Dodaj do ulubionych

LAPTOPIE! Prawdziwa cnota krytyk sie nie boi

11.11.03, 17:14
Ja was krytykowalem w watku o laptopie o parszywe atakowanie np. Wandy
Rapaczynskiej czy Michnika, ktorzy o was w zyciu nie slyszeli i nie uslysza.
Opamietajcie sie, bo jestem juz bardzo wami znudzony. A ulice Kopernika bede
omijal szeroki lukiem.
Obserwuj wątek
    • Gość: x przeprosiny ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 18:58
      ja mam czas stary, jutro pracujący dzień, pracownicy zajmą się tobą via
      internet a także większość użytkowników naszych sieci w zamian za zniżki
      abonamentowe, każdy po 15 minut dziennie. To wystarczy a co najważniejsze
      wszystko w ramach prawa. Odechce ci się walić błockiem w tematach o których
      nic nie wiesz. Jak chcesz znać prawdę to zapraszam na Kopernika. nie musisz
      się bać, jesteśmy cywilizowani. Jak poznasz prawdę to i przeprosiny zobaczę na
      forum.
      • Gość: laptop priv. Re: przeprosiny ?? IP: *.zol.univ.szczecin.pl 11.11.03, 23:19
        Gość portalu: x napisał(a):

> ja mam czas stary, jutro pracujący dzień, pracownicy zajmą się tobą via
        > internet a także większość użytkowników naszych sieci w zamian za zniżki
        > abonamentowe, każdy po 15 minut dziennie. To wystarczy a co najważniejsze
        > wszystko w ramach prawa. Odechce ci się walić błockiem w tematach o których
        > nic nie wiesz. Jak chcesz znać prawdę to zapraszam na Kopernika. nie musisz
        > się bać, jesteśmy cywilizowani. Jak poznasz prawdę to i przeprosiny zobaczę
        na
        > forum.

Ale metody macie dosc parszywe. Niezależnie od tego, co mam do
        Abszt., ...parszywe. I co, X ? Podaliscie adres i czekacie na oklaski? Grożby,
        szantaż, i to wszystko "w ramach prawa"? Oj, nie jestem taki pewny...
        • Gość: x Re: przeprosiny ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 23:38
          a kto tu komu grozi?? w ramach prawa znaczy twórcza krytyka na forum gw
          dotycząca obydwu panów. nie wymyślaj sobie. za dużo się filmów naoglądałeś.
          poczytaj sobie forum to zobaczysz co kolesie wypisują. na każdy temat są
          dobrzy. klakierzy GW. jak można krytykować to można, chyba że mnie nie można a
          im można to przepraszam ale wtedy to trąci ustrojem którego nie lubią.
    • Gość: x cnota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 19:03
      jak byś zapomniał adresu tchórzu to ci przypomnę - LAPTOP, pasaż A-Z, ul.
      Kopernika 3-4-5, Szczecin. zapraszam. przecież jesteś taki dociekliwy w
      szukaniu prawdy. Jak nie przeprosisz to jak żyje nie dam ci spokoju. Miłego
      dnia życzę
    • Gość: erni_neo Re: LAPTOPIE! Prawdziwa cnota krytyk sie nie boi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 19:16
      cnota się krytyk nie boi??, to czego ty się boisz absztyfikant? cnota to się
      nie boi ale reputacja owszem. Jak twoja reputacja zostanie troszkę
      nadszarpnięta na forum to zrozumiesz o czym tu do ciebie rozmawiam.
      • absztyfikant Re: LAPTOPIE! Prawdziwa cnota krytyk sie nie boi 11.11.03, 22:44
        JESLI CZUJECIE SIE POKRZYWDZENI PRZEZ GAZETE TO DLACZEGO NIE POJDZIECIE Z TYM
        DO SADU ?
        • Gość: rado gazeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 22:51
          gazeta zadała sobie trud i przysłała panią redaktor by porozmawiać. Ty
          natomiast pryszczaty krytyku masz wszystkich gdzieś. Dowalasz wszystkim i za
          wszystko. Myślisz że inni nie mają prawa do krytyki twojej krytyki
          • absztyfikant Re: gazeta 11.11.03, 22:55
            Mozesz mnie rytykowac. Ja cie nawet do tego zachecam. Ale rob to na swoje
            konto. Nawet teraz sie podszywasz pod rado. Jestes zwyklym malolatem.
            • Gość: rado podszewka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 23:06
              ja się nie podszywam, nazywam się radek stąd rado, mój kumpel jest aspirantem
              i kanciarzem stąd absztyfikant, nikt tu za nikogo się nie podszywa. mamy takie
              ksywki. A co nie można. Jak chcesz to możesz odkupić prawa do mojej ksywy
              wtedy ją zmienie na cwaniak_rado albo filozof_absztyfikant_kant
              • absztyfikant Re: podszewka 11.11.03, 23:10
                Porownujesz mnie z (filozofem) Immanuelem Kantem prostaczku. Nie podlizuj sie.
                • Gość: rado filozof IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 23:23
                  nie z tym jak mu tam emanułel czy cóś, porównuję cię z filozofem jako postacią
                  z filmu rejs. fajny jest. szkoda że jestem prostakiem jak mnie nazywasz. już
                  krok jak nazwiesz tak ludzi z magistratu o których tak często piszesz. to na
                  pewno jest wyraz dobrego smaku i wychowania. Filozof z kolczykiem w nosie hłe
                  hłe
              • Gość: rado Re: podszewka IP: 111.111.51.* 11.11.03, 23:25
                Gość portalu: rado napisał(a):

mamy takie
                > ksywki. A co nie można.

mozna najlepiej zrob sobie zlodziej laptopow. to najbardziej adekwatne. albo
                mas zkradzionego laptopa zanies na kopernika. pozdrawiam rado prawdziwy
                • Gość: absztyfikant Re: podszewka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 23:32
                  powiesić gości z laptopa, na drzewo z nimi, rado też jest tego zdania, spalić
                  wszystkie laptopy
          • Gość: rado Re: gazeta IP: 111.111.51.* 11.11.03, 23:22
            Gość portalu: rado napisał(a):

> gazeta zadała sobie trud i przysłała panią redaktor by porozmawiać. T

lecz sie kretynie. pozdrawiam rado prawdziwy.
    • absztyfikant Re: LAPTOPIE! Prawdziwa cnota krytyk sie nie boi 11.11.03, 19:27
      Predzej sie do Samoobrony zapisze niz was przeprosze. Zycze milej zabawy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka