Dodaj do ulubionych

"BELLA" picie alkoholu w pracy

14.07.10, 18:17
Witam wszystkich zainteresowanych,chcialbym opisac w kilku słowach jak wygląda praca w BELLI.Chodzi głównie o picie alkocholu podczas pracy w szcyególności na nocnej zmianie,i tolerowanie tego przez mistrza panią Jole.Co niektórzy pozwalają sobie na więcej tzw przyjaciele pani Joli,,piją dużo i uchodzi im to płazem,ponieważ z niejednej sytuacji i pomyłek pomagają jej wyjść obronną ręką.Też nie jest żadną tajemnicą praca mistrza na trzeciej zmianie,gdyż często przesypia pół nocy lub zamawia sweterki na ALLEGRO ze służbowego komputera. Pozdrawiam byly pracownik.
Obserwuj wątek
    • tryg.sk11 Re: "BELLA" picie alkoholu w pracy 14.07.10, 18:33
      Ale cudny donos.
      • tryg.sk11 Re: "BELLA" picie alkoholu w pracy 14.07.10, 18:34
        Chcesz może telefon do opieki nad bitymi dziećmi?
    • franek-dolas Re: "BELLA" picie alkoholu w pracy 14.07.10, 21:08
      Niezła z Ciebie szuja!Mam nadzieję, że Cię zwolnili a nie sam odszedłeś?
      • zawsze.torunczyk Re: "BELLA" picie alkoholu w pracy 15.07.10, 11:20
        Jaka szuja franek? Dlaczego tolerowanie takich zachowań ma być
        "szujstwem". Obetnie komuś łapę po pijaku to będzie syf. Kolega
        powinien powiadomić jeszcze PIP i Policję.
        • zawsze.torunczyk Re: "BELLA" picie alkoholu w pracy 15.07.10, 11:21
          Miałem na myśli nietolerowanie oczywiście.
          • serek67 Re: "BELLA" picie alkoholu w pracy 16.07.10, 14:14
            To jest twoim zdaniem ok donosicielu jesteś jednym z tych co palce maja
            umaczane w kakale fuj nie ładnie!!!
      • bederyk Dziwny ten kraj Polska 16.07.10, 21:21
        cwaniak co oszukuje to człowiek sukcesu, ten co kradnie to tak zwany
        dobrze sobie radzący, ten co pije wódę w zakładzie pracy to bohater
        pracy. Oj, głupi ten naród, głupi!
    • gosc111112 Re: "BELLA" picie alkoholu w pracy 16.07.10, 17:51
      Prawda niestety boli nie wyssałem sobie tego z palca widziałem to wiem i nie bedzie sobie pani Jola robiła prywatnego folwarku z BELLI.
      • franek-dolas Re: "BELLA" picie alkoholu w pracy 16.07.10, 19:19
        A przecinki znajesz? (...i tak jesteś szują, żadna argumentacja tego nie zmieni)
        • bederyk Ty chłopie 16.07.10, 21:23
          nie pisz, bo kompromitujesz się pokazując swój system wartości.
          • franek-dolas Re: Ty chłopie 20.07.10, 22:27
            Chłopie! Ja swojego systemu wartości się nie wstydzę...jest dosyć prosty :
            oprócz fundamentalnych to :pracuj uczciwie , nie donoś, bądź lojalny... a Ty -
            bolszewik? Z tego co widzę po Twoich wpisach to wolałbyś nie pracować, ale już
            przy redystrybucji pieniędzy wpłacanych przez podatników to ręce zacierasz.....
            wstyd!
            • malepiffko Re: Ty chłopie 24.07.10, 09:32
              > oprócz fundamentalnych to (...)nie donoś

w niemczech jezeli ktos podejrzewa kierowce samochodu przed/za/obok o kierowanie
              pod wplywem to dzwoni na policje, w polsce jest to jednak donosicielstwo wiec
              pijany kierowca jadacy zygzakiem skonczy zabijajac ludzi na przystanku albo w
              innym samochodzie. ot roznica cywilizacyjna taka. jezeli widzisz, ze cos dzieje
              sie nie tak i moze byc zagrozeniem nalezy temu przeciwdzialac. oczywiscie nie
              poprzez wpisy na forum, bo podejrzewam, ze autor nie mial odwagi zglosic tego
              gdzie indziej.
            • bederyk Re: Ty chłopie 31.07.10, 16:30
              Napisałeś jak trzeba, jak stary komuch. Pracuj uczciwie. Co to znaczy? I na nic
              innego nie patrz. Jak leją wódę, jak okradają zakład.
              Co do redystrybucji pieniędzy, małorolny, to dzięki takim jak ja i moja firma
              masz co do pyska włożyć. A o tym bolszewiku to tak z autopsji?
              • franek-dolas Re: Ty chłopie 31.07.10, 21:22
                Jak znam życie to nie masz żadnej firmy , podatków nie płacisz i dlatego z tym
                bolszewikiem tak walczysz.O żadnym piciu i rozkradaniu nic nie pisałem, tylko
                wyraziłem swoją negatywną opinię o donosicielstwie.A do pyska wkładam tylko to
                co kupię lub upoluję.Jeżeli kupuję to za pieniądze (swoje...)
    • arcun11 Re: "BELLA" picie alkoholu w pracy 24.07.10, 00:08
      To ty T....?.Przecież to Ciebie ostatnio zwolnili za picie
      alkoholu.Pracowałem z Jolą na Bella1.Potrafi być czasami
      nieznośna,wulgarna ale w pracy nie pije i innym pić nie pozwalała.A ty
      jesteś ...Dobrze że już nie pracujesz.Świtlikowski też pozwala pić?Na
      miejscu Joli sprawdziłbym adres IP i wytoczył Tobie sprawe sądową.
      • gosc111112 Re: "BELLA" picie alkoholu w pracy 29.07.10, 17:05
        Jeden wielki burdel im więcej ludzi tym wiecej bałaganu zero kontroli w tym zakładzie "SAMI SWOI RĘKA RĘKE MYJE"
      • klops-pl Re: "BELLA" picie alkoholu w pracy 01.08.10, 03:01
        Witam.Firmę uważam za jedną z lepszych. Pensja na czas , socjal też.Jakość
        produktu to po prostu poezja.Owszem , zdażają się osoby , które mają jakiś
        niedosyt. Ja tego nie miałem.Firma jak firma zdażają się osoby , które wogóle
        nie mają pojęcia o wykonywanej pracy na danym stanowisku. Widać tak chyba musi
        być. Pozdrawiam serdecznie...
        Tomek P.
        • klops-pl Re: "BELLA" picie alkoholu w pracy 01.08.10, 03:19
          Jeszcze jedno chciałbym podnieść. Co do osoby Pana Świtlikowskiego. Jest to
          osoba konkretna ,nie pozwalająca na wyjście poza regulamin.Nigdy nie był uległy
          w stosunku do pracowników, tym bardziej nigdy nie tolerował zachowań spoza
          regulaminu.
      • klops-pl Re: "BELLA" picie alkoholu w pracy 01.08.10, 03:45
        Witam.
        W odpowiedzi na Twoja prośbę odpowiadam: numer ip. i mac adres karty. Dobranoc.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka