Dodaj do ulubionych

Abdelhamid Abaaoud zabity!

20.11.15, 13:12
Organizator zamachów w Paryżu Abdelhamid Abaaoud został zabity. To chyba 'dobrze'. Ale trochę nie pasuje mi pisanie o tym (news z pierwszych stron gazet) z wykrzyknikami w tytule. No ja rozumiem, że terrorysta, że zły człowiek. Ale minimum kultury (?) i jednak jakiegoś tam poszanowania dla ludzkiego życia zachować można. Co innego w krótkim żołnierskim komunikacie donieść o operacji zakończonej sukcesem, co innego pisać Abdelhamid Abaaoud zabity!!!! Super, to co, należy teraz otworzyć szampana, czy co, bo nie rozumiem? Eh, Ci dziennikarze.
Obserwuj wątek
    • stary_dziad_borowy Re: Abdelhamid Abaaoud zabity! 20.11.15, 13:37
      a który to był Abdelhamid Abaaoud ? ten ich mózg co to zorganizował z Belgii?
      mnie bardziej dziwi, że ten cały Abdelhamid Abaaoud był na filmach ISIS, był podejrzany o radykalizację i ogólnie na "celowniku" służb specjalnych i co? i dupa zrobił co chciał. a teraz został zabity. lepiej byłoby go przed tym wszystkim capnąć. to tylko pokazuje jak te wszystkie służby specjalne są dobre, ale po fakcie.
      • maleate Re: Abdelhamid Abaaoud zabity! 20.11.15, 13:46
        I dobrze że Abdelhamid Abaaoud zginął. Trzeba usuwać mózg, to ciało zginie. Swoją drogą nie taki znowu z niego mózg ISIS skoro dał się tak szybko zgarnąć.
        Ciekawe jak długo organizował ten zamach, że nikt tego wcześniej nie wykrył. Francuskie służby są słabe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka