Gość: P.B IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.02, 20:47 Chciałby ktoś studiować w Poznaniu?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b3ut Re: Studia w Poznaniu 23.04.02, 21:03 zastanawiałem się nad politechniką. Macie inżynierię lądową? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOnek Re: Studia w Poznaniu IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.02, 01:09 Gość portalu: P.B napisał(a): > Chciałby ktoś studiować w Poznaniu?? A w życiu! Nawet by mi do głowy nie przyszło. A macie wy tam w ogóle jakąś wyższą uczelnię poza seminarium duchownym im. Paetza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b3ut Re: Studia w Poznaniu IP: *.torun.dialup.inetia.pl 24.04.02, 02:05 Tam są całkiem fajne uczelnie, ale cena piwa jest nieporównywalna do naszej :( Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wl Re: Studia w Poznaniu 24.04.02, 09:37 Gość portalu: b3ut napisał(a): > Tam są całkiem fajne uczelnie, ale cena piwa jest nieporównywalna do naszej :( Tak, a dla studenta ma to ogromne znaczenie. 3 lata temu przy ratuszu płaciłem 4,5 zł. za browara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snoop Re: Studia w Poznaniu IP: *.podzegarem.pl 24.04.02, 15:56 Gość portalu: P.B napisał(a): > Chciałby ktoś studiować w Poznaniu?? Czesc maly zbieg okolicznosci ale mam takie same inicjaly :) ja chcialbym studiowac na Akademii Ekonomicznej i pisalem juz do tamtejszego admina o kilka informacji ale sie jakos niczeo od niego nie dowiedzialem takze moze Ty mi cos podpowiesz ???? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: Studia w Poznaniu IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.04.02, 17:10 Slyszalem ze w Poznaniu ceny piwa zaczynaja sie od 8zl w gore. NIGDY nikt mnie tam nie zaciagnie!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
b3ut Re: Studia w Poznaniu 24.04.02, 18:44 nie przesadzaj to niemożliwe. CHyba, że chodzisz na piwo do hmmm... burdelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Studia w Poznaniu IP: 213.76.59.* 24.04.02, 21:08 Zalecam Bosmana nad Lechem! A w burdelu w mieście Gryfa można i kartą i nawet ( nigdzie nie spotykane) - na kredyt !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś