Dodaj do ulubionych

Koncert na betonowcu

02.06.09, 16:14
Powiem krótko.
WOW.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ufek Koncert na betonowcu IP: *.nitka.net.pl 02.06.09, 18:16
      O kurde, ale odjazd.
      • beatrix13 Re: Koncert na betonowcu 02.06.09, 18:17
        ciekawy projekt
        oby pogoda dopisała
        • Gość: tgh Re: Koncert na betonowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 18:29
          SUPER! najlepsza scena i sceneria, jaką można było wymyśleć. Mam
          nadzieję, że aura nie zawiedzie. Trzymam kciuki za pogodę i
          organizatorów.
          • zed.1 Re: Koncert na betonowcu 02.06.09, 20:05
            brzmi bardzo ciekawie. fajnie gdyby rozpromowali to takze poza miastem.
            • Gość: stachu Re: Koncert na betonowcu IP: *.szczecin.mm.pl 02.06.09, 21:15
              obecny na kądzie
            • Gość: Tamdo Re: Koncert na betonowcu IP: *.globalconnect.pl 04.06.09, 22:44
              W końcu trafił się ktoś kto w umiejętny sposób łączy kulturę z promocją miasta.
              Dzięki Bogu.
        • anamar Re: Koncert na betonowcu 05.06.09, 15:42
          super pomysł.w kalenażu zapisałam!
          • Gość: Joachim Re: Koncert na betonowcu IP: *.nitka.net.pl 16.06.09, 02:17
            Ja płynę swoim jachtem. Już zgłosiłem u organizatorów.
    • andreas.007 no to moze byc cos! 03.06.09, 00:44
      ciekawe czy mozna bedzie swoimi łodkami tam podłynąć?
      • Gość: boogiebrain Re: no to moze byc cos! IP: *.globalconnect.pl 03.06.09, 09:06
        Można, ale warto by było zgłosić to wcześniej organizatorom.
        • Gość: Kot Re: no to moze byc cos! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.10, 22:53
          nie zampomnij przekazac organizatorm swoich odciskow palcow i numer
          chipa !!!!
    • Gość: aaaaaaaa Koncert na betonowcu IP: *.pr1-nat.espol.com.pl 12.07.09, 05:14
      Bardzo kiepsko z organizacja - nic praktycznie nie było widać :(
      • exman Re: Koncert na betonowcu 12.07.09, 09:01
        i don't give a shit.
      • Gość: j Re: Koncert na betonowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.09, 10:28
        Mozna było zorganizowac w szpitalu dla wariatow.
    • Gość: Nie_malkontent Koncert na betonowcu IP: *.globalconnect.pl 12.07.09, 15:21
      A ja byłem na koncercie i muszę powiedzieć, ze dawno nic mnie tak w Szczecinie
      pozytywnie nie zaskoczyło. Pomysł koncertu wydawał sie lekko księzycowy, ale
      ostatecznie wypalił i moje wrazenia naprawde są niezapomniane. Zyczyłbym sobie
      wiecej takich imprez, które jednocześnie zapewniałyby rozrywkę (na poziomie
      wyzszym od przecietnego) i dawałyby mozliwosc promocji miasta, w którym od lat
      20 mieszkam i z którego chcialabym byc odrobine dumny.
      PS. co do widoczności: kto odrobinę ma cos wspolnego z pływaniem wie, ze wieksze
      jednostki musza miec wiekszy margines manewru, stad tez odległosc od sceny byla
      taka a nie inna. fajnym pomyslem bylyby telebimy, ale domyslam sie ze na
      przeszkodzie stanely przede wszystkim kwestie finansowe i byc moze techniczne.
      Maybe next time...
      • Gość: FP Re: Koncert na betonowcu IP: *.nitka.net.pl 12.07.09, 22:20
        niezapomniane to były manewry kretyna z "Joanny" a może "dziewanny",
        mniejsza o nazwę.
        Ważne, że kretyn podjął debilna decyzję zakotwiczenia wsród jachtów.

• cary.hiroyuki.tagawa Re: Koncert na betonowcu 12.07.09, 22:42
          Gość portalu: FP napisał(a):

> niezapomniane to były manewry kretyna z "Joanny" a może "dziewanny",
          > mniejsza o nazwę.
          > Ważne, że kretyn podjął debilna decyzję zakotwiczenia wsród jachtów.
          >

Ale to, że żaden z użytkowników pobliskich jachtów nie chciał przepuścić Joanny,
          Dziewanny i jednostek niemieckich na miejsce wyznaczone przez organizatorów, już
          nikt tu nie wspomni...
          • Gość: FP Re: Koncert na betonowcu IP: *.nitka.net.pl 12.07.09, 22:51
            nie no...
            to służby porządkowe rozstawiały jednostki i nikt im nie kazał przepłynąc i
            zakotwiczyć w innym miejscu.
            A działania kretyna, bo kapitanem nazwać go nie można,
            spowodowały baardzo niebezpieczną sytuację i mam nadzieję, że nie ujdzie mu to
            na sucho.

Nie mów mi tu o "zarezerwowanych" miejscach,
            bo wpier..lanie sie między jachty taka skorupą
            to deblizm i zachowanie na poziomie wrednego 6-latka:
            "moje miejsce to tu stanę"
            • Gość: dzentelmenel Re: Koncert na betonowcu IP: *.szczecin.mm.pl 12.07.09, 23:07
              Gość portalu: FP napisał(a):
              lanie sie między jachty taka skorupą
              > to deblizm i zachowanie na poziomie wrednego 6-latka:
              > "moje miejsce to tu stanę"

no jesli jego to gdzie mial stanac?
      • Gość: Kot Re: Koncert na betonowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.10, 22:56
        Moze nastepnym razem nie bedziesz sie chwali ze troszke liznales j.
        angelskego.....
    • Gość: Pytający Koncert na betonowcu IP: *.globalconnect.pl 13.07.09, 12:08
      A Wyborcza w ogole napisala cokolwiek na temat koncertu czy milczy jak zakleta i udaje ze go w ogole nie bylo? Zaczynam sie brzydzic tym pseudo-manipulującym pismem. czy to tylko moje wrazenie czy GW od jakiegos czasu pisze wyłacznie, na wszelki wypadek (?) mega krytycznie o wszystkich imprezach w miescie? Wynocha z tego miasta, w ktorym zamiast promocji odbywa sie bicie po plecach wszystkich organizatorów i wszystkie akcje kulturalne!
      • Gość: Kot Re: Koncert na betonowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.10, 22:58
        "Gadzina Wiborcza"moze tylko zle pisac o Szczecinie lub ...milczec
    • Gość: Elorado GW milczy :))))) IP: 79.175.253.* 13.07.09, 12:56
      Dlaczego? Dlaczego ani słowa o tej imprezie?
    • koci_chichot Koncert na betonowcu 13.07.09, 15:30
      Czy Gazeta patronuje w ogóle akcji "Szczecin Europejska Stolicą Kultury" czy tez moze woli pisac o psich kupach i o wypadkach na drodze? Moze przyjela po prostu ze od 1 lipca zaczal sie obowiązkowy sezon ogórkowy a Ewa Podgajna wyjechała sie opalac nad morze. Pieknie, pieknie, nie ma co... Moze w koncu zaczną w Szczecinie na powrót cos znaczyc papierowy "Kurier Szczeciński" i "Głos Szczeciński"?
    • leoncja_uk Re: Koncert na betonowcu 18.07.09, 14:21
      ale pomysł był przedni
      • dzordz007 Re: Koncert na betonowcu 18.07.09, 19:19
        Na betonowcu gniazdują ptaki objęte ochroną, jest sezon lęgowy...
        Organizowanie tam koncertu (poprzedzone zamieszaniem, stawianiem
        sceny itp.) to pomysł fatalny - takie jest moje zdanie.
    • Gość: Kot Re: Koncert na betonowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.10, 22:50
      Jestes prymitywnym jednokomorkowcem
      udajacym ...kogo?....przyglupiego hamskiego jankesa????
    • Gość: Szczecinianin Re: Koncert na betonowcu a tu mecz Mistrzostw IP: 217.153.6.* 07.07.10, 17:25
      Wszystko fajnie - poza datami

Nie da rady pogodzic :-(
    • Gość: ... Re: Koncert na betonowcu IP: *.szczecin.vectranet.pl 08.07.10, 00:27
      Kto wie jak zdobyć 2 bilety na sobotni koncert na betonowcu?
      sadek061@wp.pl
      tel. 507 083 373
      Pilne !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka