IP: *.torun.mm.pl 26.03.05, 09:43
Zobaczcie co on wygaduje w torunskiej wyborczej.
Obserwuj wątek
    • Gość: EX Re: Zwiefka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 21:14
      Też mi przedstawiciel regionu. Znów żałuje, że eurowyborów nie wygrał Filar.
      Może dzięki temu torunianie nastepnym razem zagłosują na tego co trzeba.
      • Gość: jerzy Re: Zwiefka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 21:18
        Brawo ,teraz niech sie cieszą ci którzy na niego głosowali.
        • Gość: zapor Re: Zwiefka IP: *.torun.mm.pl 27.03.05, 14:48
          niezly z niego palant
          • Gość: Bydgoszczanin Re: Zwiefka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 19:32
            Cieszę że człowiek na którego głosowałem robi tyle dla województwa,jakby
            wybrano Sobecką to by była brechta.
            • folkatka Re: Zwiefka 27.03.05, 20:49

Dla mnie to, że wybory wygrał Zwiefka było jedną z najgorszych żenad minionego
              roku.W sumie to nie mój byznes, bo ja nie z Torunia i przebywałam tu wyłącznie w
              celach edukacyjnych - ale aż mi sie żal zrobiło, że mając u siebie Filara -
              jednego z madrzejszych ludzi w tym kraju nie potraficie tego docenić.
              • Gość: EX Re: Zwiefka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 12:13
                Żenada to to,że ludzie wybrali człowieka, który nigdy w żadenj sprawie nie
                przedstawiał swoich włąsnych opinii! no i teraz wyszło szydło z wora
      • mmikki Re: Zwiefka 29.03.05, 19:24
        Gość portalu: EX napisał(a):

> Też mi przedstawiciel regionu. Znów żałuje, że eurowyborów nie wygrał Filar.
        > Może dzięki temu torunianie nastepnym razem zagłosują na tego co trzeba.

świete słowa - tak to jest, gdy wybiera sie giętkiego jak plastelina
        telewizyjnego prezentera
    • Gość: x men Re: Zwiefka IP: *.petrus.com.pl 28.03.05, 08:32
      Szkoda,a myślałem,że to spoko gość.
      • Gość: bydgoszczanin brawo Zwiefka!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 10:38
        Dzieki ze chociaz jednen facet jeszcze mysli
        ja bede glosowal na niego tak jak ostatnio wiekszosc bydgoszczan
        pozdrawiam
        • Gość: zoro Re: brawo Zwiefka!!! IP: *.torun.mm.pl 29.03.05, 18:35
          Przyslowiowy glupek.Przymilajaca sie telewizyjna miernota.
    • Gość: maciej Re: Zwiefka IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 29.03.05, 21:14
      A co on takiego powiedział niestosownego?
      • Gość: OLGIERD Re: Zwiefka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 21:18
        Maciusiu,-NIC!
        I własnie o to chodzi ,ze ten burak nie mówi tego co powinien.Na szczescie są
        tacy którzy przy najblizszych wyborach kopna p.Zwiewke w duupę.
        • Gość: adammm Re: Zwiefka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 17:44
          Zwiefka jest ok Spokojny facet z sensownymi pogladami daleki od politycznych brudów
          • Gość: Kuba Re: Zwiefka IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.05, 22:42
            Pamietajcie tylko drodzy torunczycy, ze Zwiefka w okregu bydgoskim dostal 20
            tysiecy glosow, a w torunskim tylko 3 tysiace. Trudno walczyc o miasto, ktore
            go nie chcialo
            • Gość: lipid Re: Zwiefka IP: *.torun.mm.pl 31.03.05, 08:49
              Zwiefka jest stronniczym i leniwym europosłem. Do tej pory myślałem że jak będe
              głosował nie na polityka tylko na człowieka godnego zaufania to będzie godnie
              sprawował swój mandat. Pomyliłem się.
              • mmikki Re: Zwiefka 31.03.05, 12:00
                Gość portalu: lipid napisał(a):

> Zwiefka jest stronniczym i leniwym europosłem. Do tej pory myślałem że jak
                będe
                >
                > głosował nie na polityka tylko na człowieka godnego zaufania to będzie godnie
                > sprawował swój mandat. Pomyliłem się.

no a kto go nam rekomendował? kto za niego ręczył?
                • Gość: demokrata Re: Zwiefka niestety ma racje IP: *.law.uni.torun.pl 31.03.05, 12:04
                  w Toruniu mało kto głosował na Zwiefke wiec nie krytykujmy go tak,
                  pozatym akurat w sprawie sądu i prokuratury apelacyjnej ma racje,gdyz argumenty
                  przemawiają za Bydgoszczą-tylko ze ten Lewandowski wam zakręcił w
                  głowach.Towarzysze odmulamy!
                  • Gość: Zenon Re: Zwiefka niestety ma racje IP: *.torun.mm.pl 31.03.05, 13:24
                    ja wiedziałem, że tak będzie, jak tylko tego kelnera zobaczyłem
    • Gość: gd Re: Zwiefka IP: *.petrus.com.pl 31.03.05, 19:20
      Szkod,że Filarowi się nie udało.
      • Gość: maciej Re: Zwiefka IP: 193.26.211.* 01.04.05, 08:17
        Głosowałem na Filara, ale po lekturze jego felietonów cieszę sie, że przegrał.
        Myslałem, ze to swiatły człowiek, ale niestety to kolejny oszołom torunski!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka