switonemsi 16.04.09, 12:40 Najpierw proszę obejrzeć: www.youtube.com/watch?v=gL66LmgRW0A Chciałbym się dowiedzieć kto to zrobił i wziął pieniądze za coś takiego. No przecież to już zupełnie kompromituje uczelnię i miasto! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Plazzek Re: "Reklama" Uniwersytetu Szczecińskiego IP: 195.72.91.* 16.04.09, 13:25 No nie przesadzaj... Przynajmniej się ludziom utrwali, że US jest w Szczecinie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: floating.president Re: "Reklama" Uniwersytetu Szczecińskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 16:05 Tak uczelnię wyobrażają sobie dzieci pańszczyżnianego chłopa, które zarządzają ta uczelnią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED ..... IP: *.27.3.25.ipspace.xilinx.com 16.04.09, 20:55 poziom akurat do tvp szczecin. nie zdziwie sie tez jak to jest ich produkcja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: floating.president Re: ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 04:57 Ty zed prawie zawsze nie rozumiesz POdstawowych a wręcz definicyjnych rzeczy. W tym przypadku nie rozrózniasz produkcji od osoby zatwierdzającej scenariusz. Zabawny jesteś .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED Re: ..... IP: *.27.3.25.ipspace.xilinx.com 17.04.09, 08:42 ale jak zatwierdzajacy scenariusz nie ma pojecia, a ten piszacy go nie ma pomyslu, a jeszcze ci produkujacy go nie za bardzo wkladaja w calosc serce, to jaki efekt bedzie? taki jak na filmie. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny-malkontent ZED, poziom będzie taki jak Nitrasa, Łuczaka... 17.04.09, 22:35 ZED, poziom będzie taki jak Nitrasa, Łuczaka, Krzystka na 148 metrowym mieszkanku i całej tej mieszanki ćpunów-kłamców i remontujących sobie lokale za państwowe pieniądze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED kto ci IP: 195.27.3.* 18.04.09, 10:35 narobil w glowie takiego szamba smutny czlowieku? dla ciebie kazdy temat jest zwiazany z nitrasem, luczakiem i krzystkiem. nawet globalne ocieplenie. sugeruje wizyte w szpitalu w zdrojach. Odpowiedz Link Zgłoś
switonemsi Re: "Reklama" Uniwersytetu Szczecińskiego 17.04.09, 08:59 A gdzie ma niby byc? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: "Reklama" Uniwersytetu Szczecińskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.09, 09:12 No właśnie się utrwaliło... Tych klientów nie obsługujemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vox Re: "Reklama" Uniwersytetu Szczecińskiego IP: *.chello.pl 16.04.09, 13:55 Na końcu filmu powinno być coś o wyskakiwaniu z cynków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczecinomaniak Re: "Reklama" Uniwersytetu Szczecińskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 15:11 Reklama ląduje w wątku "Czas na śmiech" słynnego już Forum Polskich Wieżowców xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziki Re: "Reklama" Uniwersytetu Szczecińskiego IP: *.chello.pl 16.04.09, 15:47 A kto na naszej szczecinskiej Sorbonie jest od marketyngu. Może pani Wijas? Co robi w wydawnictwie? Może Mucha wrócił? A może to pan Michał dorabia nie oficjalnie? Bo przewodnie hasło " Nie samą uczelnią się żyje " A czym jeszcze się żyje ? Wchodzeniem po rynnie, wyrzucaniem z akademika telewizora , lodówki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sza Za moich czasów... IP: *.gprs.plus.pl 16.04.09, 20:07 Jedna z "pożyczonych" od innej uczelni w Polsce wykładowczyń (kiedyś na tej uczelni stanowili większość, co wszystkim przysparzało korzyści)do rozgadanej gawiedzi zwykła mawiać: Bardzo Państwa przepraszam, ale to, co teraz powiem, powinni państwo, jako absolwenci szczecińskiego, bo szczecińskiego, ale uniwersytetu, przynajmniej zapamiętać.I tu padały jakieś szczególnie ważkie treści. Postać potencjalnego studenta US z tej reklamy jest bardziej podobna do zmanierowanych absolwentów. Ta uczelnia niestety ma to w programie.Ci, którzy skończą i się uchronią, robią w życiu fajne rzeczy. "Narybek" nie jest zły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. i juz sonda? IP: *.cable.quicknet.nl 16.04.09, 20:53 ciekawe zachowanie GW - interesujace byloby poznac jaki interes ma GW w dosrywaniu USz... - Adas wie ze panowie redaktory robia sobie w jego gazecie prwatne interesiki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hot Re: i juz sonda? IP: *.chello.pl 16.04.09, 21:55 tak, od pewnego czasu GW zdecydowanie nie lubi US, co więcj - pogłębią szczeciński marazm "tu syf i g...., wladza do d....., co by tu zrobić, aby przywalić" odbiór zwyczajnego spotu marketingowe jest dowodem, na istnienie szczecińskiej zaściankowości a założenie licznika "zagłosuj" może GW ma mranych dziennikarzy i mamy deal - ok - jak zagłosuje 100 Szczecinian łykamy temat spójrzcie na relacje GW z tragedii Kamienia Pomorskiego opisy jak z FAKTU lub SUPER EXPRESSU żenua ... ludzie, opamiętajcie się ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: i juz sonda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 22:08 To nie jest ważne czy spot jest dobry ale ważne jest wspieranie US (a nie uwalanie) bo na uczelniach opiera się rozwój Szczecina.Przecież nie na hasłach typu plywające ogrody czy kupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. akurat problem jest w czym innym IP: *.cable.quicknet.nl 17.04.09, 07:50 niektorzy w GW maja prywatne porachunki z USz - zatrudnieni w konkurencyjnych szkolach wyzszych, tacy ktorzy nie zrobili kariery na USz bo wylecieli i teraz wylewaja frustracje na lamach gazety ktorej sa pracownikami - zbyt ambitni by uznac swoja porazke mszcza sie za brak talentow na calym uniwerku - to sa ludzie ktorzy kieruja sie prywatnym interesem - stad zapytalem sie retorycznie czy Adas wie o tym ze jego gazeta jest nie jego gazeta... Spot durny ale coz... to ze jakies miasto ma pecha ne ma oznaczac ze rozkrecamy akcje propagandowa w stylu skoro miasto ma pecha to poprosimy o bombardowanie... Zadziwia pomysl sondy - stanowczo zapachnialo checia przypie...nia jak najbardziej USz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: akurat problem jest w czym innym IP: *.acx.pl 17.04.09, 10:20 > Zadziwia pomysl sondy - stanowczo zapachnialo checia przypie...nia jak > najbardziej USz. Jaka uczelnia taki spot:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: akurat problem jest w czym innym IP: *.cable.quicknet.nl 17.04.09, 21:16 no coz - jak mysle o jakosci uczelni decyduja absolwenci - znam kilku ktorzy nie wstydza sie ze sa absolwentami USz ai USz sie ich wstydzic nie musi - moze to kwestia kompleksow bo znam tez przecietniakow po renomowanych uczeliach - a moze prawda jest taka ze to od wlasnej potrzeby zdobywania wiedzy zalezy jakosc wlasnego wyksztalcenia i uczelnia ma tu raczej niewieli wplyw. Poza tym nie kwestionuje jakosci spotu - interesuje mnie ze w watku pojawia sie sonda - to jest dla mnie ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zutman Re: akurat problem jest w czym innym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.09, 19:13 Może nie ma się czego wstydzić, ale nie ma się również czym chwalić. Odpowiedz Link Zgłoś
