Gość: KORFI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.03, 14:10 Wszystkim forumowiczom bez wzgledu na ich zapatrywania polityczne, społeczne i religijne życzę zdrowych, ciepłych i spokojnych Świąt. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: franekkk Re: ŻYCZENIA, ŻYCZENIA IP: *.zchpolice.com 23.12.03, 14:18 no i w koncu normalny watek zyczeniowy zycze wszystkim spelnienia przynajmniej polowy marzen (jak pomyslicie to i tak wyjdzie duzo;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: ŻYCZENIA, ŻYCZENIA IP: 64.9.159.* 23.12.03, 14:20 Wesolych swiat i sniegu tez ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc franjo 23.12.03, 14:22 a inne to nienormalne byly? szczegolnie moje? uwazaj franek bo pod choinke gowno dostaniesz ode mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F Re: franjo IP: *.zchpolice.com 23.12.03, 14:36 jak bedzie ladnie opakowane to moze byc nawet g fajniej sie chyba czyta wszystkie zyczenia w jednym watku? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: franjo 23.12.03, 14:42 Wesołych, spokojnych, bogatych w uczucia i prezenty ..... Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: ŻYCZENIA, ŻYCZENIA 23.12.03, 15:05 wszystkim , ktorzy jeszcze moga i nie moga chce im sie albo nie pisza albo czytaja jezdza lewa albo prawa strona a nawet Rado WESOLYCH, SPOKOJNYCH SWIAT I WIELKIEGO WOZU STRAZACKIEGO W PREZENCIE ZYCZY WASZ ULUBIENIEC:) Odpowiedz Link Zgłoś