Gość: Kamil IP: *.petrus.com.pl / 80.48.189.* 11.01.04, 17:32 Banaszak ? w jakiej konstelacji go umieścić ? - chyba w gwiazdozbiorze Zaleskiego. To spadająca gwiazda. Niech więc spada... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: torunczyka Re: Życzę Toruniowi - Adam Banaszak IP: *.v.INTELINK.pl / *.x.INTELINK.pl 12.01.04, 02:58 Pan Adam Banaszak może patrzeć optymistycznie na równe drogi, bo gdzie zainicjuje swoją działalnośc tam ma na koszt miasta robione proste i równe drogi. Żałuję, że nie mieszka przy wiadukcie bo już dawno byłby zrobiony i swoje świetlane marzenia zostałyby spełnione. Teraz pewnie mysli o świetlanej przyszłości w Brukseli tam na całe szczęście są juz proste i równe drogi. Dalej Panie Radny inwestuj więcej w siebie a dzieki temu więcej bedziemy mieli prostych i równych dróg i ulic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Życzę Toruniowi - Adam Banaszak IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 12.01.04, 11:37 Pobożne życzenia p.Banaszka rozbawiły mnie w ten pochmurny poniedziałek.Chcę panu przypomnieć, że pana po to wybrano , nie po raz pierwszy zresztą, aby te pańskie życzenia dawno stały się rzeczywistością.A pan co zrobił dobrego dla mieszkańców tak szacownego grodu? Rozbił pan prawicę to jest fakt. A inne osiągnięcia? Jakoś ich nie widzę. Chyba że pana osobiste. Tych gratuluję! Umie pan o siebie zadbać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesiek Re: Życzę Toruniowi - Adam Banaszak IP: *.wlan.pl 13.01.04, 13:11 Nie wiem w jakiej roli występuje w GW Adam Banaszak - chyba nie osobistości - raczej ekwilibrysty. Przecież nie może być wzorem do naśladowania. O ile wiem - zwiedził już kilka partii: Konsetrwatywnej (o jego "wyczynach" może coś powiedzieć pan inż. Konikiewicz), był w AWSie (tam z łaski Alicji Grześkowiak zgarniał wielką kasę), następnie starał się o przyjęcia do PiSu - ale został spławiony. Teraz jest w Platformie, co jest o tyle dziwne, żę parę miesięcy temu był nieprzejednanym wrogiem Wyrowińskiego. Ten człowiek musi być bez kręgosłupa. Robi takie wygibasy. Co ciekawe - interesy nie przeszkadzają mu być w świetnej komitywie z kolejnym (jeszcze nie tak dawno)wrogiem - Zaleskim. I nie musi się martwić, gdyż ma w zapasie PSL, Samoobronę i Sojusz Lewicy Demokratycznej. Nie chcę, aby taki typ składał mi życzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 07(Janek Błąd) Re: Życzę Toruniowi - Adam Banaszak IP: *.petrus.com.pl / 80.48.189.* 13.01.04, 14:24 A gdzie są ideały, i to "coś" do czego się dąży ? Odpowiedz Link Zgłoś