spaatz 22.12.09, 08:59 "Obywatele" powiatu Toruń....... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monixxxxx Złodzieje oświęcimskiego napisu byli stąd 22.12.09, 11:03 wiadomo lipno sami zlodzieje, gwalciciele i narkomani. Odpowiedz Link Zgłoś
frych47 Re: Złodzieje oświęcimskiego napisu byli stąd 22.12.09, 11:11 To ja już nie wiem bo wiele mediów podawało, że sprawcy pochodzą z pod Włocławka. Odpowiedz Link Zgłoś
tryg.sk11 Re: Złodzieje oświęcimskiego napisu byli stąd 22.12.09, 11:21 Kto im to zlecił, zastanawiam się, kto. Odpowiedz Link Zgłoś
frych47 Re: Złodzieje oświęcimskiego napisu byli stąd 22.12.09, 11:50 Kot czy królik bo słyszałem, że po cmentarzu latają króliki. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: spaatz 22.12.09, 23:55 spaatz napisał: > "Obywatele" powiatu Toruń....... Bardzo slabiutko u ciebie z podzialem administracyjnym!!! Lipno (dawna Kopngresowka) ma swoj powiat. Z Lipna, lub powiatu lipnowskiego pochodza takie tuzy PRL-bis jak Bolek Walesa i niejaki "vel Balcerowicz". PS - Czernikowo zawsze bylo w powiecie lipnowskim. Dopiero z nieznanych mi przyczyn zanalazlo sie w powiecie torunskim dopiero po ostatniej reformie administracyjnej w 1999 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
thornwald Re: spaatz 28.12.09, 08:55 Pierwszy raz się zdarzyło, że dziennikarz GW w przypadku negatywnego wydarzenia, napisał że jakaś miejscowość leży pod Toruniem. Wcześniej wyglądało to inaczej, np. Solec Kujawski uruchamiał aquapark czy jurapark, to był Solec Kujawski koło Torunia, jak w Solcu zabili chłopaka na przystanku to był już Solec Kujawski koło Bydgoszczy. Raz "poszli" aż tak daleko, że po sukcesie Blechacza Nakło "znalazło się" pod Toruniem :) Ciekawe czy to odwaga dziennikarza, czy nieznajomość "obowiązujących" w Toruniu zasad? :) Odpowiedz Link Zgłoś