switonemsi Re: i juz sonda? 17.04.09, 09:00 Kto tu 'dosrywa US'? Mysle, ze sam US sobie szkodzi taka 'reklama'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: i juz sonda? IP: *.cable.quicknet.nl 17.04.09, 21:19 a i wlasnie o to sie pytam - o kilku osobach udzielajacych sie w GW wiem ze sa porzuconymi kochankami USz - pracuja u konkurencji lub nawet na konkurencje nie starczylo im talentu... Odpowiedz Link Zgłoś
switonemsi Re: i juz sonda? 18.04.09, 10:43 Ale sondę może zrobić każdy użytkownik forum... Nie szukaj wszędzie spisków. To niezdrowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. nie kazdy IP: *.cable.quicknet.nl 18.04.09, 12:58 nie szukam spiskow o ktorych wiem ze sa - zwlaszcza ze jestem absolwentem politechniki i oglednie mowiac uniwerek nie jest moim konikiem - za to ciekawe jest zachowanie innych forumowiczow - przeciez znaczaca wekszosc z nich skonczyla wlasnie USz... Odpowiedz Link Zgłoś
greenszczecin US i prestiż - oksymoron !!! Kupa śmiechu!!! :)))) 17.04.09, 07:39 Ludzie kto rozsadny idzie na US? Tym bardziej teraz w dobie niżu demograficznego? Chyba najwieksze intelektualne odpady. Na tej uczelni nigdy sie nic nie robilo i dalej nie robi,a pozniej placz,ze Kudrycka dotacje obciela:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tdk Re: "Reklama" Uniwersytetu Szczecińskiego IP: 94.42.67.* 17.04.09, 08:59 Witam serdecznie A ja zaryzykuję zdanie parafrazując klasyków ;) Kto się tylko uczył na studiach niech pierwszy rzuci kamieniem. Ale nie u nas musi być konserwatywnie. To znaczy najlepiej, aby reklama uniwersytetu była taka, że nikt by jej nie zauważył. TFU - wtedy nikt by jej nie obejrzał. A założę się, że najbardziej grzmią na tym forum osoby (na wszystkie tematy od politycznych przez obyczajowe kończąc na kulturalnych), które jedyne, co umieją to pouczać innych - tacy permanentni malkontenci. Ot: 1. Bez względu jak będzie będzie źle. 2. Masz wątpliwości patrz punkt 1. Pozdrawiam serdecznie tdk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bony francuz Re: "Reklama" Uniwersytetu Szczecińskiego IP: *.chello.pl 17.04.09, 22:22 Przyznaje się to ja nie skończyłem studiów , co więcej nie skończyłem szkoły średniej, mówiąc szczerze nie mam nawet skończonej podstawówki w trybie normalnym. Fachu nauczyli mnie wychowawcy w ośrodku zamkniętym w G. dla nieprzystosowanych . Umiem wyplatać szczotki. Głosowałem ZA USz. Bo lubię Uniwersytet w moim mieście , a polubiłem jeszcze bardziej jak poznałem się z jednym profesorem . Poznaliśmy się w Izbie wytrzeźwień na ul Dąbrowskiego, leżeliśmy w jednej celi na pryczy i ja tłumaczyłem panu profesorowi gdzie się znajdujemy , bo zauważyłem ,że wpadł w mała histerię, że do pracy się spóźni. Uspokoiłem go ,że jak on jest profesor to ma szacunek i nikt nie zauważy ,że go nie ma jak rówież nikomu nie przyjdzie do głowy ,że może być na izdebce jak on w ogóle nie pije. Ja też miałem szczęście , bo wypuścili nas szybciej z tego powodu ,ze pan profesor przedstawił mnie tym oprawcom jako tłumacza i wystawił mi dobrą opinie ,że mnie zna. Jak wyszlim to mnie łeb dosłownie nap.ał, pana profesora głowa bolała, to zaproponowałem ,żeby na górce wypić po dwa mocne , bo innej alternatywy nie ma, tym bardziej ,że przez szacunek do profesora oprawcy zostawili mu resztę pieniędzy , mnie zaj..li wszystko. Teraz jak stoje na Śląskiej z chłopakami i idzie pan profesor to zawsze szacuneczek dobry - dobry, jak siemasz i w ogóle. W porządku mamy nasz uniwerek i grono profesorskie też bez obciachu git. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmicic Re: "Reklama" Uniwersytetu Szczecińskiego IP: *.chello.pl 17.04.09, 23:07 To rzeczywiście żałosne filmidło. Ciekawe, gdzie podziały sie te wielgie spece łod markietyngu? Przecież codziennie pouczają setki studentów w temacie "sprzedaży produktu" - a tu zero konsultejszyn? A serio: chamstwo i poziom fornali sięga faktycznie już coraz starszych roczników studenckich. Ostatnio słyszałem historię, jak rozwalili zajęcia lebiegowatej prowadzącej, mówiąc: "uczą nas tu kupy niepotrzebnych rzeczy! żeby tylko wykładowcy mieli pracę!". Nawet gdyby to była prawda, to takie zachowanie bandy chamów i nieuków (bo tych "niepotrzebnych rzeczy" nie potrafią sobie przyswoić za cholerę) powoduje, że należałoby najpierw wywalić za drzwi całą grupę, a potem ładnie oczyścić ją na egzaminie. Ale cóż - nie mój cyrk, nie moje małpy... Przyjmujcie dalej takich co to "nie tylko chcą się uczyć", to za parę lat zażądają wiaderka i łopatki do piaskownicy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -- Re: "Reklama" Uniwersytetu Szczecińskiego IP: *.cust.tele2.pl 18.04.09, 13:06 Żałosna - mało powiedziane - denna i to też zbyt łagodne określenie. Dziwi, że Rektor dopuścił do przyjęcia takiego gniota reklamowego. No cóż reklama na miarę uczelni dno i bąble.... A swoją drogą podobno Tarczyński to "świetny" ekonomista i nie żal mu było płacić i to zapewne niemało za takie g..o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbych Re: "Reklama" Uniwersytetu Szczecińskiego IP: *.chello.pl 18.04.09, 14:14 Co to było? Po obejrzeniu takiej reklamy swojego syna do studiowania w tej uczelni napewno nie będę namawiał, tym bardziej, że jest ona już tak skompromitowana skandalami, że bardziej już chyba nie można. Widziałem tez reportaż w TVP jak to jeden z rektorów żalił się, że US jest niedostrzegany przez ministerstwo i dostaje za mało pieniędzy. Po takiej reklamie napewno zostanie dostrzeżeni nieudacznicy życiowi, którzy nie przetrwali by ani jednego życia poza murami uczelni, gdzie czują się bezpieczni jak u pana boga za piecem i wyżywają się na biednych żakach za swoje życiowe flustracje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja nic nie wiem kto nam funduje takie cuda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.09, 18:59 www.us.szc.pl/promocja/ a kto robil strone 2061? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ked Re: kto nam funduje takie cuda? IP: *.vx.pl 19.04.09, 16:02 tylko gdzie podziała się ta strona - www.szczecin2016.pl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: kto nam funduje takie cuda? IP: *.chello.pl 19.04.09, 21:25 Celny traf! Ciekawe jak ci promotorzy US i Szczecin 2016 na te miejsca trafili? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: promotór Re: kto nam funduje takie cuda? IP: *.vx.pl 23.04.09, 21:41 Ta promocja US to też z Przestępczości Obywatelskiej, czy dopiero chce się zapisać? Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz przepchnięci kolanem na politologii :))) 19.04.09, 22:02 potwierdzają : tu się da wystudiować! :))))ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
switonemsi A kto to zrobił? 20.04.09, 09:24 Widzę, że wątek poszedł trochę w inną stronę niż chciałem. Chodziło mi również o to, że ktoś za tę 'reklamę' wziął pewnie sporo pieniędzy. I to też jest przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zutman Reklama jest właściwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.09, 19:11 Myślę, że w odniesieniu do Uniwersytetu Szczecińskiego ta reklama jest jak najbardziej odpowiednia. Pozdrawiam Wydział Gier i Zabaw. Odpowiedz Link Zgłoś