w
            ciągu kilku dni dostaniesz informację że masz jakieś kary do płacenia
            ponieważ np podpisałeś umowę na telefon u klienta który miał niedawno
            podpięty telefon prze TP wiec przez rok nie może zrezygnować (na
            fakturze na podstawie której uczą Cię pracować, nie ma o tym żadnej
            wzmianki). Oczywiście wcześniej informują Cię że takie sytuacje to
            rzadkość i jak nawet się zdarzą to i tak nie ma się co przejmować
            ponieważ to problem klienta że nas o tym nie poinformował. I tym
            sposobem nie dostajesz części wypłaty. Kolejna część zabierają Ci
            tłumacząc się faktem niewejścia części umów (gdzie wcześniej miałeś
            może raz na tydzień cofkę) no i jak żądasz listy osób które
            zrezygnowały to zakrywają się ochroną danych osobowych...

Na marginesie dodam że wcześniej ta firma właśnie osławionym Tele 2
            się zajmowała do póki nie znikło z rynku polskiego ;)

Tak że fajna przygoda, idzie się dużo nauczyć, poznać fajnych ludzi,
            zdobyć pewności siebie, umiejętności sprzedaży, itp no ale niestety
            co piękne nie trwa wiecznie ;) Piramidka rządzi ;)
        • Gość: ddt Re: ATNT Group IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 18:04
          ..ty pie+dolona szmato...zycze ci zeby ci jakies ziomy dojebaly
          gdzies na klatce...i moze juz płyn z tym swoim cieplym
          moczem...plugawcze ...
          • Gość: sama prawda ;D Re: ATNT Group IP: *.globalconnect.pl 03.02.10, 19:14
            Ha,ha,ha... ;) Jak miło wiedzieć, że gdy zapuka do Ciebie ktoś z ATNT to nie warto tracić czasu.

DDT: jesteś jednym z szefów tej wspaniałej firmy?? ;D Wysokie loty ;)
            Poniosło Cię - co?? Zdarza się najlepszym ;)
            Ha,ha,ha... ;)
          • Gość: były pracownik 2 Re: ATNT Group IP: 109.243.253.* 29.03.10, 21:07
            Praca tam ( jeżeli to można nazwać pracą ) wygląda następująco: Po tym, jak
            złożysz tam swoje CV zapraszają Cię na rozmowę, na której nic konkretnego Ci nie
            powiedzą poza tym, że otwierają nowy odział i szukają ludzi do pracy w biurze
            lub innych nieistniejących tam stanowiskach, co oczywiście jest ściemą. Każą
            oddzwonić i powiedzą, że zapraszają na dzień próbny. Przygotuj się wtedy na
            chodzenie po domach od ana do wieczora i naciąganie ludzi na usługi Netii. Żadne
            konkretne zatrudnienie w tej firmie nie wchodzi w grę. Dostaniesz umowę
            zlecenie, która będą Ci przedłużać co miesiąc. Dojazd w teren na własny koszt.
            Jak bym chciał opisać tu wszystkie ściemy, które pociskają, to by mi czasu nie
            wystarczyło. Menagerowie w tej firmie to prostaki żywcem od pługa odciągnięte,
            którym wystaje więcej słomy z butów niż strachowi na wróble, co doskonale
            potwierdza wypowiedź kolegi powyżej. Potrafią wiele nauczyć, ale nie za darmo.
            Pracowałem tam rok czasu co prawda w innym oddziale, ale wszędzie to wygląda tak
            samo. A jeżeli kolega "kozak" co wypowiadał się wcześniej szuka konfrontacji na
            klatce to zapraszam go do mnie na osiedle ze swoimi akwizytorami w garniturkach,
            które mama kupiła im na maturę. Pozdro
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka