roman_
16.07.13, 07:50
Do niedawna skazany byłby tylko kierowca Opla z powodu jego nietrzeźwości czy niskiego statusu społecznego. Trochę się to zmienia na lepsze . Myślę że nie mały w tym udział mają firmy pomagające uzyskać stosowne odszkodowania od ubezpieczycieli. Podejrzewam że to dzięki ich prawnikom udaję się uzyskiwać bardziej sprawiedliwe wyroki w tak skomplikowanych sprawach jak to określiła sędzina . Chociaż czytając relacje dziennikarskie sprawa nie wydaję się skomplikowana . Role uczestników i skutki ich postępowania są jasno zbadane i nie budzą wątpliwości. Ofiarom wypadku nikt życia nie przywróci ani zapewne nie tak łatwo ukoić żal po ich stracie. Szkoda też tej dziewczyny . Myślę że sad okazał jej litość i dał jej szanse nie zasadzając odsiadki . Myślę jednak że karać trzeba . Świadczy o tym chociażby jej postawa . Ciągle wypiera swoja winę . Niedawno był wypadek w którym młody chłopak w Toruniu koło Castoramy zabił w wypadku a teraz ta dziewczyna . Oba zdarzenie to skutek młodzieńczej brawury i bezrefleksyjnego stylu życia .