facetzpomorza 31.10.12, 19:55 Dzisiaj zaczęło nadawanie - TOK FM na 88,2 - ogólnopolskie radio informacyjne z Warszawy ale ma być redaktor w Toruniu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naubyd Re: Nowe radio w Toruniu 31.10.12, 21:56 Zazdroszczę. Przydałoby się w Bydgoszczy. Ale pewnie niedługo. Będzie redakcja mówisz? Taka jak ośrodek TVN? Odpowiedz Link Zgłoś
facetzpomorza Re: Nowe radio w Toruniu 31.10.12, 23:15 naubyd napisał: > Zazdroszczę. Przydałoby się w Bydgoszczy. Ale pewnie niedługo. > > Będzie redakcja mówisz? Taka jak ośrodek TVN? raczej jak RMF Odpowiedz Link Zgłoś
naubyd Re: Nowe radio w Toruniu 01.11.12, 00:02 Regionalne RMF znajdowało się w wieżowcu Rometu na Fordońskiej. Wiele lat temu ktoś zapragnął zniszczyć ogólnopolską stację i niestety wszystkie oddziały regionalne musiały zamienić sie w oddzielne stacje pod jednym szyldem. Teraz nawet nie wiem czy w regionie jest bo nie słucham tego . Za stary jestem na te hałasy i popową muzykę Odpowiedz Link Zgłoś
bzdziszewianin Re: Nowe radio w Toruniu 01.11.12, 09:06 RMF ma jednego dziennikarza w regionie. Nie będę pisał z jakiego miasta, bo pójdzie lawina. A co do jakości RMF-u, to pełna zgoda. Kiedyś fajne radio z miłą dla ucha muzyką, a dziś od poniedziałku do piątku słyszy się tylko o konkursie smsowym. Odpowiedz Link Zgłoś
naubyd Re: Nowe radio w Toruniu 01.11.12, 14:46 Dawniej w RMF w regionie pracował Jarek Jaworski z Torunia. Super gość. Jego brat dużo chyba robi w Toruniu dla kultury. To nie ma znaczeni skąd pochodzi jeśli jest dobrym dziennikarzem. Są tacy jak Jarek był i są tacy jak z kablówki w Toruniu którzy ... i szkoda gadać bo tylko wywołuje się złe duchy forum. Mnie najbardziej od RMF odciągnął nieustanny hałas w tle. Bez przerwy i bez względu o czym ktoś mówi napiernicza z tyłu jakiś bit. Drażni mnie to niesamowicie. Prowadzący napindalają słowami jak z pepeszy - tego też nie kupuję. Mój faworyt to niezmiennie PR3 i RMF Classic Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
naubyd Re: Nowe radio w Toruniu 01.11.12, 14:50 poprawka. W PR3 nie lubię słuchać Agnieszki Obszańskiej i Agnieszki Szydłowskiej. Co to za zadufane w sobie, języku angielskim na antenie, chilaucie wstrętne baboki no. :)))))))))))) Codziennie mam kilka godzin z bani bez radia przez nie. Odpowiedz Link Zgłoś
pantaka Re: Nowe radio w Toruniu 01.11.12, 18:07 A co w takim razie powiesz o sepleniącej Gacek, nadętym Baronie i przeegzaltowanym Bugalskim? Mimo to PR3 chyba jednak najwyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
naubyd Re: Nowe radio w Toruniu 01.11.12, 18:16 Gacek sepleni? Nie ona ma pewną wadę wymowy. W sumie w radio warto się czymś wyróżniać. Jest się rozpoznawalnym. Ja ją bardzo lubię akurat. Nie popisuje się jak Agnieszki. Nie ma tonu misyjnego :) czyli nie chce nas niczego uczyć :). Lubię ją, ale rzeczywiście może jej wymowa się komuś nie podobać. Dla mnie jest to bardzo sympatyczna w słyszeniu wada. Baron? No cóż. Sprawny dziennikarz. Nie mam ani sympatii, ani antypatii. Moja żona go nie lubi :). Coś więc w tym musi być. Zgadzam się nr.1 Odpowiedz Link Zgłoś
pantaka Re: Nowe radio w Toruniu 01.11.12, 18:31 Zaczynamy rozmawiać już o gustach i sympatiach a o tym nie ma sensu. natomiast co do oferty stacji to nie ma konkurencji. Może jeszcze niektóre audycje w PIK-u, PR2 i Rmf Classic ale ci ostatni za bardzo sie powtarzają Odpowiedz Link Zgłoś
naubyd Re: Nowe radio w Toruniu 01.11.12, 18:38 w sumie masz rację. Pozdrowienia. Słuchajmy Trójki :) Odpowiedz Link Zgłoś
dingggo Re: Nowe radio w Toruniu 31.10.12, 22:08 facetzpomorza napisał: > Dzisiaj zaczęło nadawanie - TOK FM na 88,2 - ogólnopolskie radio informacyjne z > Warszawy ale ma być redaktor w Toruniu< Ten redaktor ma na pewno koloratke. Bo tak sie teraz widzi torun w polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.grzegorz Re: Nowe radio w Toruniu 31.10.12, 22:28 Z czego tu się cieszyć? Słabiutkie radio. Odpowiedz Link Zgłoś
facetzpomorza Re: Nowe radio w Toruniu 31.10.12, 23:13 dingggo napisał: > Ten redaktor ma na pewno koloratke. > Bo tak sie teraz widzi torun w polsce. aleś ty głupiutki, radio TOK to tak troche jak Wyborcza wiec sam sobie odpowiedz czy bedzie ktos tam miał koloratke. Ty pewno z bydgoszczy skoro wiesz jak sie mówi i widzi w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.grzegorz Re: Nowe radio w Toruniu 01.11.12, 08:34 I ma rację, a nie pocisnął. I to nawet bardziej ta lewa część Wyborczej... tej chyba ciągnącej tradycje przekazu i narracji od kolesiów Julka Nowickiego.... Odpowiedz Link Zgłoś
naubyd Re: Nowe radio w Toruniu 01.11.12, 14:51 być może tak się o Toruniu mówi w Polsce, ale wybacz GW z koloratką ? Odpowiedz Link Zgłoś
syn_biskupa Re: Nowe radio w Toruniu 01.11.12, 18:07 A pozwolenie od ojca mają, że mu włażą na falę, czy to radio ma zagłuszać to radio co ma twarz? Odpowiedz Link Zgłoś
naubyd Re: Nowe radio w Toruniu 01.11.12, 18:18 mówisz o tej różowej twarzy z noskiem w kształcie okręgu z dwoma dziurkami chrum chrum? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tupolej154 Re: Nowe radio w Toruniu 01.11.12, 18:23 W Toruniu nie wolno władzy krytykować bo zaraz się jest w sądzie dla mnie najlepsze jest Radio Zaleski. Odpowiedz Link Zgłoś
syn_biskupa Re: Nowe radio w Toruniu 01.11.12, 18:03 facetzpomorza napisał: Ty pewno z bydgoszczy skoro wiesz jak sie > mówi i widzi w Polsce Nie, ja go znam on też z pomorza. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_ziutek Re: Nowe radio w Toruniu 01.11.12, 18:16 Nie wiem co jest bo szlachcic się tak natrudził nad swoim wypracowaniem i mu jego wątek wcięło, poszedł w kosmos czy jak. Odpowiedz Link Zgłoś
naubyd Re: Nowe radio w Toruniu 01.11.12, 18:19 do kubełka :). Nie szanuje innych to i tak ma. Odpowiedz Link Zgłoś
brat_naubuda [...] 03.11.12, 18:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
szczam.napis - Gratulacje, jest Pan naszym setnym rozmówcą. ... 22.11.12, 17:59 - Gratulacje, jest Pan naszym setnym rozmówcą na antenie! Wygrał Pan weekendowy pobyt w Toruniu. - A nie macie nagród rzeczowych? - Mamy. Toster. - Biorę. Odpowiedz Link Zgłoś
johnyflaszka Re: - Gratulacje, jest Pan naszym setnym rozmówcą 22.11.12, 19:34 szczam.napis napisał: > - Gratulacje, jest Pan naszym setnym rozmówcą na antenie! Wygrał Pan weekendowy > pobyt w Toruniu. > - A nie macie nagród rzeczowych? > - Mamy. Toster. > - Biorę. To jest radio satyryczne? Odpowiedz Link Zgłoś