czyli.kon.karne 16.07.09, 19:23 ej! to było w radio szczecin 94.4fm p r z e d w c z o r a j !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Drastyczna historia z rollmasażerem IP: *.chello.pl 16.07.09, 21:06 Wydaje mi sie że pracownicy nie są winni klientka sama powinna się pilnować poco wsadzała palca sama chodzę na rollmasaż i wiem jak działa to urządzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: willy Czy to ta malarka Anna Kmita? IP: *.pools.arcor-ip.net 16.07.09, 21:15 Czy to tylko zbieznosc nazwisk? Swoja droga w USA to by z milion baksow wyprocesowala na luzie. W ogole co to za urzadzenie co moze taka krzywde zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 33g6bu6ub kto to czyje imie szarga? IP: *.chello.pl 16.07.09, 21:34 W USA to ubezpieczalnia by stanęła na głowie żeby pójść na ugodę z poszkodowaną i nie ryzykować procesu w tak ewidentnej sprawie gdzie za samą bierność można niezłe odszkodowanie zapłacić. Co do szargania opinii salonu - najskuteczniej szarga ją moim zdaniem właściciel który wcale się nie przejął i zamiast stanąć na wysokości zadania tygodniami "kompletuje dokumenty". Ja na jego miejscu starał bym się zamknąć sprawę bardzo szybko - od razu po wypadku i wręcz naciskał na ubezpieczyciela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glu Re: Czy to ta malarka Anna Kmita? IP: 213.155.168.* 17.07.09, 10:08 Masaż mózgu by się przydał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2 Re: Drastyczna historia z rollmasażerem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.09, 08:23 palec mogła wsadzić gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lastryko Re: Drastyczna historia z rollmasażerem IP: *.multimo.pl 16.07.09, 22:05 Jezeli ten palec tak wyglada po roku to ta pani poprostu totalnie zaniedbala ta rane... Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus1 Re: Drastyczna historia z rollmasażerem 16.07.09, 23:42 - 9 kwietnia wysłałem więc dwa pisma, jedno do Cosmedici, drugie do jej ubezpieczyciela, Hestii - mówi Waldemar Slendak. - Właściciel studia urody na nie odpowiedział. Po miesiącu Hestia wezwała do uzupełnienia wniosku. Wszystkie potrzebne dokumenty odesłałem. Póki co nie mam od nich formalnej odpowiedzi. "- Nie miałem obowiązku odpowiadać na pismo z roszczeniami pani Kmity - odpowiada Jarosław Kuczyński. - Przecież te sprawy powinna załatwić ubezpieczalnia. - Dziwi mnie zachowanie klientki. Dlaczego postanowiła domagać się pieniędzy po tak długim czasie? Mam wrażenie, że nie jest ona do końca szczera." - sądzę że tyci pełnomocnik przesadził ;) - sprawca podał numer polisy (wedug prawa powinna ona pokryć roszczenia poszkodowanego) - i tak jak mówi sprawca ubespieczalnia powinna się tym zająć za to pytanie odnośnie czasu i występowania o odszkodowanie wynika z prostej przyczyny ;) - roszczenia można wnosić po zakończeniu leczenie, wczesniej można poprosić tyko o zadatek na koszty leczenia - więc szczerość poszkodowanej niema tu zbyt dużo do gadania "Anna Kmita twierdzi, że z rozmowy telefonicznej, jaką przeprowadziła w czerwcu z przedstawicielem ubezpieczyciela, wynika, że Rafał Kuczyński nie chce potwierdzić wypadku." i tu się kończy taka sprawa sądem ;) a kwota podana to chyba jest pod publikę booooooo nie jesteśmy Pańswem wielkich odszkodowań - ubespieczalnia pewnie bedzie chciała sie wykręcić sianem i wypłąci coś koło 10 tyś pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kmicianka program o wypadku dzis w Telewizji Szczecinskiej 17.07.09, 12:35 Dzis bedzie material filmowy prezentujacy wypadek w Cosmedice - program "Wokol Nas" po Kronice Szczecinskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: program o wypadku dzis w Telewizji Szczecinsk IP: *.chello.pl 17.07.09, 14:17 Dziwi mnie ten szum medialny wokół tej sprawy. W końcu jednak jednostkowej, bez uniwersalnych społecznych odniesień. Pani malarka z dużym siedzeniem, skuteczna w odbijaniu cudzych mężów, robi sobie reklamę? Obrazy nie idą w kryzysie? Koneksyjki dziennikarsko- "artystyczne" idą w ruch? Odpowiedz Link Zgłoś
anamar dziwne 17.07.09, 14:24 dziwna sprawa....niby masaż antycellulitowy a poraniona została stopa?raz pani kmita pisze, że nie dotykała telefonu, innym razem, że po niego sięgała...o swojej krzywdzie przypomina sobie po roku.urządzenie wg. pani anny "miało zniknąć następnego dnia" a wg. właściciela stało pół roku. nagle o wszystkim rozpisuje się prasa, nadawane są programy radiowe i telewizyjne. na forum 2 wątki...dziwne to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: dziwne 17.07.09, 18:12 Również od prawie roku korzystam z tego urządzenia i jakoś nic mnie się nie stało. A pracownicy nie mają chyba obowiązku przesiadywać z klientem 30-40 min.przy takim urządzeniu,bo nie ma tam nic co by mogło zagrozić zdrowiu. Ale jak widać chcieć to móc;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus1 Re: dziwne 17.07.09, 18:26 malgosiek2 - trzeba popracować kilka lat w szkodach aby zrozumieć co może się w życiu wydażyć czasami najdziwniejsze założenia stają się prawdziwe - nie przesądzaj jesli nie masz pełnego spektrum oraz nie widziałaś pełnej dokumentacji pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakiedziwne Re: dziwne IP: *.chello.pl 18.07.09, 09:54 Taki zakład trzeba natychmiast zamknąć Odpowiedz Link Zgłoś
kmicianka Re: dziwne 18.07.09, 10:10 masaz antycelluliutowy robi sie wlasnie od stop do ramion, ma to zwiazek z przeplywem limfy. dziennikarz Gazet pomylil sie i wlozyl w moje usta wersje wlasciciela Cosmediki o tym, ze rozmwawialam przez telefon; dzis (sobota) Gazeta prezentuje sprostowanie. o swojej krzywdzie pamietam od zeszlego roku - zeby ubiegac sie o pelne odszkodowanie, musi byc zakonczone leczenie, co trwalo dlugo. A sprawe naglosnilam wlasnie teraz, bo wlasnie teraz Cosmedica odmowila potwierdzenia wypadku, co mi rok temu nawet nie przyszloby do glowy - sa przeciez swiadkowie, raport pogotowia etc, ba, dzis usiluje wmowic, ze to moja wina, jak pojawila sie kwestia nieobecnosci pacownikow podczas wypadku. kiedy tuz po wypadku chcialam spisac dane urzadzenia - Cosmedica powiedziala, ze usunela je od razu po wypadku (moze zeby nie wciagnelo nikomu wiecej niczego, jak myslicie?) - wiec to raczej pierwsza wersja Cosmediki, a nie moja. Wszystko bedzie do zweryfikowania w papierach, ktorych zazada z cala pewnoscia sad. a ten watek nie ja zakladalam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: program o wypadku dzis w Telewizji Szczecinsk IP: *.pr2-nat.espol.com.pl 22.07.09, 12:40 Ja chodze do studia Winccent na rollmasaż i sprawdzałam tam z paniami które ZAWSZE ze mną siedzą czy jest to możliwe aby palec się tam wciągnął i okazało się ze to nie możliwe!!bynajmniej na tym rollmasażu nie wiem jaki był tam w Cosmedice ale u mnie w studiu jest to nie możliwe!!!!! Również rozmawiam często przez telefon podczas ćwiczeń ale nigdy nie miałam takiego wypadku,poza tym jest tam blokada gdyby coś się wciągnęło maszyna sama automatycznie się wyłącza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kmicianka Re: program o wypadku dzis w Telewizji Szczecinsk 22.07.09, 18:56 ciesze sie, ze jest Pani spokojna, prosze utwierdzic sie, ze ma Pani racje, ogladajac te zdjecia: www.flickr.com/photos/40008844@N08/ Gość portalu: Kasia napisał(a): > Ja chodze do studia Winccent na rollmasaż i sprawdzałam tam z paniami które > ZAWSZE ze mną siedzą czy jest to możliwe aby palec się tam wciągnął i okazało > się ze to nie możliwe!!bynajmniej na tym rollmasażu nie wiem jaki był tam w > Cosmedice ale u mnie w studiu jest to nie możliwe!!!!! Również rozmawiam często > przez telefon podczas ćwiczeń ale nigdy nie miałam takiego wypadku,poza tym jes > t > tam blokada gdyby coś się wciągnęło maszyna sama automatycznie się wyłącza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ligrom_mechuma Re: program o wypadku dzis w Telewizji Szczecinsk 22.07.09, 23:22 A resztę paluchów też masz koślawe. To gdzie ci wciągnęło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: program o wypadku dzis w Telewizji Szczecinsk IP: 80.94.16.* 23.07.09, 06:03 Gość portalu: gość napisał(a): > Dziwi mnie ten szum medialny wokół tej sprawy. W końcu jednak > jednostkowej, bez uniwersalnych społecznych odniesień. Pani malarka > z dużym siedzeniem, Akurat ten zarzut jest najzabawniejszy. Ani nie ma nic do rzeczy, ani nie jest prawdziwy. Co do pozostałych - nie wiem, nie będę się wypowiadał. Czyżby "gościówa" - autorka postu była zakompleksioną posiadaczką szafy trzydrzwiowej na dwóch nogach? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Przejdź na jogę stara ruro i nie nudź. IP: *.cust.tele2.pl 17.07.09, 16:00 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: willy Szef zagonil pracownikow do pisania na forum IP: *.pools.arcor-ip.net 01.08.09, 00:10 a moze to tylko instynkt samozachowawczy - zamkna Cosmedice to oni straca robote... :/ Odpowiedz Link Zgłoś