Dodaj do ulubionych

Nowe radio w Toruniu

31.10.12, 19:55
Dzisiaj zaczęło nadawanie - TOK FM na 88,2 - ogólnopolskie radio informacyjne z Warszawy ale ma być redaktor w Toruniu
Obserwuj wątek
    • naubyd Re: Nowe radio w Toruniu 31.10.12, 21:56
      Zazdroszczę. Przydałoby się w Bydgoszczy. Ale pewnie niedługo.

Będzie redakcja mówisz? Taka jak ośrodek TVN?
      • facetzpomorza Re: Nowe radio w Toruniu 31.10.12, 23:15
        naubyd napisał:

> Zazdroszczę. Przydałoby się w Bydgoszczy. Ale pewnie niedługo.
        >
        > Będzie redakcja mówisz? Taka jak ośrodek TVN?

raczej jak RMF
        • naubyd Re: Nowe radio w Toruniu 01.11.12, 00:02
          Regionalne RMF znajdowało się w wieżowcu Rometu na Fordońskiej. Wiele lat temu ktoś zapragnął zniszczyć ogólnopolską stację i niestety wszystkie oddziały regionalne musiały zamienić sie w oddzielne stacje pod jednym szyldem.

Teraz nawet nie wiem czy w regionie jest bo nie słucham tego . Za stary jestem na te hałasy i popową muzykę
          • bzdziszewianin Re: Nowe radio w Toruniu 01.11.12, 09:06
            RMF ma jednego dziennikarza w regionie. Nie będę pisał z jakiego miasta, bo pójdzie lawina. A co do jakości RMF-u, to pełna zgoda. Kiedyś fajne radio z miłą dla ucha muzyką, a dziś od poniedziałku do piątku słyszy się tylko o konkursie smsowym.
            • naubyd Re: Nowe radio w Toruniu 01.11.12, 14:46
              Dawniej w RMF w regionie pracował Jarek Jaworski z Torunia. Super gość. Jego brat dużo chyba robi w Toruniu dla kultury. To nie ma znaczeni skąd pochodzi jeśli jest dobrym dziennikarzem. Są tacy jak Jarek był i są tacy jak z kablówki w Toruniu którzy ... i szkoda gadać bo tylko wywołuje się złe duchy forum.

Mnie najbardziej od RMF odciągnął nieustanny hałas w tle. Bez przerwy i bez względu o czym ktoś mówi napiernicza z tyłu jakiś bit. Drażni mnie to niesamowicie. Prowadzący napindalają słowami jak z pepeszy - tego też nie kupuję. Mój faworyt to niezmiennie PR3 i RMF Classic

Pozdrawiam.
              • naubyd Re: Nowe radio w Toruniu 01.11.12, 14:50
                poprawka. W PR3 nie lubię słuchać Agnieszki Obszańskiej i Agnieszki Szydłowskiej. Co to za zadufane w sobie, języku angielskim na antenie, chilaucie wstrętne baboki no. :)))))))))))) Codziennie mam kilka godzin z bani bez radia przez nie.
                • pantaka Re: Nowe radio w Toruniu 01.11.12, 18:07
                  A co w takim razie powiesz o sepleniącej Gacek, nadętym Baronie i przeegzaltowanym Bugalskim? Mimo to PR3 chyba jednak najwyżej.
                  • naubyd Re: Nowe radio w Toruniu 01.11.12, 18:16
                    Gacek sepleni? Nie ona ma pewną wadę wymowy. W sumie w radio warto się czymś wyróżniać. Jest się rozpoznawalnym. Ja ją bardzo lubię akurat. Nie popisuje się jak Agnieszki. Nie ma tonu misyjnego :) czyli nie chce nas niczego uczyć :). Lubię ją, ale rzeczywiście może jej wymowa się komuś nie podobać. Dla mnie jest to bardzo sympatyczna w słyszeniu wada.

Baron? No cóż. Sprawny dziennikarz. Nie mam ani sympatii, ani antypatii. Moja żona go nie lubi :). Coś więc w tym musi być.

Zgadzam się nr.1
                    • pantaka Re: Nowe radio w Toruniu 01.11.12, 18:31
                      Zaczynamy rozmawiać już o gustach i sympatiach a o tym nie ma sensu. natomiast co do oferty stacji to nie ma konkurencji. Może jeszcze niektóre audycje w PIK-u, PR2 i Rmf Classic ale ci ostatni za bardzo sie powtarzają
                      • naubyd Re: Nowe radio w Toruniu 01.11.12, 18:38
                        w sumie masz rację. Pozdrowienia. Słuchajmy Trójki :)
    • dingggo Re: Nowe radio w Toruniu 31.10.12, 22:08
      facetzpomorza napisał:

> Dzisiaj zaczęło nadawanie - TOK FM na 88,2 - ogólnopolskie radio informacyjne z
      > Warszawy ale ma być redaktor w Toruniu<

Ten redaktor ma na pewno koloratke.
      Bo tak sie teraz widzi torun w polsce.
      • marcin.grzegorz Re: Nowe radio w Toruniu 31.10.12, 22:28
        Z czego tu się cieszyć? Słabiutkie radio.
      • facetzpomorza Re: Nowe radio w Toruniu 31.10.12, 23:13
        dingggo napisał:
        > Ten redaktor ma na pewno koloratke.
        > Bo tak sie teraz widzi torun w polsce.

aleś ty głupiutki, radio TOK to tak troche jak Wyborcza wiec sam sobie odpowiedz czy bedzie ktos tam miał koloratke. Ty pewno z bydgoszczy skoro wiesz jak sie mówi i widzi w Polsce
        • naubyd Re: Nowe radio w Toruniu 01.11.12, 00:03
          pocisnął chłopak :)
          • marcin.grzegorz Re: Nowe radio w Toruniu 01.11.12, 08:34
            I ma rację, a nie pocisnął. I to nawet bardziej ta lewa część Wyborczej... tej chyba ciągnącej tradycje przekazu i narracji od kolesiów Julka Nowickiego....
            • naubyd Re: Nowe radio w Toruniu 01.11.12, 14:51
              być może tak się o Toruniu mówi w Polsce, ale wybacz GW z koloratką ?
              • syn_biskupa Re: Nowe radio w Toruniu 01.11.12, 18:07
                A pozwolenie od ojca mają, że mu włażą na falę, czy to radio ma zagłuszać to radio co ma twarz?
                • naubyd Re: Nowe radio w Toruniu 01.11.12, 18:18
                  mówisz o tej różowej twarzy z noskiem w kształcie okręgu z dwoma dziurkami chrum chrum? ;)
                  • tupolej154 Re: Nowe radio w Toruniu 01.11.12, 18:23
                    W Toruniu nie wolno władzy krytykować bo zaraz się jest w sądzie dla mnie najlepsze jest Radio Zaleski.
                    • naubyd Re: Nowe radio w Toruniu 01.11.12, 18:38
                      Radio Z hahahahaha.
        • syn_biskupa Re: Nowe radio w Toruniu 01.11.12, 18:03
          facetzpomorza napisał:

Ty pewno z bydgoszczy skoro wiesz jak sie
          > mówi i widzi w Polsce

Nie, ja go znam on też z pomorza.
    • pan_ziutek Re: Nowe radio w Toruniu 01.11.12, 18:16
      Nie wiem co jest bo szlachcic się tak natrudził nad swoim wypracowaniem i mu jego wątek wcięło, poszedł w kosmos czy jak.
      • naubyd Re: Nowe radio w Toruniu 01.11.12, 18:19
        do kubełka :). Nie szanuje innych to i tak ma.
        • brat_naubuda [...] 03.11.12, 18:48
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • szczam.napis - Gratulacje, jest Pan naszym setnym rozmówcą. ... 22.11.12, 17:59
      - Gratulacje, jest Pan naszym setnym rozmówcą na antenie! Wygrał Pan weekendowy pobyt w Toruniu.
      - A nie macie nagród rzeczowych?
      - Mamy. Toster.
      - Biorę.
      • johnyflaszka Re: - Gratulacje, jest Pan naszym setnym rozmówcą 22.11.12, 19:34
        szczam.napis napisał:

> - Gratulacje, jest Pan naszym setnym rozmówcą na antenie! Wygrał Pan weekendowy
        > pobyt w Toruniu.
        > - A nie macie nagród rzeczowych?
        > - Mamy. Toster.
        > - Biorę.

To jest radio satyryczne?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka