osieciny7 21.02.13, 20:25 Ma ktoś pomysł na dobrego wójta, ten obecny to myśli, że UG ma przez zasiedzenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia_1975 Re: WYBORY WÓJTA 21.02.13, 22:15 osieciny7 napisał: > Ma ktoś pomysł na dobrego wójta, ten obecny to myśli, że UG ma przez zasiedzeni > e. To fakt ale kogo by tu wybrać? Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek58 Re: WYBORY WÓJTA 22.02.13, 11:03 Nie tylko Wójtowi dupsko do fotela przyrosło,podoba mi się nasz Przewodniczący Rady Gminy- przed wyborami ,każdego potencjalnego wyborce w domu odwiedził.Chyba całą diete radnego wydał na upominki dla nich.naobiecywał ,że cudów z Wójtem dokonają ale niestety ,cudów nie ma i nie będzie.A teraz Pan radny jak kogoś spotka na ulicy,to jak szczur na drugą strone ''ulicy'' ucieka.I tu apel do kierowców-uważajcie na uciekającego Błaszczyka nie rozjedzcie go! Odpowiedz Link Zgłoś
lop70 Re: WYBORY WÓJTA 23.02.13, 17:29 A ja chciałbym podziękować Jaśnie Nam Panującemu Panu Wójtowi za tak prześlicznie zabetonowany skwerek.Naprawdę jest prześlicznie. Brakuje tam jeszcze tylko betonowego odlewu naszej kochanej gminnej władzy.... Odpowiedz Link Zgłoś
basia_1975 Re: WYBORY WÓJTA 23.02.13, 23:51 A może i popiersia NASZEGO SZANOWNEGO WÓJTA się doczekamy na tym "pięknym" zabetonowanym skwerku a obok popiersie Pani Anny Ś.-B., która zaciekle broniła tych zabytkowych drzewek. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia1.111 Re: WYBORY WÓJTA 25.02.13, 16:45 Niedługo zaczną zamykać skwerek na noc jak park, który w testamencie zapisany jest mieszkańcom Osiecin, ale niektórzy traktują jak teren prywatny. Nie rozumiem juz co się dzieje w naszych Osięcinach. Korupcja i kumaterstwo kwitna i trzeba coś z tym zrobić. To kiedy te wybory??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
j13131276 Re: WYBORY WÓJTA 27.02.13, 21:21 u nas jest podobnie albo i gorzej.MY MAMY KOGO WYBRAĆ człowiek sprawdzony wieloletni działacz [pomaga ludziom]i nie zależy mu na rozgłosie.RADA GMINY nie lubi jak pojawiają się mieszkańcy na sesjach i nie daj boże zabierają głos.Osobiście tego doznałem.I najgorsze jak masz racje. Odpowiedz Link Zgłoś
osieciny7 Re: WYBORY WÓJTA 24.02.13, 17:11 Popiersie to pikuś, może mosiężny pomnik, tak ze 4 metry wysokości. WÓJCIE Mieszkańcy dziękują za betonowy skwerek, a część mieszkańców nadal pije POMARAŃCZOWĄ wodę za naszej AZBESTOWEJ sieci wodociągowej. Tą sprawę kieruję do mediów, zobaczymy jak będzie się tłumaczył przed TVN ??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
basia_1975 Re: WYBORY WÓJTA 24.02.13, 19:40 "osieciny7" Ty to wiesz, gdzie uderzyć! Życzę powodzenia z tym TVN-em; oni tylko na to czekają! Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek58 Re: WYBORY WÓJTA 24.02.13, 19:58 -osięciny7 -jak złapiesz z nimi kontakt ,daj znać na forum - dożucimy do pieca ,a jest co............. Odpowiedz Link Zgłoś
basia_1975 Re: WYBORY WÓJTA 26.02.13, 12:28 Masz rację "pietrek58": by się dorzuciło coś o pracownikach w GOPS-ie, coś o naszym PROBOSZCZU, coś o naszym gimnazjum i coś o naszej podstawówce. Jest pełen wachlarz możliwości; niby Osięciny to taka większa wioska ale się w niej dzieje, oj się dzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek58 Re: WYBORY WÓJTA 27.02.13, 20:13 Ostatnio chyba mało się dzieje -bo zawiało nudą na forum........ Odpowiedz Link Zgłoś
basia_1975 Re: WYBORY WÓJTA 28.02.13, 12:25 "-bo zawiało nudą na forum........" powiadasz? A co powiesz na dowcip? Idzie ksiądz przez pustynię i napotkał głodnego lwa. Pada na ziemię i zaczyna się modlić: - Boże, spraw, aby to stworzenie miało choć trochę chrześcijańskich uczuć! Lew nagle klęka i również zaczyna się modlić. Ksiądz woła: - Dzięki Ci, Panie! Lew na to: - Pobłogosław Panie ten posiłek... Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek58 Re: WYBORY WÓJTA 28.02.13, 16:13 Pogrzeb.Trumna spoczeła w grobie,rodzina i znajomi rzucają kwiaty.Nagle COŚ uderza w wieko.Facet ,który rzucił coś ciężkiego zmieszany mówi : Przepraszam bardzo kwiaciarnia była już zamknięta ... więc kupiłem bombonierkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek58 Re: WYBORY WÓJTA 28.02.13, 17:16 -dlaczego Wójt chodzi koło komputera?-bo szuka wejścia do internetu -jakie plany Wójt omawia z architektem? Plany stworzenia "getta" dla formułowiczów internetowych -kiedy Sokrates stwierdził: " wiem , że nic nie wiem?'' -po pierwszej rozmowie z Wójtem -czym się Wójt obecnie zajmuje? -wpisuje w Google nasze ''nicki'' z forum i ma nadzieje ,że znajdzie nasze nazwiska :) Odpowiedz Link Zgłoś
basia_1975 Re: WYBORY WÓJTA 28.02.13, 21:14 Pogrzeb. Wokół trumny z ciałem zgromadzili się żałobnicy; nagle do ciała podchodzi Heniek: tuli się do policzków, czoła, dłoni... Do Heńka podchodzi Franek: - Ty Heniek, całe życie kłóciłeś się z teściową czyżbyś się z nią pogodził z nią krótko przed śmiercią? - Nie to nie to. Jak trzy dni temu dowiedziałem się, że teściowa zmarła to z radości piłem całe dnie i noce; i teraz tak mnie boli głowa... a ona jest taaka zimniutka :) Odpowiedz Link Zgłoś
mic_koza Re: WYBORY WÓJTA 30.06.13, 20:06 nie ma lepszego kandydata. Wójt jest dobrym gospodarzem w porównaniu do innych Gmin....może warto pomyśleć nad wymianą radnych a nie Wójta. Odpowiedz Link Zgłoś
basia_1975 Re: WYBORY WÓJTA 01.07.13, 09:09 A może by tak wymienić i Wójta i Radnych? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia1.111 Re: WYBORY WÓJTA 01.07.13, 22:10 Wójtem powinna zostac osoba nie z Osięcin, ze świeżym spojrzeniem. Radni tez juz na emeryturę. Młodzi niech w końcu wygrają. Nasze centrum jest tragiczne, fontanna wyglada jakby w go.... zapałkę włożył. A ta na placu zabaw to niby po co? Deptak bez drzew, ulice jak ser szwajcarski, brak chodników. Panie wojcie, Panu juz podziękujemy! Radnym też of Course! Odpowiedz Link Zgłoś