Gość: Ave Men IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 00:26 Ukazał się nowy, 3. numer AVECIARZA- białołęckiego miesięcznika młodych, wydawanego przez Fundację AVE. Teksty dostępne są także w necie - www.aveciarz.fora.pl. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lis888 Re: Nowy numer Aveciarza 17.09.06, 16:01 Mam nadzieję że nie taki syfiasty jak poprzedni. Aaaa - jeszcze gorszy, z jakąs rozdziawiona pryszczata gebą z wywwalającym się żarciem z paszczy... Ludzie, jeżeli teksty mają byc do bani, to choc o zdjęcia lepsze sie postarajcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zamyślony Re: Nowy numer Aveciarza IP: *.aster.pl 17.09.06, 16:38 > Aaaa - jeszcze gorszy, z jakąs > rozdziawiona pryszczata gebą z wywwalającym się żarciem z paszczy A ja myślałem że to jakaś gazetka reklamująca nowy środek farmaceutyczny na pryszcze lub opryszczke <ROTFL> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ave Men Re: Nowy numer Aveciarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 23:09 Po drodze był jeszcze numer 2 - bez pryszczy... A swoją drogą to ciekawe - jak wielu lubi złudzę bez prycholi. Tymczasem prychole były, są i będą. I Mogą dosięgnąć CIEBIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś