Gość: Śledzik IP: 217.153.159.* 06.12.03, 12:16 Kawa świetna , desery całkiem całkiem , obsługa...do bani!!!!!!!Tym , którzy ją niebawem odwiedzą życzę...cierpliwości;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rrado Re: Kolonialna w imperium zła 06.12.03, 12:18 Gość portalu: Śledzik napisał(a): > Kawa świetna , desery całkiem całkiem , obsługa...do bani!!!!!!!Tym , którzy > ją niebawem odwiedzą życzę...cierpliwości;) gdzie jest kolonialna? pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
rrado Re: Kolonialna w imperium zła 06.12.03, 12:26 rrrado napisała: > > gdzie jest kolonialna? pozdrawiam rado > > nie byłeś tam jeszcze rrado ? dziwne > nie wybieraj się, na pewno jest do dupy i po szczecińsku :) nie nie bylem. moze pojdziemy razem? > > może napiszesz czy tobie się coś podoba nie ma problemu napisze ale zacznij wystepowac normalnie nie kradnac komus nick. ze zlodzijem gadac nie bede. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sledzik Re: Kolonialna w imperium zła IP: 217.153.159.* 06.12.03, 12:32 Imperium zła - czytaj Galaxy , piętro z kręgielnia.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rrrado Re: Kolonialna w imperium zła 06.12.03, 12:35 rrado napisał: > nie ma problemu napisze ale zacznij wystepowac normalnie nie kradnac komus > nick. ze zlodzijem gadac nie bede. pozdrawiam rado rrado prześlij mailem potwierdzenie zastrzeżenia swojego nicka w urzędzie patentowym lub zaswiadzczenie z zaiks. wówczas będziesz miał prawo mianować mnie złodziejem bo chwili obecnej to mogę również nazwać cię w ten sam sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luki Re: Kolonialna w imperium zła IP: *.dip.t-dialin.net 06.12.03, 12:38 przeciez jestes rrrado, a nie rrado, to o co biega...?? nic nikomu nie ukradles... to czemu rrado sie tak piekli... :) pozdr dla 3xr i 2xr Odpowiedz Link Zgłoś
rrrado Re: Kolonialna w imperium zła 06.12.03, 12:44 > przeciez jestes rrrado, a nie rrado, to o co biega...?? nic nikomu nie > ukradles... to czemu rrado sie tak piekli... :) > pozdr dla 3xr i 2xr dzięki luki,że chwytasz. postanowilem wnieść nieco życia w "publicystyczną tfurczość" naszego rrado. ostatnimi czasy nasz czołowy dyskunat forumowy nieco zapętlił się i w zasadzie w każdym poście pisze to samo :))) może rrrado rozmiękczy organiczny zakalec znajdujący się w czaszce tego osobnika. Odpowiedz Link Zgłoś
rrado Re: Kolonialna w imperium zła 06.12.03, 13:58 rrrado napisała: > rrado prześlij mailem potwierdzenie zastrzeżenia swojego nicka > w urzędzie patentowym lub zaswiadzczenie z zaiks. wówczas będziesz > miał prawo mianować mnie złodziejem bo chwili obecnej to mogę > również nazwać cię w ten sam sposób. a honor masz? pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
rrrado Re: Kolonialna w imperium zła 06.12.03, 14:17 rrado napisał: > a honor masz? pozdrawiam rado tam. mam honor być rrrado. pozdrwiam rrrado Odpowiedz Link Zgłoś
rrado Re: Kolonialna w imperium zła 06.12.03, 14:51 rrrado napisała: > rrado napisał: > > > a honor masz? pozdrawiam rado > > tam. mam honor być rrrado. pozdrwiam rrrado moze ci sie tylko tak wydaje. moim zdaniem zlodzieje nie maja honoru. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Kolonialna w imperium zła 06.12.03, 14:18 Ja tez chce miec swojego (k)kklona ! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikand Re: Kolonialna w imperium zła 06.12.03, 14:22 byłeś grzecznym chłopcem absztyfikant pod poduszkę otrzymujesz klona. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Kolonialna w imperium zła 06.12.03, 14:54 Faaaaaaaaaaaaajnie !!!!!!!! Dziekuje Ci MIKOLAJU ! A skad wiesz, ze bylem grzeczny ? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikand Re: Kolonialna w imperium zła 06.12.03, 14:57 >A skad wiesz, ze bylem > grzeczny ? Jaś, Małgosia i Baba Jaga mi mówili. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Kolonialna w imperium zła 06.12.03, 15:33 E tam, wisza mi duza kase, wiec powiedzieli tak przez grzecznosc. Dales sie swiesc dzieciom i starej raszpli. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Kolonialna w imperium zła... 06.12.03, 15:33 zwiesc, nie swiesc oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikand Re: Kolonialna w imperium zła... 06.12.03, 15:41 Bardzo Cię polubiłem chłopie... musisz kiedyś do nas wpaść. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Kolonialna w imperium zła... 06.12.03, 15:44 No to dawaj adres i co mam ze soba przyniesc: wino biale czy czerwone ? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikand Re: Kolonialna w imperium zła... 06.12.03, 15:49 Urząd Miejski w Szczecinie Plac Armii Krajowej 1 70-456 Szczecin przynieś białe, po czerwonym zgaga piecze Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Kolonialna w imperium zła... 06.12.03, 15:57 A w ktorym skrzydle UM szukac ? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikand Re: Kolonialna w imperium zła... 06.12.03, 16:02 zróbcie z utalentowanym wiesiem porządną rewizję w piwnicy, to mnie na pewno znajdziecie. co wesołkowatego krzysia ? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Kolonialna w imperium zła... 06.12.03, 16:03 Teraz to juz nie rozumiem....:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
rrado Re: Kolonialna w imperium zła... 06.12.03, 16:05 absztyfikant napisał: > Teraz to juz nie rozumiem....:(((( a po co ty gadasz ztym narkomanem? pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Kolonialna w imperium zła... 06.12.03, 16:06 A skad wiesz, ze narkomanem ? Znasz go ? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikand Re: Kolonialna w imperium zła... 06.12.03, 16:11 czy ktoś kto 12 lat temu, przy okazji swojej pierwszej wizyty w amsterdamie, zapalił jointa jest narkomanem ? moim zdaniem, nie w ogóle wystrzegam się wszelkiego rodzaju "uszlachetniaczy" chyba się znamy ? Odpowiedz Link Zgłoś
rrado Re: Kolonialna w imperium zła... 06.12.03, 16:16 absztyfikant napisał: > A skad wiesz, ze narkomanem ? Znasz go ? no przeciez to on napisal: zróbcie z utalentowanym wiesiem porządną rewizję w piwnicy, to mnie na pewno znajdziecie. co wesołkowatego krzysia ? pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikand Re: Kolonialna w imperium zła... 06.12.03, 16:20 > no przeciez to on napisal: > zróbcie z utalentowanym wiesiem porządną rewizję w piwnicy, to mnie > na pewno znajdziecie. co wesołkowatego krzysia ? > smutny człowieczku rado, słyszałeś takie powiedzenie " niee wpierd... się między wódkę i zakąskę" ??? Odpowiedz Link Zgłoś
rrado Re: Kolonialna w imperium zła... 06.12.03, 16:39 absztyfikand napisał: > smutny człowieczku rado, słyszałeś takie powiedzenie " niee wpierd... się > między wódkę i zakąskę" ??? a miedzy strzykawe a blancika? poeta jestes moze cos jeszcze ladnego ulozysz. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ząb zupa Re: Kolonialna w imperium zła... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.03, 15:59 Zdrowo się trzeba naćpać, żeby tak gadać ze sobą. Nie wylatuj na ulicę goły, ubierz chociaż czerwoną czapkę, to może policja uwierzy że jesteś Mikołajem i nie zamknie cię po raz kolejny na oddziale zamkniętym. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Kolonialna w imperium zła... 06.12.03, 16:01 Juz pedze do Ciebie: podaj adres zabeczku (pleple) ! A moj klon to nie jestem ja... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikand Re: Kolonialna w imperium zła... 06.12.03, 16:06 pleple czy kiedyś wychędorzyłeś zdrową wiejską dziewkę przy okazji dybania na niedźwiedzia. nie ??? i dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ząb zupa Re: Kolonialna w imperium zła... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.03, 16:08 Jejku, ale jaja! Dawno nie czytałem postów tak naćpanego faceta. Absztyfikant, spokojnie, bez autodestrukcji. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikand Re: Kolonialna w imperium zła... 06.12.03, 16:18 Gość portalu: ząb zupa napisał(a): > Jejku, ale jaja! Dawno nie czytałem postów tak naćpanego faceta. Absztyfikant, > spokojnie, bez autodestrukcji. Zadaj sobie odrobinę trudu i przeczytaj cały wątek. W tej chwili za Filipa z Konopi robisz. Projekt "absztyfikand" powstał spontanicznie i jako taki z osobą absztyfikanta nie ma nic wspólnego. Ale zrozumumienie tego wymaga odrobiny wysiłku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ząb zupa Re: Kolonialna w imperium zła... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.03, 16:27 Tylko spokojnie...spokojnie... no, już lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
rrado Re: Kolonialna w imperium zła 06.12.03, 14:53 absztyfikant napisał: > Ja tez chce miec swojego (k)kklona ! a na cholere ci on? klonow to u nas nie brakuje. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś