Dodaj do ulubionych

Polsat Sport w Multimedii.

02.05.02, 15:03
Kilka dni temu Muliltimedia po raz pierwszy mnie mile zaskoczyła. Włączyła ona
swoim klientom Polsat Sport, gdzie można było obejrzeć między innymi transmisję
meczu Apatora we Wrocławiu. Ciekawy jestem, czy włączyła Polsat Sport "na
dobre", czy "na podpuchę". Oby nie, bo Mundial zbliża się dużymi krokami.
Wiecie coś na temat udostępnienia Polatu Sport przez Multimedie?
Obserwuj wątek
    • Gość: snoop Re: Polsat Sport w Multimedii. IP: *.podzegarem.pl 02.05.02, 16:13
      Sam nie wiem czy to na stale czy tylko tak na chwile ale wolalbym Polsat Sport
      od Eurosportu bo i tak tam nic nie pokazywali
      tak trzymac
      • robert_wl Re: Polsat Sport w Multimedii. 02.05.02, 17:26
        Ja też tak bym chciał, ale zasadnicza różnica pomiędzy Polsatem Sport, a
        Eurosportem jest taka, że jeden z programów jest kodowany, a drugi nie.
        • Gość: snoop Re: Polsat Sport w Multimedii. IP: *.podzegarem.pl 02.05.02, 17:59
          Cos chyba ostatnio gdzies czytalem ze Polsat przedstawil Multimedi i kilu innym
          operatorom oferte umieszczenia Polsatu Sport w kablowce za jakas tam oplata
          a za Eurosport chce wiecej kasy za taka usluge to podobno Multimedia ma zamiast
          Eurosportu wstawic Polsat Sport :)
          • robert_wl Re: Polsat Sport w Multimedii. 02.05.02, 18:11
            Chyba robisz sobie jaja, ale załóżmy że Ci wierzę.
            • Gość: snoop Re: Polsat Sport w Multimedii. IP: *.podzegarem.pl 02.05.02, 18:22
              robert_wl napisał(a):

> Chyba robisz sobie jaja, ale załóżmy że Ci wierzę.

Nie robie sobie jaj naprawde to gdzies czytalem
              • robert_wl Re: Polsat Sport w Multimedii. 02.05.02, 19:11
                Gość portalu: snoop napisał(a):

> Nie robie sobie jaj naprawde to gdzies czytalem

No to zacieram ręce, bo jest tam naprawdę sporo ciekawych wydarzeń.

• Gość: snoop Re: Polsat Sport w Multimedii. IP: *.podzegarem.pl 02.05.02, 21:00
                  robert_wl napisał(a):

> Gość portalu: snoop napisał(a):
                  >
                  > > Nie robie sobie jaj naprawde to gdzies czytalem
                  >
                  > No to zacieram ręce, bo jest tam naprawdę sporo ciekawych wydarzeń.
                  >
                  no to milego ogladania :)))
    • Gość: Malina Re: Polsat Sport w Multimedii. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.02, 09:11
      Polsat zaproponował kablówkom sprzedaż POLSATU SPORT za 17 centów od gniazdka,
      a po nowym roku za 20 centów. Eurosport bierze 30 centów. Jest to związane
      m.in z porozumieniem między TVP a Polsatem w sprawie mundialu. Polsat pomimo
      tego, że część meczy będzie pokazywana w TVP chce, aby to w PolsacieSport
      ludzie oglądali Koreę/Japonię i stąd obecność tego programu w niektórych
      kablówkach w kraju.
      • Gość: Mario Re: Polsat Sport w Multimedii. IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.02, 10:54
        A kto komentuje w Polsacie Sport? Mateusz Borek,Bożydar Iwanow czy jeszcze ktoś
        inny?Styl komentowania Dariusza Szpakowskiego trochę mi się znudził,a o
        Zydorowiczu nie wspomnę.
      • robert_wl Re: Polsat Sport w Multimedii. 05.05.02, 13:25
        Gość portalu: Malina napisał(a):

> Polsat zaproponował kablówkom sprzedaż POLSATU SPORT za 17 centów od gniazdka,
        > a po nowym roku za 20 centów. Eurosport bierze 30 centów. Jest to związane
        > m.in z porozumieniem między TVP a Polsatem w sprawie mundialu. Polsat pomimo
        > tego, że część meczy będzie pokazywana w TVP chce, aby to w PolsacieSport
        > ludzie oglądali Koreę/Japonię i stąd obecność tego programu w niektórych
        > kablówkach w kraju.

Czy to oznacza, że po Mundialu Polsat Sport zniknie z mojego telewizora?!

• Gość: snoop Re: Polsat Sport w Multimedii. IP: *.podzegarem.pl 05.05.02, 15:49
          robert_wl napisał(a):

> Czy to oznacza, że po Mundialu Polsat Sport zniknie z mojego telewizora?!
          >

chyba nie przynajmniej mi sie tak zdaje ale dla pewnosci niech sie ktos z
          Multimedii wypowie albo cus
          • Gość: Mailna Re: Polsat Sport w Multimedii. IP: 213.76.53.* 05.05.02, 21:33

> robert_wl napisał(a):
            >
            > > Czy to oznacza, że po Mundialu Polsat Sport zniknie z mojego telewizora?!

A to wszystko już zależy od Twojego operatora. Plan jest taki, żeby PolsatSport
            zagościł na stałe do kablówek, ale to one oststecznie decydują co się znajduje w
            ofercie.
            • b3ut Re: Polsat Sport w Multimedii. 05.05.02, 22:20
              gdyby tak jeszcze NBA wykupili...
              • Gość: snoop Re: Polsat Sport w Multimedii. IP: *.podzegarem.pl 06.05.02, 09:17
                b3ut napisał(a):

> gdyby tak jeszcze NBA wykupili...

ehhh to bym w siodmym niebie byl :)
                moze napiszemy do nich jakas petycje ??
                pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka