Gość: pytająca IP: *.torun.mm.pl 14.01.05, 19:25 poszukuje osoby która udziela korepetycji z niemieckiego kl 5 szkola podstawowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: korepetycje niemiecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 19:56 Jezeli jest Pani zainteresowana moge udzielic korepetycji, plus mozliwosc konwersacji z moim synem (12 lat) w jezyku niem. /4- miesiace w Polsce po 17- letnim pobycie w Niemczech?/ plus studia w Niemczech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytająca Re: korepetycje niemiecki IP: *.torun.mm.pl 15.01.05, 16:10 prosze podac cene i czy dziecko ma przyjezdzac do panstwa czy tez jest mozliwosc nauki w domu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: korepetycje niemiecki IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 14.01.05, 20:53 korepetycje-torun[małpa]wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Braga Re: korepetycje niemiecki IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 21.01.05, 07:50 Chodzę od pół roku na kursy jęz. niemieckiego do POLANGLO na ul. Grudziądzkiej. Jestem bardzo zadowolona - małe grupy 4-osobowe, konwersacje, prawie jak korepetycje. Świetna lektorka, która ma czas dla każdego słuchacza.Nie przychodzi zmęczona na zajęcia, jak wielu lektorów, którzy "chałturzą" po wielu szkołach językowych. Będę tam nadal uczęszczała i polecam wszystkim zainteresowanym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zocha Re: korepetycje niemiecki IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.01.05, 07:38 Potwierdzam ten fakt. Niemiecki w POLANGLO z a niewielką cenę, w małych grupach i ze światną lektorką! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: korepetycje niemiecki IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 25.01.05, 07:31 Jakie tam są poziomy jęz. niemieckiego? Jestem zainteresowany podstawowym. Czy ktoś coś wie na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: korepetycje niemiecki IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.01.05, 08:44 Język niemiecki na poziomie podstawowym i średniozaawansowanym. Grupy 5- osobowe, więc jeżeli np nie wszyscy uczestniczą danego dnia w zajęciach, czuję się jak na prywatnych lekacjach. Świetna lektorka z dużym stażem i doświadczeniem. Poprzednio chodziłam do innej szkoły, gdzie uczyły nas niewiele starsze ode mnie dziewczyny. Naprawdę polecam POLANGLO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldi Re: korepetycje niemiecki IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.01.05, 14:21 Właśnie wracam z tej szkoły. Jest niemiecki na dwóch poziomach: podstawowy i średniozaawansowany. Ceny też umiarkowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irena Re: korepetycje niemiecki IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 01.02.05, 13:11 Zapisałam się na kurs podstawowy z jęz. niemieckiego do Polanglo i mam nadzieję, że nie będę żałowała! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zar Re: korepetycje niemiecki IP: *.torun.mm.pl 01.02.05, 15:57 Nie mozecie sie uczyc innego jezyka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pela Re: korepetycje niemiecki IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.02.05, 07:39 Też zapisałam się do POLANGLO. Odpowiedz Link Zgłoś