Dodaj do ulubionych

do pracownikow firmy LAPTOP

IP: 217.153.94.* 12.11.03, 22:05
Jestescie oszolomami. Swoim glupim spamem psujecie tylko fajne watki, bo
ludzie zamiast dyskutowac merytorycznie traca czas na boje z wami - zwyklymi
prostakami. A kto wie, moze i paserami. Na miejscu Gazet zrobilabym z wami
porzadek. Miejcie troch wstydu, Zrozmumcie, ze to antyreklama waszego
szemranego interesu.
Obserwuj wątek
    • Gość: x Re: do pracownikow firmy LAPTOP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 22:43
      dlaczego??, mamy jakieś mniejsze prawa??
      • Gość: ewa Re: do pracownikow firmy LAPTOP IP: 217.153.94.* 12.11.03, 22:45
        jestem za wolnoscia wypowiedzi, ale tez za wolnoscia od glupoty. wyborcza
        powinna was kasowac...
        • Gość: x Re: od pracownikow firmy LAPTOP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 22:48
          dlaczego tak sądzisz?? bo nie krytykujemy jak twoi ulubieńcy absztyfikant,
          rrado, e.beata? po co jest forum?? bądziemy sobie pisać, a dlaczego by nie,
          fajnie tu
          • Gość: ewa Re: od pracownikow firmy LAPTOP IP: 217.153.94.* 12.11.03, 22:50
            co oni maja do tego... zasmiecasz forum!!!!!!!!! TY, nie oni.
            • Gość: x Re: od pracownikow firmy LAPTOP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 22:53
              ja się swobodnie wypowiadam, nie rozumiem o co ci chodzi. Nic nie mam do nich
              to fajne chłopaki, nawet z jednym z nich spałem. Polemizujemy sobie na forum
              to wszystko
              • Gość: ewa Re: od pracownikow firmy LAPTOP IP: 217.153.94.* 12.11.03, 22:54
                kup sobie dmuchana lalke zboczencu i paserze
                • Gość: x Re: od pracownikow firmy LAPTOP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 22:56
                  jak piszesz to zwróć uwagę że w twoim temacie jest od pracowników - pracujesz
                  tam?? p.s. wolę absztyfikanta
                  • Gość: ewa Re: od pracownikow firmy LAPTOP IP: 217.153.94.* 12.11.03, 22:57
                    to jedz z nim do holandii i wez slub. a forum nie zamiecaj.
    • Gość: dzuwa Re: do pracownikow firmy LAPTOP IP: *.iscnet.pl 12.11.03, 23:59
      Najwyższy czas zrobić przegląd ląbardów bo 3/4 z nich handluje kradzionym
      towarem zaś normom jest przyjmowanie trefnego towaru na kradzione dokumenty.
      • Gość: Marian Re: dzuwa IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.11.03, 00:17
        Tak a "dzuwa" to chora dewotka siedząca w domu i myśląca co by tu jeszcze
        napisać o kogo poszkalować! Idz do kościółka i oddaj się w ręce Boga ty nie
        wiesz co piszesz... może jeszcze jakiś klecha tobie pomoże bo EWA to już nie do
        odratowania... już opentana jest tak mocno że zapomniała że istnieje coś
        takiego jak inteligencja! ehhh co tam będę się męczył skoro i tak do nikogo nie
        dociera ŻE FIRMA LAPTOP JEST OK! WSPÓŁPRACOWAĆ Z NIMI TO SAMA PRZYJEMNOŚĆ!
        Marian
        • Gość: dziuwa Re: dzuwa IP: *.iscnet.pl 13.11.03, 00:39
          Widzisz jaki jesteś tępy i malutki -jestem niewierzącym facetem ,a ty popierasz
          takie firmy bo ty nie kradniesz-ty kupujesz to co ukradną inni i myślisz że
          jesteś porządny obywatel.
          • Gość: Marian Re: dzuwa IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.11.03, 00:42
            jestes facetem a "dzuwa" to twój psełdonim artystyczny co? hehehe TY CIOTO
            hehehe!
            • Gość: dziuwa Re: dzuwa IP: *.iscnet.pl 13.11.03, 00:48
              Lepiej pomyśl zanim coś napiszesz (lepiej trzymaj ręce między nogami a nie na
              klawiaturze)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka