Dodaj do ulubionych

Pies Marka Z.?

IP: *.local / 217.195.253.* 13.01.05, 16:25
Znajomi napisali, ze znany pies na zaszczyty Marek Z. wynajal psa, ktory ma
aportowac tych, ktorzy na niego zle szczekaja. Strzezcie sie kundle. Czeka
was banicja! Ale moze to tylko jakies jaja. U nas taki kaprys jakiegos psa by
po prostu nie przeszedl. Ciekawe dlaczego to sie toleruje
Obserwuj wątek
    • Gość: spy Re: Pies Marka Z.? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 11:39
      marek? a moze czesciej wystepujacy pod nickiem---torunianin? znajomi napisali?
      A moze Marek Zgolinski - jednoosobowe stowarzyszeninie lubiace szkodzic? Marek
      szkodnik? Wiec MZ to szkodnik? czy to Marek Zydowicz? A ja to spy wynajety - by
      na postawione tu pytania odpowiadac.Hmmm-Jacek Ch. Szkodnik-Marek Zg. Znajomi?
      marka kynologa?
      • Gość: szkodnik ja pisze z neostrady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 11:52
        wiec jak lubisz rozwiązania siłowe to się w łep puknij! Poza tym nie ma jednoosobowych stowarzyszeń, jest co najwyżej jednoosobowa spółka skarbu państwa. idż założ stowarzyszenie jednoosobowo mądralo.
        • Gość: spy Re: ja pisze z neostrady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 12:08
          Uderz w stol a.... Wiec p. Zgolinskiego nerwy ponosza.Biegly pan w czytaniu
          dokumentow prawda? Teraz jako szkodnik broniacy praw obywateli bedzie pan mogl
          otwarcie powiedziec komukolwiek ze jest np skorumpowany tylko ze teraz ten ktos
          bedzie mial rowne z panem prawa.Bedzie mogl zarzadac od pana dowodow albo co
          gorsza satysfakcji i nie bedzie sie gdzie schowac. Sam pan wie jak absorbujace
          sa sady. Tylko czy mial pan kiedys sprawe przeciw sobie.ASprawe lub
          sprawy.Absorbowac innych to jedno ale byc nieustannie absorbowanym to inna
          sprawa.Szkodzac innym mozna sobie zaszkodzic. Stara prawda.
          • Gość: szkodnik towarzyszu spy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 12:15
            Pozwoli Pan, że tak się bedę do Pana zwracał (przypomni sobie Pan młode lata). A jak Pan poszukuje skorumpowanych to zdaje się, że się Pan spóżnił, bo z tego co czytałem dzisiaj w Pomorskiej to teraz ich poszuka prokurator (mam na myśli nieudaną inwestycję pod nazwą Multikino).
            • Gość: spy Re: towarzyszu spy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 12:28
              Panie Zgolinski vel szkodnik. Pragne panu przypomniec ze to pan sugerowlal w
              jednym ze swoich szkodniczych wystapien ze moj klient jest skorumpowany. Pamiec
              zawodzi czy strach pana oblecial i teraz kiedy za to pomowienie trzeba bedzie
              byc moze odpowiedziecprobuje pan kota wywinac ogonem! Gazeta Pomorska nie jest
              wiarygodna prosze wiec mi jej nie polecac. I tylko o jedno zapytam czy
              korespondencja do pana kierowac na adres pana stowarzyszenia na Ul Hallera czy
              gdzie indziej. Mysle o korespondencji urzedowej dotyczacej spodziewanych
              przeprosin. Prosze tez o mnij pospolity jezyk i skojarzenia. To tez dla mnie
              odkrycie ze bywa pan do tago stopnia niekulturalny.
              • Gość: radny Za szkodnikiem stoi kapciowy profesor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 12:58
                Wszyscy wiedzą, że szkodnik nie działa sam z siebie, ale z za jego pleców wygląda pewien profesor co dorobił się przydomka WIELKI DESTRUKTOR (kto obserwuje toruńską scene polityczną, zwłaszcza jej prawą część wie o kogo chodzi) i to on opłaca szkodnika. Więc jest to szkodzenie za 30 profesorowych srebrników!
                • Gość: spy Re: Za szkodnikiem stoi kapciowy profesor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 19:26
                  RADNY albo jestes przeciw tej nieuczciwsci ktorej oddaje sie szkodnik albo nie
                  podpuszczaj. Tracisz wiarygodnosc. Brakuje mi kropki nad-
    • Gość: spy Re: Pies Marka Z.? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 17:43
      Prosze Pana o blizsze namiary na owego Destrukcyjnego pseudo ( bo madry i
      prawdziwy by sie w takie sprawy nie bawil ) profesora. Pan Marek Zg. szkodnik
      musi miec swiadomosc ze troche przegial przynajmniej wobec Marka Zydowicza i ze
      musi cos z tym zrobic. Napewno nie da rady zrzucic odpowiedzialnosci na
      abstrakcyjna osobe za pomowienia tego rodzaju jakich sie dopuscil.szkodniku
      narazie pelen polubownych nastawien czekam na przeprosiny.Badz rozsadny. Proces
      to tylko reklama (?) dla ciebie. Dasz sobie z tym rade. Prawniku.(?)
      • Gość: szkodnik Pewno, że dam radę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 19:09
        pozwij Waść!
        • Gość: spy Re: Pewno, że dam radę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 19:19
          Jesli nie ptrzeprosisz p. Marka Zydowicza za insynuacje to mozesz sie
          spodziewac panie Zgolinski. ZRESZTA ODEZWALY SIE DO MNIE INNE OSOBY KTORE WIDZA
          I DOSWIADCZAJA TWOJEJ SZKODLIWEJ DLA TORUNIA ZOLCI.Znajde i sposob i forme by
          ciebie wyzwac publicznie za szkodnictwo do ktorego tak sie chetnie anonimowo
          przyznawales. Myslisz ze mogles to robic bezkarnie. A jesli staropolskie formy
          ci w glowie to wasc wiesz ze nie stanalbys by czerep uchronic bo wasc postury
          w duchu mizerny, chyba ze gdy swiatlo zgasnie to wasc krzyczysz jak wielu
          krzykaczy w Polsce. Sam bym wasci w pysk chlasnal bo wasc tchorz i bez honoru
          jestes. Ale srodkami zgodnymi z dzisiaj obowiazujacym prawem uprzykrze ci zycie
          bo albo przeprosisz albo bedziesz mial ciagle sprawy w sadzie i mediach.
          • Gość: szkodnik Re: Pewno, że dam radę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 19:30
            raz już Waści ostrzegałem, a teraz ponawiam ostrzezenie! Drzewiej kłamca skazany przez trybunał marszałkowski musiał wleść pod ławę, zaszczekać trzy razy i wygłosić formułę: "kłamałem jak pies, tedy szczekam jak pies" i znów po trzykroć zaszczekać...bacz Waszmość by i Waści ten despekt nie spotkał!

Marek Zgoliński
            "szkodnik"
            przewodniczący Stowarzyszenia na Rzecz Praworzadności i Ochrony Praw Człowieka
            tel. 880-775-932
      • Gość: pies Marka Z Re: Pies Marka Z.? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 19:09
        szkodniku twoje charytatywne pseudoprotorunskie dzialanie bedzie omowione na
        tym forum. Chciales slawy to bedziesz ja mial.Niekoniecznie pozytywna. Dosc
        szkodzenia dla samego szkodzenia. NIE WYSTARCZY CHWALIC EMERYTKI WALCZACE Z
        NOMETEM.Czasami dotykasz waznych spraw i czasami madrze.Niestety bywa ze zasada
        staje sie wazniejsza od sensu i tu cie mam, i ci nie odpuszcze bo tu wychodzi z
        ciebie maly polaczek, dran ktoery wiedze prawnicza wykorzystuje dla hucpy i
        prymitywnej podpuchy. A jesli nazywasz kogos psem to licz sie z tym ze moze cie
        ktos wsciekly ugryzc.Licz sie powaznie. Zwalaszcza jesli wyzywasz kogos od
        kundli.
        • Gość: szkodnik Pisz na Berdyczów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 19:24
          zapytałes czy masz mi pisma doręczac na adres domowy na Hallera - szczerze to mnie to obchodzi tyle co zesłoroczny śnieg. Pisz na dowolny adres, pozwij mnie wreszcie, kończ Wasć tę polemikę, oszczędź sobie wstydu, a zamiast tego mnie pozwij. Znasz moje imię i nazwisko, adres, pozwij Waść, wstydu (sobie) oszczędź!
          • Gość: spy Re: Pisz na Berdyczów! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 19:34
            nie nieszanowny panie terz bedziemy pana pytac z imienia i nazwiska o pana
            dzialania.A jak idzie o insynuacje wobec p. Marka Zydowicza to albo pan
            przeprosi albo wstyd bedzie wielki. I pana starania w zakresie dzialan
            stowarztszenia broniacych(?) interesow obywateli Torunia stana we wlasciwym
            swietle. Sam pan powiedzial ze pana zasada dzialania jest szkodzenie. Panie
            Zgolinski to powinno pana wykluczyc z tego stowarzyszenia jesli byloby to
            stowrzyszenie powazne. Stowrzyszenie jawi sie teraz w bardzo zlym swietle.W
            paru sprawach sadowych ujawnie ten fakt.
          • Gość: Pies Marka Z Re: Pisz na Berdyczów! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 19:36
            Panie Zgolinski teraz to pan drazni lwa. Znajde pana nogawki.
            • Gość: szkodnik No to złoż Pan pozew w sądzie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 19:57
              Bo mnie Pan nie zastraszy, prosze albo pozwac, albo dac sobie siana! Czekam na pozew, będę listonosza wygladał!
            • Gość: szkodnik Re: Pisz na Berdyczów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 20:04
              i jak rozumiem zostaną one (nogawki) osiusiane
    • Gość: gajowy Panie szkodniku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 20:00
      Niech Pan robi swoje w mysl zasady: "najlepszy przyjaciel człowieka szczeka, a karawana idzie dalej!" Podziwiam Pana, zamiast narzekać Pan zdemaskował kilku złodziei i aferzystów, pozdrawiam, niech Pan dalej kopie, za chwile całe to towarzystwo pójdzie siedzieć...
      • Gość: renia Re: Panie szkodniku! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 14.01.05, 22:31
        gajowy to przenbieraniec to nie jest jego prawdziwy nick. Pomorska i wstyd UMK
        to naturalne srodowisko szkodnikow i pseudogajowych. Niejeden zly czlowiek
        klaszcze drugiemu zlemu.Szkodnik z forum (przeczytalam co wypisuje) to ktos kto
        uwierzyl ze ma patent na prawde, dobro i uczciwosc.Niebezpieczna milosc
        wlasna.A gajowy podpuszcza szkodnika i bedzie pewno kleska ekologiczna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka