g.r.a.f.z.e.r.o 02.06.09, 16:14 Powiem krótko. WOW. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ufek Koncert na betonowcu IP: *.nitka.net.pl 02.06.09, 18:16 O kurde, ale odjazd. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Koncert na betonowcu 02.06.09, 18:17 ciekawy projekt oby pogoda dopisała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tgh Re: Koncert na betonowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 18:29 SUPER! najlepsza scena i sceneria, jaką można było wymyśleć. Mam nadzieję, że aura nie zawiedzie. Trzymam kciuki za pogodę i organizatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: Koncert na betonowcu 02.06.09, 20:05 brzmi bardzo ciekawie. fajnie gdyby rozpromowali to takze poza miastem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachu Re: Koncert na betonowcu IP: *.szczecin.mm.pl 02.06.09, 21:15 obecny na kądzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tamdo Re: Koncert na betonowcu IP: *.globalconnect.pl 04.06.09, 22:44 W końcu trafił się ktoś kto w umiejętny sposób łączy kulturę z promocją miasta. Dzięki Bogu. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Koncert na betonowcu 05.06.09, 15:42 super pomysł.w kalenażu zapisałam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joachim Re: Koncert na betonowcu IP: *.nitka.net.pl 16.06.09, 02:17 Ja płynę swoim jachtem. Już zgłosiłem u organizatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 no to moze byc cos! 03.06.09, 00:44 ciekawe czy mozna bedzie swoimi łodkami tam podłynąć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boogiebrain Re: no to moze byc cos! IP: *.globalconnect.pl 03.06.09, 09:06 Można, ale warto by było zgłosić to wcześniej organizatorom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kot Re: no to moze byc cos! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.10, 22:53 nie zampomnij przekazac organizatorm swoich odciskow palcow i numer chipa !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaa Koncert na betonowcu IP: *.pr1-nat.espol.com.pl 12.07.09, 05:14 Bardzo kiepsko z organizacja - nic praktycznie nie było widać :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Koncert na betonowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.09, 10:28 Mozna było zorganizowac w szpitalu dla wariatow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie_malkontent Koncert na betonowcu IP: *.globalconnect.pl 12.07.09, 15:21 A ja byłem na koncercie i muszę powiedzieć, ze dawno nic mnie tak w Szczecinie pozytywnie nie zaskoczyło. Pomysł koncertu wydawał sie lekko księzycowy, ale ostatecznie wypalił i moje wrazenia naprawde są niezapomniane. Zyczyłbym sobie wiecej takich imprez, które jednocześnie zapewniałyby rozrywkę (na poziomie wyzszym od przecietnego) i dawałyby mozliwosc promocji miasta, w którym od lat 20 mieszkam i z którego chcialabym byc odrobine dumny. PS. co do widoczności: kto odrobinę ma cos wspolnego z pływaniem wie, ze wieksze jednostki musza miec wiekszy margines manewru, stad tez odległosc od sceny byla taka a nie inna. fajnym pomyslem bylyby telebimy, ale domyslam sie ze na przeszkodzie stanely przede wszystkim kwestie finansowe i byc moze techniczne. Maybe next time... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FP Re: Koncert na betonowcu IP: *.nitka.net.pl 12.07.09, 22:20 niezapomniane to były manewry kretyna z "Joanny" a może "dziewanny", mniejsza o nazwę. Ważne, że kretyn podjął debilna decyzję zakotwiczenia wsród jachtów. Odpowiedz Link Zgłoś
cary.hiroyuki.tagawa Re: Koncert na betonowcu 12.07.09, 22:42 Gość portalu: FP napisał(a): > niezapomniane to były manewry kretyna z "Joanny" a może "dziewanny", > mniejsza o nazwę. > Ważne, że kretyn podjął debilna decyzję zakotwiczenia wsród jachtów. > Ale to, że żaden z użytkowników pobliskich jachtów nie chciał przepuścić Joanny, Dziewanny i jednostek niemieckich na miejsce wyznaczone przez organizatorów, już nikt tu nie wspomni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FP Re: Koncert na betonowcu IP: *.nitka.net.pl 12.07.09, 22:51 nie no... to służby porządkowe rozstawiały jednostki i nikt im nie kazał przepłynąc i zakotwiczyć w innym miejscu. A działania kretyna, bo kapitanem nazwać go nie można, spowodowały baardzo niebezpieczną sytuację i mam nadzieję, że nie ujdzie mu to na sucho. Nie mów mi tu o "zarezerwowanych" miejscach, bo wpier..lanie sie między jachty taka skorupą to deblizm i zachowanie na poziomie wrednego 6-latka: "moje miejsce to tu stanę" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzentelmenel Re: Koncert na betonowcu IP: *.szczecin.mm.pl 12.07.09, 23:07 Gość portalu: FP napisał(a): lanie sie między jachty taka skorupą > to deblizm i zachowanie na poziomie wrednego 6-latka: > "moje miejsce to tu stanę" no jesli jego to gdzie mial stanac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kot Re: Koncert na betonowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.10, 22:56 Moze nastepnym razem nie bedziesz sie chwali ze troszke liznales j. angelskego..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytający Koncert na betonowcu IP: *.globalconnect.pl 13.07.09, 12:08 A Wyborcza w ogole napisala cokolwiek na temat koncertu czy milczy jak zakleta i udaje ze go w ogole nie bylo? Zaczynam sie brzydzic tym pseudo-manipulującym pismem. czy to tylko moje wrazenie czy GW od jakiegos czasu pisze wyłacznie, na wszelki wypadek (?) mega krytycznie o wszystkich imprezach w miescie? Wynocha z tego miasta, w ktorym zamiast promocji odbywa sie bicie po plecach wszystkich organizatorów i wszystkie akcje kulturalne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kot Re: Koncert na betonowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.10, 22:58 "Gadzina Wiborcza"moze tylko zle pisac o Szczecinie lub ...milczec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elorado GW milczy :))))) IP: 79.175.253.* 13.07.09, 12:56 Dlaczego? Dlaczego ani słowa o tej imprezie? Odpowiedz Link Zgłoś
koci_chichot Koncert na betonowcu 13.07.09, 15:30 Czy Gazeta patronuje w ogóle akcji "Szczecin Europejska Stolicą Kultury" czy tez moze woli pisac o psich kupach i o wypadkach na drodze? Moze przyjela po prostu ze od 1 lipca zaczal sie obowiązkowy sezon ogórkowy a Ewa Podgajna wyjechała sie opalac nad morze. Pieknie, pieknie, nie ma co... Moze w koncu zaczną w Szczecinie na powrót cos znaczyc papierowy "Kurier Szczeciński" i "Głos Szczeciński"? Odpowiedz Link Zgłoś
dzordz007 Re: Koncert na betonowcu 18.07.09, 19:19 Na betonowcu gniazdują ptaki objęte ochroną, jest sezon lęgowy... Organizowanie tam koncertu (poprzedzone zamieszaniem, stawianiem sceny itp.) to pomysł fatalny - takie jest moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kot Re: Koncert na betonowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.10, 22:50 Jestes prymitywnym jednokomorkowcem udajacym ...kogo?....przyglupiego hamskiego jankesa???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczecinianin Re: Koncert na betonowcu a tu mecz Mistrzostw IP: 217.153.6.* 07.07.10, 17:25 Wszystko fajnie - poza datami Nie da rady pogodzic :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Koncert na betonowcu IP: *.szczecin.vectranet.pl 08.07.10, 00:27 Kto wie jak zdobyć 2 bilety na sobotni koncert na betonowcu? sadek061@wp.pl tel. 507 083 373 Pilne ! Odpowiedz Link Zgłoś