Dodaj do ulubionych

korepetycje niemiecki

IP: *.torun.mm.pl 14.01.05, 19:25
poszukuje osoby która udziela korepetycji z niemieckiego kl 5 szkola
podstawowa
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: korepetycje niemiecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 19:56
      Jezeli jest Pani zainteresowana moge udzielic korepetycji, plus mozliwosc
      konwersacji z moim synem (12 lat) w jezyku niem. /4- miesiace w Polsce po 17-
      letnim pobycie w Niemczech?/ plus studia w Niemczech.
      • Gość: pytająca Re: korepetycje niemiecki IP: *.torun.mm.pl 15.01.05, 16:10
        prosze podac cene i czy dziecko ma przyjezdzac do panstwa czy tez jest
        mozliwosc nauki w domu
        pozdrawiam
    • Gość: Krzychu Re: korepetycje niemiecki IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 14.01.05, 20:53
      korepetycje-torun[małpa]wp.pl
    • Gość: Braga Re: korepetycje niemiecki IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 21.01.05, 07:50
      Chodzę od pół roku na kursy jęz. niemieckiego do POLANGLO na ul. Grudziądzkiej.
      Jestem bardzo zadowolona - małe grupy 4-osobowe, konwersacje, prawie jak
      korepetycje. Świetna lektorka, która ma czas dla każdego słuchacza.Nie
      przychodzi zmęczona na zajęcia, jak wielu lektorów, którzy "chałturzą" po wielu
      szkołach językowych. Będę tam nadal uczęszczała i polecam wszystkim
      zainteresowanym.
    • Gość: Zocha Re: korepetycje niemiecki IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.01.05, 07:38
      Potwierdzam ten fakt. Niemiecki w POLANGLO z a niewielką cenę, w małych grupach
      i ze światną lektorką!
    • Gość: Janek Re: korepetycje niemiecki IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 25.01.05, 07:31
      Jakie tam są poziomy jęz. niemieckiego? Jestem zainteresowany podstawowym. Czy
      ktoś coś wie na ten temat?
    • Gość: Sonia Re: korepetycje niemiecki IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.01.05, 08:44
      Język niemiecki na poziomie podstawowym i średniozaawansowanym. Grupy 5-
      osobowe, więc jeżeli np nie wszyscy uczestniczą danego dnia w zajęciach, czuję
      się jak na prywatnych lekacjach. Świetna lektorka z dużym stażem i
      doświadczeniem. Poprzednio chodziłam do innej szkoły, gdzie uczyły nas niewiele
      starsze ode mnie dziewczyny. Naprawdę polecam POLANGLO
    • Gość: Waldi Re: korepetycje niemiecki IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.01.05, 14:21
      Właśnie wracam z tej szkoły. Jest niemiecki na dwóch poziomach: podstawowy i
      średniozaawansowany. Ceny też umiarkowane.
    • Gość: Irena Re: korepetycje niemiecki IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 01.02.05, 13:11
      Zapisałam się na kurs podstawowy z jęz. niemieckiego do Polanglo i mam
      nadzieję, że nie będę żałowała!
      • Gość: zar Re: korepetycje niemiecki IP: *.torun.mm.pl 01.02.05, 15:57
        Nie mozecie sie uczyc innego jezyka !!!
    • Gość: Pela Re: korepetycje niemiecki IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.02.05, 07:39
      Też zapisałam się do POLANGLO.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka