Gość: radca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 15:51 Drogi Piotrze trzymam za Ciebie kciuki i modlę się: www.nowosci.com.pl/bazy/archiwum.nsf/1e50f79ff13f97a8c1256983004989f1/c9d62c7d409e1356c1256eb6006ae741 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: radca Re: Muj pszyjaciel zaszalał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 15:52 Jestem przerażony.Byłeś taki dobry gdy razem dawaliśmy komputery tym dzieciom w Domu Dziecka w Gniewkowie.A w Nowościach takie paszkwile teraz piszą: "Pięścią w kamerę Operator Polsatu cały czas filmował zachowanie właściciela "Thornmanna". Piotr Widuch w pewnym momencie podszedł do operatora i tak mocno uderzył w jego kamerę, aż ta pękła na dwie części. - Bałem się schylić po sprzęt, bo obawiałem się, że dostanę kopniaka w brzuch - stwierdza Michał Baranowski. - Piotr Widuch czuł się jednak bardzo pewnie. Wziął moją kamerę i schował ją do swojego bagażnika. Wtedy powiedziałem stojącym dwa metry obok policjantom, że na ich oczach właśnie dokonano kradzieży. Nie zareagowali. Nie poprosili, żeby Widuch oddał mi sprzęt. Dziennikarze, właściciel "Thornmanna" oraz jego prawnik pojechali na komisariat policji. Tam obie strony złożyły zawiadomienia o popełnieniu przestępstwa. Piotr Widuch oskarżył dziennikarzy o wtargnięcie na teren jego firmy. Członkowie ekipy Polsatu opowiedzieli o zniszczeniu mienia oraz o groźbach karalnych." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radca Re: Muj pszyjaciel zaszalał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 18:39 Krzyzaku,panie Piotrze,jak mi smutno sercu. Spójrz, jak smutno jest kamerzyscie.To było jego narzedzie pracy i jak on teraz wykarmi swoje dziatki? www.nowosci.com.pl/gfx/zd/040707_02.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 J. Bond. Re: Czas na zmiany... IP: *.wlan.pl 08.07.04, 10:00 Dziwi mnie bierna postawa policji. To jednak prawda, że policja potrafi zrobić porządek, ale tylko ze słabym i biednym. Nic się nie zmieniło w tej kwestii od lat. Odpowiedz Link Zgłoś