Gość: Qbass IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 28.10.04, 23:41 To już po Apatorze! Teraz radzili sobie bez rewelacji a tu takie osłabienie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: baton Re: Apator/Adriana bez Protasiewicza IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 29.10.04, 00:51 niestety to nie sa zarty.Naprawde niewiele brakuje, aby bylo po apatorze.Nie rozumie tylko Protasiewicza, dlaczegoe jeszcze tak nie dawno mowil, ze chce dokonczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MANIEK HURAAAAAAAAAAAAA IP: *.hipernet.ras.pl 29.10.04, 00:51 ZOBACZYMY PEPE NA DERBY CO???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: Apator/Adriana bez Protasiewicza IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 29.10.04, 00:55 Szkoda, ze jeszcze nie tak dawno Pepe mowil, ze chce kariere zawodnicza dokonczyc w "Apatorze"-Piotrze, po co ta hipokryzja.Jeszcze gorsze jest to, ze wraca do "tyfusow".NAPRAWDE SZKODA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtekh No tak ale nie wiedział jeszcze że IP: *.zse.bydgoszcz.pl / *.zse.bydgoszcz.pl 29.10.04, 14:11 jesteście golce. A tak na marginesie to skąd się u Was wzięło to dziwaczne przezwisko Tyfus? Musi jakiś wieśniak je wymyślił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toruńczyk Re: No tak ale nie wiedział jeszcze że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 18:37 Bez Torunia i tak zginiecie, a jeśli chodzi o "TYFUSY" - przeczytaj w encyklopedii. Pasuje do bydgoszczan. Jesteście tylko zaściankiem Torunia i tak zostanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee Re: No tak ale nie wiedział jeszcze że IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 29.10.04, 19:59 Ale z ciebie burak. Wal sie i daj se siana. Co KOMPLEKSY TORUNIEWA JESZCZE BARDZIEJ NAROSŁY? Przez takich pajaców jak ty normalnie nie pogadasz... Żal mi ciebie o nadczłowieku toruński. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Re: No tak ale nie wiedział jeszcze że IP: 217.97.134.* 30.10.04, 22:13 Toruńczyku !!!!Jesteś jednak prostakiem ,to przykre bo miałem inne zdanie o mieszkańcach Torunia !!!Twoja "wypowiedz" wyprowadziła mnie z błędu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAX Re: Apator/Adriana bez Protasiewicza IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.10.04, 14:17 Są też dobre wieści dla apatora.Podobno do torunia wraca MIREK KOWALIK.Więc pudło pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azja Re: Apator/Adriana bez Protasiewicza IP: 158.75.8.* 29.10.04, 08:26 Sawina do Torunia powrót?????????? To żart? Facet miał kiespi sezon w Grudziądzu i ma wrócić do Ekstraligi by załatać dziure po Pepe. Kto to powiedział za znawca żużla??? Kto to wymyślił?? Bzdura kompletna, może Walczak wróci albo Derdziński. Następny asior jakim jest Puszakowski, panowie przypomnę że puszak już startował w barwach Apatora w Ekstralidze i szału nie zrobił. Jest chłopak dobry ale na 1 lige nie na ekstra. A Kościecha wątpie aby wrócił do nas, po tym jak go potraktowano. Ja bynajmniej za żadnew pieniądze nie wrócił do Apatora. Ząbik i Nagiel muszą odejść, nie mają pojęcia o niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Apator/Adriana bez Protasiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 08:52 Sz.P. Karwan. Mam jedno zasadnicze pytanie, Po co miesza sie pan w zuzel jak i tak nic z tego nie ma. Protasiewicz to piodstawowy zawodnik a wy mu pozwalacie zmieniac klub na tyfusow. Widocznie panu zupelnie przestalo zalezec na tym aby w toruniu byl speedway na wysokim poziomie. Teraz trzon zespolu bedzie tworzyc Kalwasinski, Bajerski zycze powodzenia. Jeszcze jedno, serdecznie dziekuje za sponsorowanie przez firme REAL sezonu 2004, robie to na lamach internetu gdyz chyba dzialacze torunskiego klubu zaponieli ze firma REAL to podstawowy sponsor 3/4 zespolu. Dziekuje. P.S. dziwie sie panie protasiewicz wiem ze tu wchodza w gre pieniadze ale chyba ma pan jakas godnosc- rzucali w pana na derbach srubami metalowymi przedmiotami a teraz bedzie pan reprezentowal ta choloto. Troszke godnosci panie piotrze. Zycze powodzenia w nowym klubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Re: Apator/Adriana bez Protasiewicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 11:25 Jestem bydgoszczaninem i dziwię sie tym wszystkim "bardzo kulturalnym wypowiedziom" skierowanym do Protasiewicza i mieszkańców Bydgoszczy. Pomimo wszystko ,życzę wszystkim toruniam jak najlepiej i zmontowania dobrego zespołu żużlowego.Najwyższy czas aby zakopać ten "niepisany topór wojenny" Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtekh Heniek IP: *.zse.bydgoszcz.pl / *.zse.bydgoszcz.pl 29.10.04, 14:15 AMEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtekh rzucano w Apatora IP: *.zse.bydgoszcz.pl / *.zse.bydgoszcz.pl 29.10.04, 14:14 Nie pochwalam ale to nie było w pepe. By6łeś na kasku? Widziałbyś jak kibicowaliśmy i Pepe i Jagodzie. No ale Ty do Tyfusowa nie przyjedziesz prawda? No a właściwie ponawiam pytanie jaka jestr geneza przezwiska Tyfus? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bor Chcemy piłki w Toruniu a nie żużla IP: *.petrus.com.pl 29.10.04, 08:53 Zamknąć Apator. Sponsorzy do TKP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Apator/Adriana bez Protasiewicza IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.10.04, 10:30 A Jaguś do Gdańska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mynda Re: Apator/Adriana bez Protasiewicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 11:22 I dobrze. Może w końcu ta żużlowa pompa przestanie wysysać sponsorów dla innych dyscyplin. Przeciez jest jeszcze piłka - mam nadzieję, że wkrótce drugoligowa, a zimą mamy hokej. Obie te dycypliny są chyba bardzie emocjonujące i popularne niż żużel - pisze tak, mimo, że na żużlu bywam i troche mi smutno, że ekipa się rozpadła. Ale dwie godziny czekania i 15 minut emocji?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianin No to ziszcza się powoli skład trenera J.Ząbika ! IP: *.238.126.90.adsl.inetia.pl 29.10.04, 11:23 No to ziszcza się powoli planowany skład treneta Jana Ząbika !!! Jeszcze Jagoda w Lotosie, Crump w Atlasie (bo Greg jest w niełasce u Rusko) i będziemy jeździli wymarzonym, juniorskim składem wymyślonym przez Ząbika, na czele z chłopakami, którzy w tym roku zrobili licencję. Do tego jeszcze kłopoty finansowe klubu i I liga jak banku!!! Jeśli zarząd chce uratować klub i drużynę, nie tylko finansowo, to musi zacząć przeglądać listę zawodników, którzy ewentualnie są do wzięcia z innych klubów. Ale czy jest tam ktoś senowny do kupienia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metamorfoza Re: Apator/Adriana bez Protasiewicza IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.10.04, 11:48 A ile było rok temu proroctw ,że żużel w Bydgoszczy sie kończy.Jakoś sie nie kończy i sprawdza się przysłowie że kij ma 2 końce.Bydgoszcz będzie miała niezłą drużynę i znowu GP ,więc ma się dobrze.Potrafiła też spłacić większość długów swojej poprzedniczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydgoszcz Re: Apator/Adriana bez Protasiewicza IP: *.man.bydgoszcz.pl / *.man.bydgoszcz.pl 29.10.04, 11:59 gdzie jest torun???? Odpowiedz Link Zgłoś
michutor Re: Apator/Adriana bez Protasiewicza 29.10.04, 12:03 najbardziej boli fakt zdrady frimy REAL pepe jest bardziej zwiazany z byda niz z tortem wiec tu nie ma dla mnie niespodzianki sprzedawczyki z REALA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sombrer Re: Apator/Adriana bez Protasiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 14:01 Panowie, a może tak dać sobie spokój z tym żużlem. Po co pchać ten wózek na siłę. APATOR się wycofuje, Karwan też nie ma takiego zapału jak kiedyś a i kibiców ostatnio nie ma zbyt wielu. co z tego, że na derby przychodzi komplet jak na pozostałe zawody 10 tyś to bariera nie do pokonania. Po prostu nas nie lubią: Kościecha out, Kowalik out, Chrzanowski out, Sawina out, Bajerski out Puszakowski .... Co to za klub w którym nie ma się oparcia w bardzo trudnym czasie. Po tym jak pożegnano się z Kowalikiem poszedł jasny sygnał - To co, że szarpałeś się dla klubu całe życie (nawet jak było krucho) jesteś bez formy to won. A panowie Ząbik, Karwan, Batorski klepcie się po tyłkach dalej i śnijcie o Hampelu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtekh Nie gderaj IP: *.zse.bydgoszcz.pl / *.zse.bydgoszcz.pl 29.10.04, 14:08 My jeździliśmy tylko Jonsonem i talentami to i Wy sobie dacie radę. Popatrz na Wroca śerdnia wieku 23 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefek Re: Apator/Adriana bez Protasiewicza IP: *.hipernet.ras.pl 29.10.04, 14:40 Decyzje zostały podjęte. Właśnie trwa konferencja prasowa zorganizowana przez BTŻ Polonia Bydgoszcz. Głównym, najbardziej wyczekiwanym przez media i kibiców elementem jest pojawienie się Piotra Protasiewicza i … wieści na temat jego przynależności klubowej w sezonie 2005. „Podpisałem porozumienie z klubem bydgoskim na starty w następnych dwóch latach – komentuje na gorąco Piotr – oznacza to, że gdy wygaśnie mój kontrakt z Apatorem-Adrianą ponownie wystartuję w barwach Polonii. Można powiedzieć, że wrócę „do domu”… Na tę decyzję złożyło się kilka przyczyn, ale przede wszystkim chcę powiedzieć, że bardzo trudno było mi rozstać się z toruńskim klubem ze względu na kibiców i działaczy, a przede wszystkim ze względu na postać prezesa – pana Marka Karwana. Chcę podkreślić, że gdyby w Polsce, w polskim sporcie było więcej takich osób to na pewno byłoby wszystkim znacznie lepiej. Niezwykle dużo skorzystałem na związku z Adrianą i panem Markiem. Bardzo ważny etap w moim życiu. Na pewno go nie zapomnę. Jeśli chodzi o toruńskich kibiców to od początku wiedziałem, że są bardzo wymagający i nie łatwo być zaakceptowanym przez nich. Czułem ich wsparcie i widziałem kibicujących mi fanów na trybunach. Bardzo im za to dziękuję!” „Powracając do tematu transferu u jego podłoża znalazły się deklaracje moich sponsorów: firmy Real i Pentel o chęci wspierania mnie podczas dwóch sezonów w Bydgoszczy. Nie oznacza to, że będę chciał znowu zmieniać klub – broń Boże! Zamierzam doczekać tu, w Bydgoszczy sportowej emerytury i spełnienia jako zawodnik, a później – kto wie? – jako szkoleniowiec, czy menedżer? Kolejną sprawą jest fakt, że cele, które stawia przed sobą klub bydgoski jakoś bardziej przystają do moich sportowych ambicji i planów, które wciąż przed sobą stawiam. Idąc dalej – uważam, że po przekształceniach, które zaszły zimą klub jest bardziej stabilny i … perspektywiczny. Co stanie się w Toruniu, gdy pan Marek Karwan zmieni swoje plany? Nie wiem… Nie potrafię sobie tego wyobrazić.” „Ważnym elementem jest także fakt, że na początku sezonu spodziewam się drugiego dziecka i chcę być cały czas w zasięgu ręki dla Kasi. Pamiętam jak przeżywałem urodziny Oliwii i komplikacje jakie pojawiły się, gdy była zupełnie malutka. Wtedy byłem na Drużynowym Pucharze Świata w Danii i odczułem każdy metr dzielący mnie od rodziny. Wiem, ze Ci, którzy będą komentować mój powrót do Bydgoszczy będą nieraz podważali moje argumenty, ale to dla mnie naprawdę ważne. Przy intensywnych startach w Szwecji i całkiem możliwym starcie w Anglii chcę mieć w Polsce wszystko w jednym miejscu. Pamiętam także to, że kibice z Bydgoszczy nie odwrócili się ode mnie, gdy odszedłem do Torunia. Miałem cały czas w Bydgoszczy swoich kibiców i… także do nich jest ten powrót” Zdajemy sobie sprawę, że dzisiejsze wydarzenia wywołają lawinę komentarzy na internetowych forach, ale tylko tu, na www.pepe.pentel.pl znaleźliście Państwo to, co pochodzi bezpośrednio od Piotra. To jego strona i jego słowa. Resztę pozostawiamy pod rozwagę rozsądniejszych internautów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bor Apel do toruńskich przędsiębiorców IP: *.petrus.com.pl 29.10.04, 19:13 Nie współpracujcie z firmą Real, która będzie sponsorować Polonie. Ja kupując mieszkanie od razu odrzuciłem te od Budlexu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przedsiebiorcy oo burek vel bor jestes dla nas opoka.... IP: *.hipernet.ras.pl 29.10.04, 19:51 oczywiscie ze cie wysluchamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefek Pierdziszewo Toruńskie! IP: *.tvgawex.pl 30.10.04, 00:16 Takiej wiochy to chyba nie ma w całej Polsce. Duża część Krzyżaków jest zakompeksiona do szczytu możliwości. Słyszałem ostatnio o nowym pomyśle inwestycyjnym władz tego pierdzigrajdołu. Jedyny problem jest w dostępie do morza ale jak się zbiorą wszystkie "mózgi" toruńskie to problem napewno zostanie rozwiązany. Otóż chcą wybudować STOCZNIĘ TORUŃ ;). Ogromny plus tej inwestycji jest taki, że Bydgoszcz nie ma ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefek Re: Pierdziszewo bydgoskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 22:53 Mam pytanie .Dlaczego w bydgoszczy mieszka tylu niewykształconych chamów? Dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: str Re: Pierdziszewo bydgoskie IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.04, 23:43 bo w toruniu mieszkaja same tyfusy. Torun to najwieksze tyfusowo w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyfusownia won! Re: Pierdziszewo bydgoskie IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 31.10.04, 04:13 wszyscy polacy to jedna rodzina starszy czy młodszy, byle nie z bydłoszczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy_BTZ Re: Pierdziszewo bydgoskie IP: *.telsten.com / 195.85.209.* 02.11.04, 11:13 Oj, Krzyzaki, krzyzaki...Smiejecie sie z Bydgoszczy, ze panuje tu kompleks UMK, a jak Pepe zmineil klub to wielki zal do Bydgoszczy...Nie tedy droga, panowie, ale po tym, co tu czytam, to mam dziwne obawy, ze ten przyslowiowy topor nie zostanie nigdy zakopany, a rywalizacja miast bedzie z czasem tylko coraz bardziej sie niestety poglebiac. No ale coz, taki juz urok tego regionu, bo z kim moja Bydgoszcz mialaby rywalizowac, jak nie z Toruniem :-] Odpowiedz Link Zgłoś