szlachcic 22.11.09, 11:12 "Bydgoszcz ma lotnisko a Torun nie" "Kanalizacja bydgoska plynie 2 razy wiecej gowna niz torunska" "Bydgoszcz znacznie wieksza od Lublina" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dento Re: Propozycje nowych plakatów dla TMMB 22.11.09, 13:53 Chłopie, lecz się jakoś. Dosłownie codziennie zakładasz jakiś durny wątek wycelowany w Bydgoszcz, w dodatku zupełnie nie przebierając w słowach w swoich wypowiedziach. Masz obsesję! Możesz wyjaśnić jaki w ogóle jest sens tych twoich nieustannych napadów? Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: Propozycje nowych plakatów dla TMMB 22.11.09, 16:11 > Możesz wyjaśnić jaki w ogóle jest sens tych twoich > nieustannych napadów? to nabijanie sie z Derendy, guru inteligencji dla takich ludzi jak muvon macbyd arafat i innych. a temat oczywiscie nawiazuje do swiezej akcji. nie mam prawa tego komentowac? a moze musze mowic ze to wspaniakla akcja? Odpowiedz Link Zgłoś
arafat11 Re: Propozycje nowych plakatów dla TMMB 22.11.09, 21:07 wez zapalac ze swoje kasy za plakat: torun byl potega morska! moze ci ludzie uwierza...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: Propozycje nowych plakatów dla TMMB 23.11.09, 07:20 arafat11 napisał: > wez zapalac ze swoje kasy za plakat: torun byl potega morska! roznica jest taka ze ja nie zrobilem zadnego plakatu Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: Propozycje nowych plakatów dla TMMB 23.11.09, 07:27 Boś biedny i bez jaj Odpowiedz Link Zgłoś
arafat11 Re: Propozycje nowych plakatów dla TMMB 23.11.09, 22:23 roznica jest taka ze ja nie zrobilem zadnego plakatu wiem, ze dla ciebie to za trudne... Odpowiedz Link Zgłoś
hobbes1980 Re: Propozycje nowych plakatów dla TMMB 23.11.09, 10:33 Toruń- Rydzyk i szlachcic, Bydgoszcz- brak Rydzyka i szlachcica 2-0 dla Bydgoszczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
felippee Re: Propozycje nowych plakatów dla TMMB 23.11.09, 10:50 "Bydgoszcz - kompleksy dwa razy większe niż w Toruniu" Odpowiedz Link Zgłoś
kid_cassidy Re: Propozycje nowych plakatów dla TMMB 23.11.09, 11:01 -byda juz wielki temu postawiła witacz! Torun dopiero sie zbiera! -tmmb- regularne w miesiacu 4 teksty łajające Torun! -Rąbnelismy im więcej niz oni nam! Jestesmy lepsi! Tylko metropol bydgoski !! -Mamy 2 razy wieksze kompleksy niż Toruń! Nigdy nam nie dorównają! -mamy tysiace wiecej miejsc noclegowych niz Toruń! lub po prostu: - byda centrum wszechświata!! Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: Propozycje nowych plakatów dla TMMB 23.11.09, 14:55 a kretyni jak pisali listy do cinema City o postawienie rzezby powiedzieli adresatowiu ze rzezby musza byc 2 albo jedna 2 razy wieksza? Czyzby wkradlo sie niedopatrzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
yogibaboo104 Re: Propozycje nowych plakatów dla TMMB 23.11.09, 15:14 Toruń - już nawet Kopernik wiedział że tutaj kariery nie zrobi. Toruńska starówka(cała w psich odchodach) - przyjedź, wdepnij, poczuj. Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: Propozycje nowych plakatów dla TMMB 23.11.09, 18:00 yogibaboo104 napisał: > Toruń - już nawet Kopernik wiedział że tutaj kariery nie zrobi. > Toruńska starówka(cała w psich odchodach) - przyjedź, wdepnij, poczuj. argumenty przyglupa bydgoskiego na temat kompromitacji TMMB PS U was nie ma gowien na chodnikach bo wy kulturne jestescie Odpowiedz Link Zgłoś
jaz0n Re: Propozycje nowych plakatów dla TMMB 23.11.09, 18:24 Widzisz szlachcic i na tym własnie polega twoj problem- taka przyjacielska rada od jednego torunianina dla drugiego: jak juz trafia ci sie w dyskusji ktos głupszy od ciebie, uzywający jeszcze bardziej żałosnych 'argumentów' i ewidentnie pieniący sie sam dla siebie, to ty zamiast takiego idiote olać nie potrafisz powstrzymac sie aby mu w tym pieniactwie dorównać. Lepiej sie poczułeś że po raz kolejny nazwałes kogos idiotą, tumanem czy przygłupem? Mysle że wiesz po sobie ze takich skrzywionych ludzi to tylko bardziej nakręca;) Odpowiedz Link Zgłoś
yogibaboo104 Re: Propozycje nowych plakatów dla TMMB 23.11.09, 18:48 JazOn spójrz lepiej kto założył temat. Nie rozumiem dlaczego największy toruński przygłup tak się obrusza przecż to on określił w temacie reguły tej zabawy :)) A teraz chłopcy i dziewczęta hicior: Toruń - O jeden most za daleko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arafat11 Re: Propozycje nowych plakatów dla TMMB 23.11.09, 19:05 Toruń - O jeden most za daleko ;) dobre! ja bym dodal jeszcze: odwiedz torun, najwieksze maiasto w europie z jednym mostem drogowym przez wisle;-) Odpowiedz Link Zgłoś
el_kujawiako Re: Propozycje nowych plakatów dla TMMB 25.11.09, 07:18 > ja bym dodal jeszcze: > > odwiedz torun, najwieksze maiasto w europie z jednym mostem drogowym > przez wisle;-) mi sie wydaje ze przydalyby sie jeszcze w warszawce plakaty ze zlota mysla matomato: "Bydgoszcz : 350.000 odjąć Fordon 100.000 Torun : 210.000 dadać Chełmże 100.000 widać gołym okiem , ze roznica jest mało znaczna :)" -- TurboDymoMan zawstydzil torunian: naklamal tak ze nikt sie nie zorientowal Odpowiedz Link Zgłoś
jaz0n Re: Propozycje nowych plakatów dla TMMB 23.11.09, 19:25 Każdy bawi sie jak lubi- czasem wiele to mówi o człowieku. Ja tez nie lubie jak ktos bez sensu obraża moje miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
dychtrojber Re: Propozycje nowych plakatów dla TMMB 23.11.09, 19:32 Propozycja dla Torunia Zostań naszym przyjacielem -potrzebujemy Twoich pieniędzy ! Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcyc Re: Propozycje nowych plakatów dla TMMB 23.11.09, 19:41 K*mat': Lubię Bydgoszcz, lubię Toruń lub odwrotnie. Mieszkam w Piernikowie., często jestem w Bydzi. Ale jak czytam wypowiedzi niektórych ludzi(?) z obu miast to mi się rzygać chce :/ Odpowiedz Link Zgłoś
karolp13 Re: Propozycje nowych plakatów dla TMMB 25.11.09, 13:09 Szlachcic robisz z siebie głupa, zadrościsz pomysłu Bydgoszczy i kompromitujesz Toruń. Odpowiedz Link Zgłoś